Veszprém Vármegyei Kormányhivatal

Takács Szabolcs

főispán

Vezető hírek

Veszprém Vármegyei Kormányhivatal, 2023. január 26. 18:16

Vadászati fórumot tartottak a Megyeházán

A Nimród Vadászújság a Veszprém Vármegyei Vadászkamarával együttműködve szervezett a helyi állami erdőgazdaságok, vadásztársaságok, vadgazdálkodásban érintett szakértők, hivatásos és sportvadászok részére közös vadászati fórumot. A fórumon Takács Szabolcs főispán – mint az Országos Vadgazdálkodási Tanács elnöke – előadásában ismertette a testület főbb célkitűzéseit.

Veszprém Vármegyei Kormányhivatal, 2023. január 23. 15:56

Február 15-ig lehet jelentkezni a tavaszi érettségi vizsgákra

A tavaszi érettségi vizsgákra postai úton tértivevényes küldeményben, elektronikusan e-papír szolgáltatással, személyesen pedig a Veszprém Vármegyei Kormányhivatal Hatósági és Oktatási Osztályán (Veszprém, Megyeház tér 1.) vagy a középiskolákban lehet jelentkezni február 15-ig.

Veszprém Vármegyei Kormányhivatal, 2023. január 11. 12:25

Újabb fejlesztések a Veszprém Vármegyei Kormányhivatal műszaki vizsgaállomásán

Jelentős fejlesztések valósultak meg a Veszprém Vármegyei Kormányhivatal műszaki vizsgaállomásán, amelynek eszköztára számottevő mértékben megújult. A vizsgabázis eszközein túl a közúti ellenőrzéshez használt járművek eszközparkja is komoly fejlesztéseken esett át.

Veszprém Vármegyei Kormányhivatal, 2022. december 6. 8:55

Ügyintézés Veszprém megyében 2022. december 22. és 2023. január 8. között

Az igazgatási szünetben Veszprém megyében a kormányhivatal és a járási hivatalok az alábbi ügyintézési lehetőségeket biztosítják.

Veszprém Vármegyei Kormányhivatal, 2022. december 15. 11:13

Ügyfélfogadási idő változása a földhivatali ügyfélszolgálatokon

Tájékoztatjuk Tisztelt Ügyfeleinket, hogy a földhivatali ügyfélszolgálatok ügyfélfogadási ideje – az informatikai eszközök karbantartása miatt – 2022. december 21-én (szerdán) az alábbiak szerint módosul:

Veszprém Vármegyei Kormányhivatal, 2022. december 14. 16:51

A kormányhivatal munkatársai ismét több száz gyermek karácsonyát teszik szebbé

Immár ötödik alkalommal szervezte meg a Veszprém Megyei Kormányhivatal munkatársai körében a karácsonyi cipősdoboz akciót. A kezdeményezés célja, hogy örömtelibbé varázsolják a nagycsaládoknál, nevelőszülőknél vagy lakásotthonokban élő gyermekek karácsonyát.