Ünnepélyes oklevél átadó rendezvényt tartottak a Veszprém Megyei Kormányhivatalban az immár 6. ütemben megvalósult kormányablak ügyintézői képzésen sikeres vizsgát tett munkatársaknak. Az eseményen dr. Almási Győző hatósági ügyekért felelős helyettes államtitkár és Takács Szabolcs kormánymegbízott köszöntötte a kollégákat és közösen átadták a képesítést igazoló okleveleket.

A Közigazgatás-és Közszolgáltatás-Fejlesztési Operatív Program „A területi államigazgatási szervek humánerőforrásának fejlesztése” című kiemelt projekt keretében 2016. október 3-án indult a képzés első üteme, amelynek hatodik üteme most fejeződött be. A Veszprém Megyei Kormányhivatal az első öt ütemben összesen 104, az utolsó, hatodik ütemben pedig 33 kormánytisztviselő eredményes képzését segítette.Takács Szabolcs kormánymegbízott beszédjében hangsúlyozta, hogy minden jól működő szervezet egyik fő kulcsa a motivált és megfelelően felkészült munkaerő, amely elégedett ügyfeleket eredményez. A fejlődés irányát az állampolgárok igényei szabják meg, melyek folyamatosan változnak, újabb és újabb elvárások jelennek meg, amivel nekünk lépést kell tartanunk.


Dr. Almási Győző, hatósági ügyekért felelős helyettes államtitkár arra hívta fel a figyelmet, hogy a kollégák a képzés által olyan széleskörű szakmai tudásra tettek szert, melynek birtokában naprakész ismeretekkel és professzionálisan végezhetik munkájukat.

(Veszprém Megyei Kormányhivatal)