Veszprém Megyei Kormányhivatal

Takács Szabolcs

kormánymegbízott

Vezető hírek

Veszprém Megyei Kormányhivatal, 2021. december 2. 8:15

Tájékoztatás az adatok végleges hozzáférhetetlenné tételét lehetővé tevő alkalmazásról

A Veszprém Megyei Kormányhivatal (a továbbiakban: Kormányhivatal) tájékoztatja a fogyasztókat és a kereskedőket az adatok végleges hozzáférhetetlenné tételét lehetővé tevő alkalmazás biztosításával kapcsolatos eljárási szabályok meghatározásáról szóló 726/2020. (XII. 31.) Korm.rendelet (Korm. rendelet) főbb rendelkezéseiről.

Veszprém Megyei Kormányhivatal, 2021. november 30. 8:31

E-ügyintézés változása a nyugdíjbiztosítási ügyekben

2021. november 11-étől a nyugdíjbiztosítási ügyek területén teljes körű elektronikus kapcsolattartás valósult meg az ügyfelek számára nyújtandó magasabb szintű szolgáltatás biztosítása érdekében.

Veszprém Megyei Kormányhivatal, 2021. november 29. 9:53

Lezárultak az őszi érettségi vizsgák

Megyénkben a veszélyhelyzeti intézkedéseket betartva zajlottak az őszi érettségi vizsgák. Október 15-én az írásbeli vizsgákkal kezdődtek és november 26-án a középszintű szóbelikkel fejeződtek be a megmérettetések Veszprém megyében.

Veszprém Megyei Kormányhivatal, 2021. november 25. 15:15

Hátrányos helyzetű fiataloknak adományozott informatikai eszközöket a kormányhivatal

A Veszprém Városi Hátrányos Helyzetű Fiatalokért Egyesület számára adományozott informatikai eszközöket a Veszprém Megyei Kormányhivatal. Az adományokkal a nehezebb anyagi körülmények között élő fiatalok felzárkóztatását kívánják elősegíteni.

Veszprém Megyei Kormányhivatal, 2021. november 24. 13:55

Folytatódik az agrártámogatási kérelmek előlegeinek kifizetése

A kifizető ügynökségi feladatokat ellátó Magyar Államkincstár az egységes kérelmek előlegfizetését az elmúlt hónapban megkezdte, amelynek köszönhetően eddig több mint 6 milliárd forint támogatáshoz jutott csaknem 3 300 Veszprém megyei gazda.

Veszprém Megyei Kormányhivatal, 2021. november 18. 9:38

Megjelent a kormányhivatal pályaválasztási kiadványa

Az Iskola előtt – Iskola után című kiadvánnyal a Veszprém Megyei Kormányhivatal a pályaválasztás előtt álló diákoknak kíván segíteni.