Zala Vármegyei Kormányhivatal

Dr. Sifter Rózsa

főispán

RSS feliratkozás

Hírek

Zala Vármegyei Kormányhivatal, 2023. június 6. 13:47

Változik a zalakarosi Kormányablak nyitvatartása

A zalakarosi kormányablak (Zalakaros, Gyógyfürdő tér 1.) nyitvatartási ideje 2023.06.19. (hétfő) napjától megváltozik. Munkatársaink a megszokott elhivatottsággal várják majd Önöket az alábbi új nyitvatartási rend szerint:

Zala Vármegyei Kormányhivatal, 2023. június 6. 11:32

Aktuális álláshirdetések a Zala Vármegyei Kormányhivatalnál

A Zala Vármegyei Kormányhivatal pályázatot hirdet

• útügyi ügyintézői feladatkör
• építéshatósági ügyintézői feladatkör
ellátása érdekében.

Zala Vármegyei Kormányhivatal, 2023. június 5. 11:24

Zalaegerszegen is megemlékeztek a nemzeti összetartozásról

Hazánkat 103 évvel ezelőtt keresztre feszítették! Nincs még egy ország a világon,amelyikkel megtettek volna ilyen égbekiáltó igazságtalanságot!

Zala Vármegyei Kormányhivatal, 2023. június 5. 10:31

Jubileumot ünnepelt a Hydrocomp

A nagy, esetenként multinacionális cégek világában értéket jelent a helyben és évtizedek óta megbízhatóan dolgozóvállalkozás, amely hosszú évekre jelent garanciát az elvégzett munkájára.

Zala Vármegyei Kormányhivatal, 2023. június 2. 12:22

Civilek és vállalkozók találkozója Zalaegerszegen

Civilek mutatkoztak be vállalkozóknak, másként: a nonprofit és forprofit szféra találkozott június 1-jén a Városi Hangverseny- és Kiállítóteremben.

Zala Vármegyei Kormányhivatal, 2023. június 1. 13:54

Felavatták Weisz Árpád szobrát

Május 31-én ünnepélyes keretek között avatták fel a budapesti Eiffel Műhelyházban Weisz Árpád szobrát, amellyel a világhírű magyar labdarúgónak és az az olasz futball egyik legnagyobb edzőjének állítottak emléket.

Zala Vármegyei Kormányhivatal, 2023. június 1. 13:08

Kérelemminták termőföldek haszonbérleti és adásvételi ügyeihez

Tájékoztatjuk Ügyfeleinket, hogy a 474/2013. (XII. 12.) Korm. rendelet 2023. május 15. napján hatályba lépett előírásai a termőföld-haszonbérleti, továbbá adásvételi szerződések hatósági jóváhagyására irányuló kérelmek esetében kötelező tartalmi elemeket határoztak meg.

Zala Vármegyei Kormányhivatal, 2023. június 1. 10:59

Évente közel 30 ezer magyar hal meg dohányzás miatt

A Zala Vármegyei Kormányhivatal Népegészségügyi Főosztálya a Dohányzásmentes Világnaphoz kapcsolódóan felvilágosító rendezvényt tartott május 31-én, szerdán délután az oktatási intézményekben dolgozó pedagógusok és védőnők részére. Az előadók szemléltető eszközökkel is bemutatták a dohányzás káros hatásait.

Zala Vármegyei Kormányhivatal, 2023. május 30. 16:01

Harminc csapat sütötte a burgonyás finomságokat

Pünkösdhétfőn ismét benépesült a Gébárti-tó melletti völgyben a Prósza utca és a kézműves ház. A XV. Családi Pünkösd és XXVII. Göcseji Prószafesztivál felhőtlen kikapcsolódást ígért a látogatóknak. A prószasütő verseny 30 csapata között ott volt a Zala Vármegyei Kormányhivatalé is.

Zala Vármegyei Kormányhivatal, 2023. május 30. 15:19

Zalaegerszegen is megemlékeztek az elesettekről

A zalai vármegyeszékhelyen dr. Sifter Rózsa főispán jelenlétében emlékeztek meg azokról a katonákról és civilekről, akik életüket áldozták a hazáért. A Hősök kertjében dr. Vereckei Csaba rendőr dandártábornok, a Zala Vármegyei Rendőr-főkapitányság vezetője mondott beszédet a május 28-án, pünkösdvasárnap megrendezett eseményen.