Zala Vármegyei Kormányhivatal

Dr. Sifter Rózsa

főispán

Vezető hírek

Zala Vármegyei Kormányhivatal, 2023. január 27. 8:16

Zalában is kikerültek a vármegyetáblák

Az Alaptörvény módosítása értelmében a megyéket január 1-jétől vármegyékre nevezték át. Vigh László országgyűlési képviselő és dr. Sifter Rózsa főispán január 25-én Zala és Vas vármegye határánál, Ozmánbükön tájékoztatott a részletekről.

Zala Vármegyei Kormányhivatal, 2023. január 24. 14:25

A magyar kultúra napja alkalmából díjakat adtak át Zalaegerszegen

A Zalai Táncegyüttes produkciójával és Besenczi Árpád igazgató köszöntőjével kezdődött a Magyar Kultúra Napi ünnepség a Hevesi Sándor Színházban január 22-én este. Az eseményen részt vett dr. Sifter Rózsa, Zala vármegye főispánja, valamint dr. Varga Andrea, a vármegyei kormányhivatal főigazgatója is. A díjakat Balaicz Zoltán polgármester és Vigh László országgyűlési képviselő adta át.

Zala Vármegyei Kormányhivatal, 2023. január 13. 10:57

Zalaegerszegi emlékezés a doni katasztrófa áldozatainak emléknapján

A második magyar hadsereg 80 évvel ezelőtti megsemmisülését hozó orosz áttörés zalaegerszegi áldozataira emlékeztek 2023. január 12-én a Hősök kertjénél, az Október 6. téren.

Zala Vármegyei Kormányhivatal, 2023. január 9. 15:59

A Magyar Kormánytisztviselői Kar 2022. évi jubileumi díjátadó ünnepsége

Ferencziné Németh Gabriella, a Zala Megyei Kormányhivatal Földhivatali Főosztályának nyugalmazott osztályvezetője a „A Köz Szolgálatért” díjban részesült a fővárosban.

Zala Vármegyei Kormányhivatal, 2023. január 9. 13:15

Folytatódnak a zalai fejlesztések

Fő cél, hogy az emberek biztonsága, a foglalkoztatottság, a családpolitika ne sérüljön – mondta Vigh László országgyűlési képviselő a ZalaZone Autóipari Tesztpálya fogadóépületében 2023. január 6-án tartott évindító sajtótájékoztatón.

Zala Vármegyei Kormányhivatal, 2022. december 6. 15:20

Ügyintézés Zala megyében az igazgatási szünet alatt

A Zalaegerszegen, Nagykanizsán és Hévízen működő, országszerte pedig összesen 60 kijelölt kormányablak, valamint a Központi Okmányiroda a december 22. és január 6. között elrendelt igazgatási szünet ideje alatt is nyitva tart. Ebben az időszakban a legtöbb hivatali ügyfélszolgálat zárva lesz, de a halaszthatatlan közfeladatokat és hatósági teendőket ellátják a kormányhivatalok. Akik tehetik, az előre tervezhető ügyeiket még december 21-ig intézzék el, a szünet alatt csak a legsürgősebb esetekben keressék fel a nyitva tartó kormányablakokat!