Veszprém Megyei Kormányhivatal

Takács Szabolcs

kormánymegbízott

RSS feliratkozás

Hírek

Veszprém Megyei Kormányhivatal, 2022. január 19. 16:12

A tavaszi érettségi vizsgákra február 15-ig lehet jelentkezni

A tavaszi érettségi vizsgákra postai úton tértivevényes küldeményben, elektronikusan e-papír szolgáltatással, személyesen pedig a Veszprém Megyei Kormányhivatal Hatósági és Oktatási Osztályán vagy a középiskolákban lehet jelentkezni február 15-ig.

Veszprém Megyei Kormányhivatal, 2022. január 3. 17:13

Januárban több oltási akció is lesz Veszprém megyében

Takács Szabolcs kormánymegbízott vezetésével a mai napon tartotta meg idei első ülését a Veszprém Megyei Oltási Munkacsoport.

Veszprém Megyei Kormányhivatal, 2021. december 27. 11:02

Tájékoztatás parkolási rend változásáról

Tájékoztatás parkolási rend változásáról

Veszprém Megyei Kormányhivatal, 2021. december 15. 11:53

Ismét több száz gyermek karácsonyát teszik szebbé a kormányhivatal munkatársai

Negyedszer is részt vettek a Veszprém Megyei Kormányhivatal dolgozói a karácsonyi cipősdoboz akcióban azzal a céllal, hogy szebbé tegyék a rászoruló gyerekek karácsonyát.

Veszprém Megyei Kormányhivatal, 2021. december 14. 19:30

Évet értékelt Veszprém megye kormánymegbízottja

Takács Szabolcs kormánymegbízott évértékelő sajtótájékoztatót tartott december 14-én a Megyeházán, ahol összegezte a 2021-es esztendőt, valamint tájékoztatott a jövő év várható változásairól is.

Veszprém Megyei Kormányhivatal, 2021. december 9. 14:16

Sikeres vizsgát tettek a Veszprém megyei kormányablak ügyintézők

Ünnepélyes oklevél átadó rendezvényt tartottak a Veszprém Megyei Kormányhivatalban az immár 6. ütemben megvalósult kormányablak ügyintézői képzésen sikeres vizsgát tett munkatársaknak. Az eseményen dr. Almási Győző hatósági ügyekért felelős helyettes államtitkár és Takács Szabolcs kormánymegbízott köszöntötte a kollégákat és közösen átadták a képesítést igazoló okleveleket.

Veszprém Megyei Kormányhivatal, 2021. december 2. 8:15

Tájékoztatás az adatok végleges hozzáférhetetlenné tételét lehetővé tevő alkalmazásról

A Veszprém Megyei Kormányhivatal (a továbbiakban: Kormányhivatal) tájékoztatja a fogyasztókat és a kereskedőket az adatok végleges hozzáférhetetlenné tételét lehetővé tevő alkalmazás biztosításával kapcsolatos eljárási szabályok meghatározásáról szóló 726/2020. (XII. 31.) Korm.rendelet (Korm. rendelet) főbb rendelkezéseiről.

Veszprém Megyei Kormányhivatal, 2021. november 30. 8:31

E-ügyintézés változása a nyugdíjbiztosítási ügyekben

2021. november 11-étől a nyugdíjbiztosítási ügyek területén teljes körű elektronikus kapcsolattartás valósult meg az ügyfelek számára nyújtandó magasabb szintű szolgáltatás biztosítása érdekében.

Veszprém Megyei Kormányhivatal, 2021. november 29. 9:53

Lezárultak az őszi érettségi vizsgák

Megyénkben a veszélyhelyzeti intézkedéseket betartva zajlottak az őszi érettségi vizsgák. Október 15-én az írásbeli vizsgákkal kezdődtek és november 26-án a középszintű szóbelikkel fejeződtek be a megmérettetések Veszprém megyében.

Veszprém Megyei Kormányhivatal, 2021. november 25. 15:15

Hátrányos helyzetű fiataloknak adományozott informatikai eszközöket a kormányhivatal

A Veszprém Városi Hátrányos Helyzetű Fiatalokért Egyesület számára adományozott informatikai eszközöket a Veszprém Megyei Kormányhivatal. Az adományokkal a nehezebb anyagi körülmények között élő fiatalok felzárkóztatását kívánják elősegíteni.