Zala Megyei Kormányhivatal

Dr. Sifter Rózsa

kormánymegbízott

Vezető hírek

Zala Megyei Kormányhivatal, 2020. október 20. 8:04

A haza bölcsére, Deák Ferencre emlékeztek Zalaegerszegen

A 217 éve született államférfiről 1879-ben emelt szobránál emlékeztek meg 2020. október 16-án, pénteken - szűk körben - a zalai megyeszékhelyen.

Zala Megyei Kormányhivatal, 2020. október 16. 9:08

Biztonságban a zalai ügyfélszolgálatokon

Ezúton ajánljuk olvasóink figyelmébe a Zalai Hírlapban 2020. október 16-án, pénteken a fenti címmel megjelent - dr. Sifter Rózsa kormánymegbízott asszonnyal készített - cikket.

Zala Megyei Kormányhivatal, 2020. október 16. 8:31

Az első hullám sikeres védekezését alapul véve folytatódik a járvány elleni küzdelem Zalában is

A lakosság felelősségén, rajtunk, mindannyiunkon múlik, milyen alacsonyan tudjuk tartani a betegszámokat a megyében, hangsúlyozta a Zalai Hírlapnak adott interjújában dr. Sifter Rózsa. Magyarország sokat tanult a járvány tavaszi lefolyásából, és az elmúlt hónapokban az ország felkészült a második, immár intenzívebb hullámra, tette hozzá a kormánymegbízott.

KORMÁNYHIVATALOK, 2020. október 16. 8:22

Még két hónapig érvényesek a veszélyhelyzet ideje alatt lejárt okmányok

December 15-ig még érvényesek Magyarország területén azok az okmányok, amelyek a tavaszi veszélyhelyzet ideje alatt jártak le. A kormányhivatalok arra kérik az ügyfeleket, hogy akik még nem hosszabbíttatták meg személyi igazolványukat, útlevelüket vagy vezetői engedélyüket minél hamarabb, és lehetőség szerint előzetes időpontfoglalást követően keressék fel a kormányablakokat.

Zala Megyei Kormányhivatal, 2020. október 14. 8:06

Zalaegerszegre látogatott a kormányablakokért felelős miniszteri biztos

Dr. Domokos Péter, a Miniszterelnökség kormányablakokért felelős miniszteri biztosa 2020. október 13-án, kedden a Zala Megyei Kormányhivatalban tett látogatást, ahol a járási hivatalvezetők és a kormányablakosztályok vezetői részére tartott munkaértekezleten áttekintették a kormányablakrendszer országos és megyei működését.

KORMÁNYHIVATALOK, 2020. október 12. 17:05

Már a lakcímbejelentés és az elveszett okmányok pótlása is intézhető online

Bővül a www.magyarorszag.hu oldalon elérhető elektronikus szolgáltatások köre: már a lakcímváltozás bejelentése, az elveszett eSzemélyi igazolvány, a jogosítvány és az útlevél pótlása is intézhető személyes megjelenés nélkül, ezáltal a kormányablak felkeresése teljes mértékben kiváltható – közölte a Nemzeti Infokommunikációs Szolgáltató Zrt. hétfőn az MTI-vel.