Zala Megyei Kormányhivatal

Dr. Sifter Rózsa

kormánymegbízott

Vezető hírek

Zala Megyei Kormányhivatal, 2020. november 23. 13:31

Orvos-, egészségtudományi egyetemi hallgatók segítik a tesztelést Zala megyében is

A fővárosi és megyei védelmi bizottságok, valamint a kormányhivatalok irányításával 2020. november 23-án kezdetét vette a bölcsődei, óvodai, és iskolai pedagógusok kormány által meghirdetett országos, célzott csoportos tesztelése. Zala megyében a tesztelést húsz csoportban 40 orvos-, egészségtudományi egyetemi hallgató is segíti.

KORMÁNYHIVATALOK, 2020. november 20. 13:58

Országszerte megkezdődött a szociális dolgozók tesztelése

Pénteken megkezdődött a szociális intézmények dolgozóinak tesztelése, a jövő héten iskolákban, óvodákban, bölcsődékben és az egészségügyi intézményekben indul a szűrés - mondta a Miniszterelnökség területi közigazgatásért felelős államtitkára.

Zala Megyei Kormányhivatal, 2020. november 17. 13:59

Megújult a Zala Megyei Kormányhivatal egyik épülete

Önkéntes alapon, kívül-belül varázsolták újjá a Zala Megyei Kormányhivatal munkatársai a Foglalkoztatási, Munkaügyi és Munkavédelmi Főosztálynak helyet adó épületet és környezetét.

KORMÁNYHIVATALOK, 2020. november 17. 15:44

Elindult az Ágazati bértámogatási program

December 11-ig nyújthatják be a koronavírus miatt bajba jutott vállalkozások a fővárosi és megyei kormányhivataloknál a támogatási kérelmeket.

KORMÁNYHIVATALOK, 2020. november 14. 14:24

Ismét meghosszabbítja a kormány a lejárt okmányok érvényességét

A november 4. után lejáró igazolványok a jelenlegi veszélyhelyzet megszűnését követő 60 napig még használhatók maradnak. Ugyanez vonatkozik azokra az okmányokra is, amelyek a tavaszi veszélyhelyzet idején, március 11. és július 3. között jártak le, de akkor meghosszabbította a kormány az érvényességüket.

Zala Megyei Kormányhivatal, 2020. november 13. 10:43

Kizárólag időpontfoglalás alapján fogadják az ügyfeleket a Zala Megyei Kormányhivatal ügyfélszolgálatain

A koronavírus-járvány terjedésének fékezése érdekében 2020. november 11-től csak előzetes időpontfoglalással érkező ügyfeleket fogadnak a kormányablakok, okmányirodák és az egyéb kormányhivatali ügyfélszolgálatok is. A kormányablakbusz ügyfélfogadása és a települési ügysegédi szolgálatok működése határozatlan ideig szünetel.