Veszprém Vármegyei Kormányhivatal

Takács Szabolcs

főispán

Vezető hírek

KORMÁNYHIVATALOK, 2023. július 3. 10:00

Tisztelt Látogató!

Ez a weboldal a fővárosi és vármegyei kormányhivatalok ARCHÍV oldala, 2023. 07.03-tól az ÚJ WEBOLDAL a lenti linkre kattintva érhető el.

Veszprém Vármegyei Kormányhivatal, 2023. június 29. 15:45

Kiemelten fontos a nyári időszakban a konyhai higiénia

A nyári időszakban kiemelten fontos, hogy kellő figyelmet fordítsunk a konyhai higiéniára: elengedhetetlen a konyha megfelelő takarítása, az élelmiszerek helyes tárolása és feldolgozása.

Veszprém Vármegyei Kormányhivatal, 2023. június 15. 13:23

Mai naptól már lehet regisztrálni a Nyári diákmunka programba

A fiatalkori inaktivitás csökkentésére, a korai munkatapasztalat és munkajövedelem szerzés elősegítésére a Gazdaságfejlesztési Minisztérium az idei évben is meghirdette a 16-25 év közötti nappali tagozatos diákok szünidei foglalkoztatása céljából a Nyári diákmunka központi munkaerő-piaci programot. Az idei évben is érvényes, hogy a 25 év alattiak munkavégzése szja-mentes, így több pénz marad a diákoknál. A diákok 2023. június 15. napjától regisztrálhatnak a lakóhelyük szerinti járási hivatal foglalkoztatási osztályán, a foglalkoztatás pedig legkorábban 2023. július 1. napjától kezdődhet.

Veszprém Vármegyei Kormányhivatal, 2023. június 14. 15:24

Megfelelő a Veszprém vármegyei strandok vízminősége

A Veszprém Vármegyei Kormányhivatal folyamatosan ellenőrzi a fürdésre kijelölt vizek minőségét és a közegészségügyi szabályok betartását a fürdőzők biztonsága és védelme érdekében. A szezon előtti vizsgálatok alapján elmondható, hogy a strandok vize a vármegyében fürdésre alkalmas. A kormányhivatal az ellenőrzéseket a nyári időszakban folyamatosan végezni fogja.

KORMÁNYHIVATALOK, 2023. június 14. 8:16

Informatikai átállás miatt változik a gépjármű-ügyintézés rendje

Megújítja a Belügyminisztérium az országos jármű-nyilvántartási rendszert, ezért 2023. június 16-án, pénteken az ország összes kormányablakában, okmányirodájában és a gépjármű-ügyintézési pontokon informatikai átállás miatt nem lesz lehetőség a gépjárművekkel kapcsolatos ügyek intézésére.

Veszprém Vármegyei Kormányhivatal, 2023. június 1. 16:19

Államtitkári látogatás Veszprémben

Dr. György István területi közigazgatásért felelős államtitkár, dr. Almási Győző hatósági ügyekért felelős helyettes államtitkár és Takács Szabolcs főispán közös vezetői értekezletet tartott június elsején a Megyeházán.

Tisztelt Látogató!

Ez egy archív honlap.
A fővárosi és vármegyei kormányhivatalok hivatalos weboldala 2023. július 3-tól a kormanyhivatalok.hu
címen érhető el.

www.kormanyhivatalok.hu