Zala Megyei Kormányhivatal

Dr. Sifter Rózsa

kormánymegbízott

Vezető hírek

Zala Megyei Kormányhivatal, 2021. december 7. 15:44

Tájékoztatás az Oltási Akcióhét Zala megyei - újonnan kijelölt - helyszíneiről

Tájékoztatjuk a Tisztelt Lakosságot, hogy a 2021. december 6-tól december 12-ig tartó Oltási Akcióhét hétvégére eső napjain Zala megyében két újabb helyszínen is felvehető - szintén előzetes regisztráció és időpontfoglalás nélkül, lakóhelytől függetlenül - a koronavírus elleni vakcina első, második vagy harmadik dózisa.

Zala Megyei Kormányhivatal, 2021. december 7. 13:57

Megnyitott a Kanizsa Aréna

A nagykanizsaiak több évtizedes álma vált valóra azzal, hogy 2021. december 4-én, szombaton ünnepélyes keretek között megnyitotta kapuit a Kanizsa Aréna. Az akár 5000 fő befogadására is képes multifunkcionális sport- és rendezvénycsarnok 15 milliárd forintból két év alatt készült el a keleti városrész Alapy Gáspár utcájában.

Zala Megyei Kormányhivatal, 2021. december 6. 11:24

Tájékoztatás online rendezvény megtartásáról

A Győr-Moson-Sopron Megyei Kormányhivatal az osztrák-magyar közös, határon átnyúló "Sustainable Ambrosia Management" című projekt keretében 2021. december 7-én (kedden) online szakmai rendezvényt szervez, melynek fő témája a parlagfű elleni védekezés.

Zala Megyei Kormányhivatal, 2021. december 3. 13:41

„Az én műemlékem”: a zsűri százötven rajz közül választotta ki a legjobbakat Zalaegerszegen

A Zala Megyei kormányhivatal és az Állami Főépítészi Iroda már nyolcadik éve hirdeti meg a diákoknak szóló rajz- és fotópályázatot, amely idén „Az én műemlékem” címet kapta. A 208 beérkezett alkotásból a zsűri által kiválasztott legjobbak ifjú alkotói 2021. december 2-án, csütörtökön vehették át az elismeréseiket a Megyeházán rendezett ünnepség keretében.

Zala Megyei Kormányhivatal, 2021. december 2. 10:58

Álláslehetőségek a Zala Megyei Kormányhivatal mérésügyi és műszaki biztonsági, valamint útügyi szakterületein

A Zala Megyei Kormányhivatal pályázatot hirdet mérésügyi és műszaki biztonsági ügyintézői, valamint útügyi szakügyintézői feladatkör betöltésére.

Zala Megyei Kormányhivatal, 2021. december 2. 8:45

Államilag hitelesített szoftverrel törölhetők véglegesen a tartós adathordozókon tárolt adatok

A fogyasztók magánszférájának védelme érdekében új szolgáltatással biztosítja az adathordozókon tárolt információk végleges törlését a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság. Az ingyenes, állam által hitelesített, könnyen kezelhető szoftverrel mindenki maga tudja elvégezni az adattörlést tartós adathordozóin.