Miniszteri elismerésben részesült a Veszprém Megyei Kormányhivatal Hatósági Főosztályának vezetője. Dr. Káldi Zoltán az augusztus 20-a alkalmából rendezett ünnepélyes díjátadón vette át a munkáját elismerő oklevelet Gulyás Gergelytől, a Miniszterelnökséget vezető minisztertől. Az eseményen jelen volt Takács Szabolcs kormánymegbízott.

A kitüntetést a Veszprém Megyei Kormányhivatal hatósági feladatellátásában, a járási hivatalok joggyakorlatának egységesítésében, a szervezeti struktúrában bekövetkezett átszervezések gördülékeny végrehajtásában vállalt szerepe, továbbá szakmai és vezetői munkája elismeréseként ítélte Káldi Zoltánnak a miniszter.

Gulyás Gergely ünnepi beszédében kifejtette: Európa egyik legősibb államának polgárai vagyunk. Mint mondta, ezerhúsz esztendőre visszatekintő államiságunk kevés csendesen pergő évszázadot mondhat magáénak, kevés olyat, amelyben békében, gyarapodással teltek az évtizedek, biztonságban élhettek a családok, otthonok, falvak és városok épülhettek anélkül, hogy küzdeni, védekezni kellett volna. Hozzátette: sokkal gyakoribb volt, hogy a nemzet megmaradásáért, szabadságáért, nyelvéért, hitéért, közösségéért kellett küzdeni. A múlt azonban nyom nélkül sosem tűnik el: következményeiben és alkotásainkban is velünk van, belőle táplálkozik a jelen és belőle épül a jövő – emelte ki. Hangsúlyozta: számunkra fontos a szabadság, fontos a polgárait szolgáló állam, fontos a támadás alatt álló, kultúrát őrző közösség, amelyhez keretet és védelmet a több mint ezeréves magyar állam nyújt.

Kollégánknak gratulálunk az elismeréshez!

(Veszprém Megyei Kormányhivatal)