Önkéntes alapon, kívül-belül varázsolták újjá a Zala Megyei Kormányhivatal munkatársai a Foglalkoztatási, Munkaügyi és Munkavédelmi Főosztálynak helyet adó épületet és környezetét.

A járási foglalkoztatási osztályról becsatlakozott kollégákkal együtt megközelítőleg hatvanan vettek részt a takarítási akcióban, amelyet Dávidné Gergál Rozália főosztályvezető irányított.

A Zalaegerszeg, Mártírok útja 42-44. szám alatt található épületen belül az iratok selejtezése, rendszerezése révén nemcsak a saját irodák, de a közös használatú helyiségek is komfortosabbá és tágasabbá váltak. Az üres falfelületekre – az épületben folyó szakmai munka fő tematikájára alapozva – foglalkozásokat ábrázoló képek kerültek. Egy korábban leselejtezett eszközök tárolására használt helyiségből kisebb megbeszélésnek is helyet adó teret alakítottak ki a dolgozók, akik napi munkavégzésük helyszínét rengeteg virággal tették még barátságosabbá. Kint, az épület körül hasonlóan látványos eredménnyel zárult a munkájukon túl környezetükre is igényes kormánytisztviselők szorgalmas munkája. A garázs előtti korlát és egy nagy, növények beültetésére alkalmas betonkocka festés útján újult meg, a teljes zöldfelület pedig – az épület körüli sövényeket és a bejárat díszbokrait is beleérve – új, rendezettebb külsőt kapott.

A foglalkoztatási szakterület munkáját ügyfeleink az alapján ítélik meg, hogy milyen az ügyfélfogadási kultúránk, ugyanakkor az sem mindegy, hogy milyen körülmények várják az állampolgárokat – hangsúlyozta Dávidné Gergál Rozália főosztályvezető a program kapcsán, majd hozzátette: reméli, hogy a megszépült környezet nemcsak a kollégák, de a náluk ügyet intéző állampolgárok elégedettségét is elnyeri.

Előtte

Utána

(Zala Megyei Kormányhivatal)