Zala Megyei Kormányhivatal

Dr. Sifter Rózsa

kormánymegbízott

Vezető hírek

Zala Megyei Kormányhivatal, 2021. január 20. 11:03

Beszélgetés a Zala megyeiek szolgálatában végzett munkáról

Dr. Sifter Rózsa kormánymegbízott a Zala Megyei Kormányhivatal tavalyi évben elvégzett feladatairól és 2021-es terveiről a Zalaegerszegi Televízió Egerszegi Esték című műsorában adott részletes tájékoztatást.

Zala Megyei Kormányhivatal, 2021. január 18. 10:36

Kormánymegbízotti interjú a hétvégén megvalósult tesztelésekről

A gyermekvédelemben és szociális ellátásban dolgozók teszteléséről Dr. Sifter Rózsa kormánymegbízott asszony az M1-nek adott interjút, melyet az alábbi linken tekinthetnek meg:

Zala Megyei Kormányhivatal, 2021. január 16. 9:40

Zala megyében is zajlik az idősotthonok lakóinak és dolgozóinak oltása

Az oltási tervnek megfelelően a hétvégén országszerte folytatódik a koronavírus elleni védőoltás beadása az idősotthonokban. A vakcinát a megyében ezúttal a zalaegerszegi Zala Megyei Gondoskodás Egyesített Szociális Intézmény Nefelejcs, Levendula és Búzavirág Idősek Otthona azon lakói és dolgozói kaphatják meg, akik ezt előzetesen kérték.

Zala Megyei Kormányhivatal, 2021. január 16. 9:30

A hétvégén újabb szakmacsoportok csoportos tesztelése valósul meg

A pedagógusok és szociális intézmények dolgozóinak korábbi teszteléséhez hasonlóan ezen a hétvégén a szociális alapszolgáltatásban, a gyermekjóléti alapellátásban, valamint a gyermekvédelmi szakellátásban, javítóintézeti ellátásban dolgozók tesztelése valósul meg. Zala megyében 1932-en kérhetik önkéntes alapon az ingyenes tesztet.

Zala Megyei Kormányhivatal, 2021. január 15. 8:07

Tájékoztató részarány-tulajdonosoknak

A termelőszövetkezeti földhasználati jog alatt álló földrészletek tulajdonjogának rendezéséről és egyes földügyi tárgyú törvények módosításáról szóló 2020. évi XL. törvény alapján 2021. január 1-jei hatállyal a törvény erejénél fogva – bizonyos kivételekkel – a Magyar Állam tulajdonába és a Nemzeti Földalapba kerülnek azok a földrészletek, amelyekre az ingatlan-nyilvántartás szerint termelőszövetkezeti földhasználati jog van bejegyezve.

Zala Megyei Kormányhivatal, 2021. január 12. 12:52

Továbbra is időpontot kell foglalni a hivatali ügyintézéshez

A Zala Megyei Kormányhivatal Keszthelyi Járási Hivatalának vezetője, dr. Varga Andrea a kormányablakok jelenlegi ügyfélfogadásáról, az ügyintézés aktualitásairól, az érvényben lévő szabályokról nyilatkozott.