Zala Megyei Kormányhivatal

Dr. Sifter Rózsa

főispán

Vezető hírek

Zala Megyei Kormányhivatal, 2022. november 29. 8:10

Megújul és kétirányú lesz a zalaegerszegi Kosztolányi utca

Két ütemben, a tervek szerint jövő év végéig teljesen megújul, háromsávosra bővül és kétirányúvá válik a Kosztolányi utca, hangzott el a csütörtök délutáni ünnepélyes projektindítón, amellyel megkezdődött a város történetének eddigi legnagyobb értékű belterületi útfejlesztése. A tájékoztatón köszöntőt mondott dr. Sifter Rózsa, Zala megye főispánja is.

Zala Megyei Kormányhivatal, 2022. november 28. 9:42

Felújították a zalaegerszegi református templomot

Hálaadó istentisztelettel egybekötve, Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter jelenlétében avatták fel advent első vasárnapján a 62 millió forintos állami és önkormányzati ráfordítással, valamint gyülekezeti adományokból felújított zalaegerszegi református templomot.

Zala Megyei Kormányhivatal, 2022. november 25. 12:36

Vállalkozói konzultáció Zalaegerszegen

Miként élhető túl a válság, mi vár a gazdaság szereplőire, és ebben a helyzetben milyen segítségre számíthatnak a kis- és középvállalkozások? Ezen témakörök taglalására indított tíz megyét érintő konzultációsorozatot az Egyensúly Intézet, valamint a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége. A program zalai rendezvényét csütörtökön tartották a megyeszékhelyen.

Zala Megyei Kormányhivatal, 2022. november 24. 11:00

Áramszünet két főosztályon

Tájékoztatjuk Tisztelt Ügyfeleinket, hogy a Zala Megyei Kormányhivatal Zalaegerszeg, Mártírok útja 35-39. szám alatt található telephelyén 2022. december 1-én, csütörtökön 8.00 órától17.00-ig várhatóan áramszünet lesz.

Zala Megyei Kormányhivatal, 2022. november 23. 10:57

Költözik a nagykanizsai népegészségügyi osztály

Tájékoztatjuk Tisztelt Ügyfeleinket, hogy a Nagykanizsai Járási Hivatal Népegészségügyi Osztálya (a Sugár utca 4. helyett) november végétől új helyszínen, az Eötvös tér 16. szám alatt, az 1. emeleten folytatja tevékenységét.

Zala Megyei Kormányhivatal, 2022. november 18. 8:14

Ülésezett a Zala Megyei Államigazgatási Kollégium

November 17-én tartotta meg 2022. évi, soron következő ülését a Zala Megyei Államigazgatási Kollégium (ZMÁK) a zalaegerszegi Megyeházán, dr. Sifter Rózsa, Zala megye főispánja, a Kollégium elnökének vezetésével.