Az Arany Bárány Hotel télikertje adott otthont 2022. április 30-án, szombaton a Zalai Polgári Körök Egyesülete által szervezett – immáron 11. alkalommal megrendezett – Polgári Estélynek.

A rendezvény ezúttal is jótékony célokat szolgál, az idei évben a Beregszászi Színház zalaegerszegi fellépésére gyűjtöttek. Az esemény fővédnöke Palkovics László innovációs és technológiai miniszter, a díszvendég Rátóti Zoltán Jászai Mari-díjas színész, érdemes és kiváló művész volt.

A régi Zalaegerszeg polgári közössége által gyakorolt hagyományok felelevenítése mellett a rendezvény évről-évről kiváló alkalmat teremt a közös együttlétre, a kapcsolatok elmélyítésére. Mindezek fontossága melletti elköteleződése jeleként az eseményen – Jagasics János, a szervező egyesület vezetőjének meghívására – személyesen tette tiszteletét dr. Sifter Rózsa kormánymegbízott, Vigh László országgyűlési képviselő és felesége, Vigh Lászlóné, Balaicz Zoltán polgármester, Tolvaj Márta önkormányzati főtanácsadó, valamint Besenczi Árpád színházigazgató is.

(Zalai Hírlap, Zala Megyei Kormányhivatal, fotó: Zalai Hírlap)