Videók

Új bölcsőde épül Bátán

Új bölcsőde épül Bátán2023. március 24.

Mintegy 380 millió forintos TOP_PLUSZ pályázati forrásból tizennégy férőhelyes bölcsőde épül Bátán. A projekt nyitórendezvényét 2023. március 23-án tartották a beruházás leendő helyszínén, ahol dr. Horváth Kálmán főispán köszöntötte a meghívottakat.
Közúti ellenőrzésekkel a fenntartható közlekedésbiztonságért

Közúti ellenőrzésekkel a fenntartható közlekedésbiztonságért2023. március 16.

Az M4-es autópálya Abonyi pihenőjében végeztek közúti ellenőrzést a Pest Vármegyei Kormányhivatal közlekedésfelügyeleti főosztályának munkatársai. A mobil ellenőrzési egységgel és a tengelyterheléses méréssel a fenntartható közlekedésbiztonság elérése a cél.
Tíz munkaállomással bővült Szegeden a Kereskedő közben működő kormányablak

Tíz munkaállomással bővült Szegeden a Kereskedő közben működő kormányablak2023. március 14.

A fejlesztésnek köszönhetően a kormányablakos ügyintézés mellett családtámogatási és társadalombiztosítási, valamint földhivatali ügyfélszolgálat is várja az állampolgárokat.
Közel 100 új okleveles kormányablak-ügyintézővel gazdagodott Budapest

Közel 100 új okleveles kormányablak-ügyintézővel gazdagodott Budapest2023. március 10.

A Fővárosi Kormányhivatal 97 munkatársa vette át a sikeresen elvégzett kormányablak-ügyintézői képzés után az oklevelét. A közigazgatásba és az államba vetett bizalmat az is mutatja, hogy 2020 óta folyamatosan emelkedik a kormányablakhoz forduló ügyfelek száma - mondta Domokos Péter, a Miniszterelnökség Területi Közigazgatásért Felelős Államtitkárság ügyfélbarát fejlesztések koordinációjáért felelős munkatársa.
Kitüntették a HUNOR mentőszervezet békési tagjait

Kitüntették a HUNOR mentőszervezet békési tagjait2023. március 10.

Dr. György István, a Miniszterelnökség területi közigazgatásért felelős államtitkára is előadást tartott a Békés Vármegyei Államigazgatási Kollégium, valamint a jegyzői kar idei első ülésén a kormányhivatalban, csütörtökön. Dr. Takács Árpád, a Békés Vármegyei Területi Védelmi Bizottság elnöke emléktárgyat és oklevelet adományozott a HUNOR mentőszervezet Békés vármegyei tagjainak.
Bizonyítványaikat vehették át a sikeres vizsgát tett kormányablak-ügyintézők

Bizonyítványaikat vehették át a sikeres vizsgát tett kormányablak-ügyintézők2023. március 4.

A kormányablak-ügyintézői képzésen végzett kollégák bizonyítványait Dr. György István államtitkár és Kovács Ernő, a Bács-Kiskun Vármegyei Kormányhivatal főispánja adta át március 2-án, Kecskeméten.
Átvették okleveleiket a vármegye legújabb kormányablak-ügyintézői

Átvették okleveleiket a vármegye legújabb kormányablak-ügyintézői2023. március 4.

Huszonheten tettek sikeres kormányablak-ügyintézői vizsgát, és vették át bizonyítványukat március 3-án a Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Kormányhivatalban.
Több mint 26,7 milliárd forint agrártámogatás érkezett Hevesbe

Több mint 26,7 milliárd forint agrártámogatás érkezett Hevesbe2023. február 3.

A jól működő közigazgatás gazdasági versenyképességi tényező – húzta alá dr. György István, a Miniszterelnökség területi közigazgatásért felelős államtitkára a Heves Vármegyei Kormányhivatal vezetői értekezleten. A résztvevők áttekintették a kormányhivatalok működését érintő aktuális kérdéseket, egyeztették a különböző szakterületek feladatait.
Egészségház épült Bucsuban

Egészségház épült Bucsuban2023. február 2.

Háziorvosi és fogorvosi rendelő, valamint védőnői szolgálat is helyet kapott abban a bucsui egészségházban, amelyet a Magyar Falu Programnak keretében hoztak létre és adtak át február 1-jén.
Milyen volt a 2022-es év Somogy kormányablakaiban?

Milyen volt a 2022-es év Somogy kormányablakaiban?2023. január 31.

A Somogy Vármegyei Kormányhivatal elmúlt esztendejéről Dr. Neszményi Zsolt főispán számolt be évértékelő interjújában.
Átadták az újszászi kormányablakot

Átadták az újszászi kormányablakot2023. január 20.

Megnyílt Jász-Nagykun-Szolnok Vármegye tizenhatodik kormányablaka. Az Újszászon korábban okmányirodaként működő hivatal immár modern, megújult külsővel, kibővített ügykörökkel és hosszabb nyitvatartási idővel várja az ügyfeleket.
Több mint 15 millió ügyet intéztek tavaly a kormányablakokban

Több mint 15 millió ügyet intéztek tavaly a kormányablakokban2023. január 14.

2022-ben elindult az "e-bejelentő" szolgáltatás, amelyen keresztül az állampolgárok egy év alatt 60 ezer közműátírást, illetve adatváltozást jelentettek be a közműszolgáltatók felé - említette György István államtitkár a tavalyi évet összegző videóban.
Mi történne egy komolyabb támadás esetén a tatabányai kormányhivatalban?

Mi történne egy komolyabb támadás esetén a tatabányai kormányhivatalban?2022. december 19.

A Fúzió-2022 nevű gyakorlat célja az volt, hogy a polgári-katonai-rendvédelmi társszervek szimulált vészhelyzetben próbálják ki magukat és teszteljék le az együttműködésüket, hiszen a közigazgatásnak minden feltételek mellett, még katasztrófa idején is szünetmentesen kell működnie.
Felszámolják az Ország úti illegális hulladéklerakót

Felszámolják az Ország úti illegális hulladéklerakót2022. december 10.

A több millió forintos eljárási bírságot és az elszállítás költségeit is meg kell fizetnie a felhalmozónak.
Illegális hulladéktelepet számolnak fel Érden

Illegális hulladéktelepet számolnak fel Érden2022. november 30.

200 köbméter vegyes hulladékot halmozott fel egy magánszemély két ingatlanon, amelyet most a Pest Megyei Kormányhivatal szállíttat el.
Energiatakarékossá válnak a kormányhivatalok

Energiatakarékossá válnak a kormányhivatalok2022. november 28.

Győr-Moson-Sopron megyében van olyan hivatali épület, amely októberben 89 százalékos gáz- és 14 százalékos árammegtakarítást ért el - mondta György István államtitkár Sopronban egy korszerűsített kormányhivatal avatásán.