Idén csaknem 300 cipősdoboz-ajándékot gyűjtöttek össze a Veszprém Megyei Kormányhivatal munkatársai. A becsomagolt dobozokat Kocsiné Sződy Karolinának, a Veszprém Megyei Gyermekvédelmi Központ és Területi Gyermekvédelmi Szakszolgálat vezetőjének adta át Takács Szabolcs kormánymegbízott.

Fotó: Domján Attila

Takács Szabolcs elmondta: egy tavalyi kezdeményezés folytatásaként szervezték meg idén is az ajándékgyűjtést a munkatársak körében, akik 285 csomagot gyűjtöttek össze, amelyekben életkor és nem szerint helyezték el a meglepetéseket. Úgy fogalmazott: idén is szerettek volna örömet szerezni azoknak a gyermekeknek, akiknek nincs családjuk, vagy nem családban nevelkednek.

A kormánymegbízott hangsúlyozta: büszke arra, hogy a Kormányhivatal munkatársai nemcsak a hétköznapokban végzik feladataikataz ügyfelek iránti rendkívül nagy empátiával, hanem a Kormányhivatal társadalmi szerepvállalását is erősítik azzal, hogy mindig szívesen csatlakoznak a hasonló kezdeményezésekhez.

Mint mondta: a hivatal a közös szakmai munka folytán jó kapcsolatot ápol a Veszprém Megyei Gyermekvédelmi Központ és Területi Gyermekvédelmi Szakszolgálattal. Megköszönte, hogy az intézet vezetője, Kocsiné Sződy Karolina segítségével az ajándékok azokhoz a gyermekekhez juthatnak el, akik azoknak a legjobban örülnek majd.

Fotó: Domján Attila

Kocsiné Sződy Karolina arról beszélt, hogy az ajándékok tavaly is célba értek és nagy örömöt szereztek a gyermekvédelmi központ gyermekeinek. Az intézményvezető megköszönte nemcsak az ajándékozóknak, hanem az akcióban és szervezésben részt vevő minden kormányhivatali munkatársnak, hogy hozzájárultak a gyerekek szép és gazdag karácsonyához.

Fotó: Domján Attila

(Veszprém Megyei Kormányhivatal)