Zala Megyei Kormányhivatal

Dr. Sifter Rózsa

kormánymegbízott

Vezető hírek

Zala Megyei Kormányhivatal, 2020. november 25. 10:44

Megjelent a „Zala megyei pályaválasztási tájékoztató”

A Zala megye középfokú intézményeinek 2021/22. tanévi beiskolázási terveit tartalmazó kiadvány részletesen bemutatja, hogy a megyében milyen továbbtanulási lehetőségek közül választhatnak a tanulók, valamint ismerteti a középfokú felvételi eljárás menetét, ütemezését, a fontosabb jogszabályokat és a szakképzés jelenlegi rendszerét.

Zala Megyei Kormányhivatal, 2020. november 24. 9:54

Ügyfélfogadási szünet a földmérési szakterületen

Tájékoztatjuk Tisztelt Ügyfeleinket, hogy a földmérési szakterületet érintően 2020. november 26-án, csütörtökön egész napos ügyfélfogadási szünet lesz a Zala Megyei Kormányhivatal Földhivatali Főosztályának Lenti telephelyén (8790 Lenti, Templom tér 9).

Zala Megyei Kormányhivatal, 2020. november 23. 13:31

Orvos-, egészségtudományi egyetemi hallgatók segítik a tesztelést Zala megyében is

A fővárosi és megyei védelmi bizottságok, valamint a kormányhivatalok irányításával 2020. november 23-án kezdetét vette a bölcsődei, óvodai, és iskolai pedagógusok kormány által meghirdetett országos, célzott csoportos tesztelése. Zala megyében a tesztelést húsz csoportban 40 orvos-, egészségtudományi egyetemi hallgató is segíti.

KORMÁNYHIVATALOK, 2020. november 20. 13:58

Országszerte megkezdődött a szociális dolgozók tesztelése

Pénteken megkezdődött a szociális intézmények dolgozóinak tesztelése, a jövő héten iskolákban, óvodákban, bölcsődékben és az egészségügyi intézményekben indul a szűrés - mondta a Miniszterelnökség területi közigazgatásért felelős államtitkára.

Zala Megyei Kormányhivatal, 2020. november 17. 13:59

Megújult a Zala Megyei Kormányhivatal egyik épülete

Önkéntes alapon, kívül-belül varázsolták újjá a Zala Megyei Kormányhivatal munkatársai a Foglalkoztatási, Munkaügyi és Munkavédelmi Főosztálynak helyet adó épületet és környezetét.

KORMÁNYHIVATALOK, 2020. november 17. 15:44

Elindult az Ágazati bértámogatási program

December 11-ig nyújthatják be a koronavírus miatt bajba jutott vállalkozások a fővárosi és megyei kormányhivataloknál a támogatási kérelmeket.