Zala Megyei Kormányhivatal

Dr. Sifter Rózsa

kormánymegbízott

Vezető hírek

Zala Megyei Kormányhivatal, 2022. január 14. 12:59

Figyelemfelhívás

Tájékoztatjuk a Szülőket, hogy az 5-11 éves gyermekek oltására - Dr. Müller Cecília országos tisztifőorvos asszony napokban adott tájékoztatásának megfelelően - már szombati napokra is foglalhatnak időpontot, 10:00-14:00 óra közötti időintervallumban.

Zala Megyei Kormányhivatal, 2022. január 13. 16:22

A Zala Megyei Kormányhivatal aktuális álláspályázata

A Zala Megyei Kormányhivatal pályázatot hirdet útügyi szakügyintézői feladatkör ellátása érdekében.

Zala Megyei Kormányhivatal, 2022. január 13. 11:58

Megnyílt a tizedik Zala megyei kormányablak

Megnyílt a tizedik új típusú integrált kormányzati ügyfélszolgálat, közismert nevén kormányablak a megyében. A szolgáltató közigazgatás jegyében kialakított objektum ünnepélyes avatóját 2022. január 12-én, szerdán tartották Zalalövőn.

Zala Megyei Kormányhivatal, 2022. január 7. 11:28

A Zala Megyei Kormányhivatal aktuális álláspályázatai

A Zala Megyei Kormányhivatal pályázatot hirdet járási hatósági állatorvosi, munkavédelmi ügyintézői, továbbá település- és területfejlesztési, ill. terület- és településrendezési feladatok ellátására.

Zala Megyei Kormányhivatal, 2022. január 7. 11:15

Januárban minden csütörtökön, pénteken és szombaton lesz oltási akció Zala megyében is

Az átoltottság további növelése és a járvány újabb hullámának megfékezése érdekében januárban minden csütörtök és péntek délután, és szombaton lesz oltási akció a kórházi oltópontokon és a kijelölt járásközponti szakrendelőkben, emellett a háziorvosok is szerveznek oltási akciónapokat.

Zala Megyei Kormányhivatal, 2022. január 6. 9:58

Zalaegerszegre érkezett a Trianon 100 - Összetartoztunk, Összetartozunk vándorkiállítás

A Közép- és Kelet-európai Történelem és Társadalom Kutatásért Közalapítvány megbízásából történeti vándorkiállítás járja az országot Trianon 100 – Összetartoztunk, Összetartozunk címmel. A tárlat idén elsőként a zalai megyeszékhelyen tekinthető meg, mely 2022. január 5-én, szerdán érkezett Zalaegerszegre.