Zala Megyei Kormányhivatal

Dr. Sifter Rózsa

kormánymegbízott

RSS feliratkozás

Hírek

Zala Megyei Kormányhivatal, 2022. január 14. 12:59

Figyelemfelhívás

Tájékoztatjuk a Szülőket, hogy az 5-11 éves gyermekek oltására - Dr. Müller Cecília országos tisztifőorvos asszony napokban adott tájékoztatásának megfelelően - már szombati napokra is foglalhatnak időpontot, 10:00-14:00 óra közötti időintervallumban.

Zala Megyei Kormányhivatal, 2022. január 13. 16:22

A Zala Megyei Kormányhivatal aktuális álláspályázata

A Zala Megyei Kormányhivatal pályázatot hirdet útügyi szakügyintézői feladatkör ellátása érdekében.

Zala Megyei Kormányhivatal, 2022. január 13. 11:58

Megnyílt a tizedik Zala megyei kormányablak

Megnyílt a tizedik új típusú integrált kormányzati ügyfélszolgálat, közismert nevén kormányablak a megyében. A szolgáltató közigazgatás jegyében kialakított objektum ünnepélyes avatóját 2022. január 12-én, szerdán tartották Zalalövőn.

Zala Megyei Kormányhivatal, 2022. január 7. 11:28

A Zala Megyei Kormányhivatal aktuális álláspályázatai

A Zala Megyei Kormányhivatal pályázatot hirdet járási hatósági állatorvosi, munkavédelmi ügyintézői, továbbá település- és területfejlesztési, ill. terület- és településrendezési feladatok ellátására.

Zala Megyei Kormányhivatal, 2022. január 7. 11:15

Januárban minden csütörtökön, pénteken és szombaton lesz oltási akció Zala megyében is

Az átoltottság további növelése és a járvány újabb hullámának megfékezése érdekében januárban minden csütörtök és péntek délután, és szombaton lesz oltási akció a kórházi oltópontokon és a kijelölt járásközponti szakrendelőkben, emellett a háziorvosok is szerveznek oltási akciónapokat.

Zala Megyei Kormányhivatal, 2022. január 6. 9:58

Zalaegerszegre érkezett a Trianon 100 - Összetartoztunk, Összetartozunk vándorkiállítás

A Közép- és Kelet-európai Történelem és Társadalom Kutatásért Közalapítvány megbízásából történeti vándorkiállítás járja az országot Trianon 100 – Összetartoztunk, Összetartozunk címmel. A tárlat idén elsőként a zalai megyeszékhelyen tekinthető meg, mely 2022. január 5-én, szerdán érkezett Zalaegerszegre.

Zala Megyei Kormányhivatal, 2022. január 5. 14:53

Országosan is ráirányult a figyelem Zalára

Évindító sajtótájékoztatón számoltak be az elmúlt év eredményeiről és az idei tervekről a megyei és városi vezetők 2022. január 4-én, a zalaegerszegi Megyeházán.

Zala Megyei Kormányhivatal, 2022. január 3. 14:14

Januárban több oltási akció lesz Zala megyében is

Az eddigi oltási akciók sikerére és az omikron vírusvariáns magyarországi megjelenésére tekintettel januárban több oltási akció is lesz a megyei kórházi oltópontokon és a járási székhelyek szakrendelőiben, amikor ismét előzetes időpontfoglalás nélkül és helyszíni regisztrációval lehet majd kérni az oltást. Emellett a háziorvosok is tartanak oltási akciónapokat, a rendelési időben végzett oltásokon túl, melyben a Zala Megyei Oltási Munkacsoport folyamatos segítséget nyújt részükre.

Zala Megyei Kormányhivatal, 2022. január 3. 13:56

2022. január 1-jétől változtak a földforgalmi szabályok

A hirdetményi úton történő közlési és hatósági jóváhagyási eljárás kapcsolatának újraszabályozása alapján 2022. január elsejétől módosult a mező- és erdőgazdasági hasznosítású földre vonatkozó adásvételi szerződések, illetve haszonbérleti szerződések hatósági jóváhagyási eljárása.

Zala Megyei Kormányhivatal, 2021. december 23. 10:29

"Eddig sem ijedtünk meg a kihívásoktól"

Zala megyében úgy tudtuk megszervezni a járvány elleni védekezést, hogy közben változatlan színvonalon elérhetők maradtak a kormányablakok szolgáltatásai – mondta 2021-et értékelve Zala megye kormánymegbízottja, dr. Sifter Rózsa.