Veszprém Megyei Kormányhivatal

Takács Szabolcs

kormánymegbízott

RSS feliratkozás

Hírek

Veszprém Megyei Kormányhivatal, 2021. június 11. 14:17

Megújul a Somlói vár

Jövő tavaszra megújul a somlói vár a Nemzeti Kastélyprogram és Nemzeti Várprogram keretében, az erőd növekvő turisztikai vonzereje révén hozzájárul a térség gazdaságának élénkítéséhez is - mondta a Miniszterelnökség területi közigazgatásért felelős államtitkára pénteken, amikor letették a beruházás alapkövét.

Veszprém Megyei Kormányhivatal, 2021. június 8. 17:10

Kihirdették Veszprém Megye 2021-es borát

Ismét kiválasztották a „Veszprém Megye Bora” verseny legkiválóbb borait, a térség büszkeségeit. A zsűri 2021-ben a Tornai Pincészet TOP Selection Apátsági Furmint 2019 fehérborát és a Figula pincészet Figula Merlot 2019 vörösborát részesítette a kitüntető címben, amelyet egy éven keresztül viselhetnek.

Veszprém Megyei Kormányhivatal, 2021. június 8. 9:16

Újabb program segíti a munkaerőpiacot az Ágazati bértámogatás kifutását követően

Május 31-én véget ért az Ágazati Bértámogatás program, amelynek köszönhetően tavaly november óta Veszprém megyében az érintett munkáltatók közel 7 000 fő vonatkozásában csaknem 3,86 milliárd Ft támogatásban részesültek. Június 1-től pedig egy kibővített támogató program járul hozzá a foglalkoztatás bővítéséhez.

Veszprém Megyei Kormányhivatal, 2021. június 4. 8:18

Csütörtökön délelőtt szünetel az ügyfélfogadás devecseri kormányablakban

Tájékoztatjuk tisztelt Ügyfeleinket, hogy a Devecser, Petőfi tér 1. szám alatt működő kormányablakban 2021. június 10-én, csütörtökön 8.00 és 13.00 óra között az ügyfélfogadás az infokommunikációs eszközök karbantartása miatt szünetel.

Veszprém Megyei Kormányhivatal, 2021. június 1. 17:00

Még benyújthatók az Egységes Kérelmek

Május 17-én lejárt az Egységes Kérelem szankciómentes beadási határideje, június 9-ig van lehetőség a módosításra és új kérelmek beadására a megállapítandó támogatási összeg munkanaponkénti egy százalék csökkentése mellett.

Veszprém Megyei Kormányhivatal, 2021. május 28. 12:36

Változik a Vállalkozások munkaerő támogatásának feltételrendszere és ismét indul a Nyári diákmunka program

Módosulnak a Vállalkozások munkaerő támogatása program igénybevételének feltételei, amelyre a kérelmek június 1-től nyújthatók be. A Nyári diákmunka 2021. elnevezésű központi munkaerőpiaci program keretén belül június 15. és augusztus 31. között jelentkezhetnek nyári diákmunkára a megyében élő diákok és azok a munkáltatók, akik élni kívánnak a foglalkoztatás lehetőségével.

Veszprém Megyei Kormányhivatal, 2021. május 25. 16:24

Helyi értéket díjazott a Veszprém Megyei Kormányhivatal a Bakony Expón

A VII. Bakony Expót május 22. és 24. között rendezték meg a Veszprém Aréna előtti téren, ahol a termelők és a helyi lakosok találkozhattak egymással. A rendezvényen számos kiállító vett részt és az esős időjárás ellenére is nagy volt az érdeklődés az esemény iránt.

Veszprém Megyei Kormányhivatal, 2021. május 20. 14:35

Pfizerre is foglalhatnak időpontot a Veszprém megyeiek

Veszprém megye valamennyi kórházi oltópontján lehetséges a Pfizer-, Sputnik- és Sinopharm-vakcina felvétele, ehhez mindössze egy regisztráció és időpontfoglalás szükséges.

Veszprém Megyei Kormányhivatal, 2021. május 18. 14:18

A májusi bérekre is megérkezett a támogatás

A Veszprém Megyei Kormányhivatal a májusi bértámogatásokat előlegként fizette ki, így már megérkezett a májusi kompenzáció az arra jogosult vállalkozásokhoz. A megyében 3,8 milliárd Ft támogatásban részesültek az érintett munkáltatók közel 7 000 fő vonatkozásában.

Veszprém Megyei Kormányhivatal, 2021. május 17. 8:28

Helyszíni ügyintézési lehetőség a Bakony Expón

A VII. Bakony Expót május 22. és 24. között rendezik meg a Veszprém Aréna előtti téren, hogy ismét felvonultassa a bakonyi tájon megtermelt páratlan kincseket és közös találkozási pontot biztosítson a termelők és a helyiek között. A Veszprém Megyei Kormányhivatal az előző évekhez hasonlóan idén is részt vesz a rendezvényen, a kormányablakbuszával lehetővé téve a gyors és egyszerű helyszíni ügyintézést a látogatók számára.