Veszprém Megyei Kormányhivatal

Takács Szabolcs

kormánymegbízott

Vezető hírek

Veszprém Megyei Kormányhivatal, 2021. július 28. 17:35

Ismét ülésezett a Veszprém Megyei Oltási Munkacsoport

Takács Szabolcs kormánymegbízott vezetésével a mai napon újra ülést tartott a Megyei Oltási Munkacsoport, ahol megvitatták az elkövetkezendő időszak újabb járványügyi intézkedéseit.

Veszprém Megyei Kormányhivatal, 2021. július 21. 14:49

Megkezdődtek a parlagfű elleni védekezés helyszíni ellenőrzései

A Veszprém Megyei Kormányhivatal Földhivatali Főosztálya július elején megkezdte a helyszíni ellenőrzéseket a megyében, amely során a parlagfűvel fertőzött ingatlanok felderítését végzik.

Veszprém Megyei Kormányhivatal, 2021. július 19. 12:14

Ügyfélfogadási szünet az Ajkai Járási Hivatal szervezeti egységeinél

Áramszünet miatt szünetel az ügyfélfogadás július 26-án 8:00 és 12:00 között az Ajka, Szabadságtér 12. szám alatti osztályokon.

Veszprém Megyei Kormányhivatal, 2021. július 14. 16:00

Megvalósult Németbánya árvízvédelme

A mai napon tartották a Bakonyerdő Zrt. Németbánya településvédelme mesterséges vízvisszatartással elnevezésű fejlesztésének ünnepélyes átadóját, ahol Takács Szabolcs kormánymegbízott üdvözölte a megye területén létrejött újabb beruházást.

Veszprém Megyei Kormányhivatal, 2021. július 6. 11:26

Ünnepélyes keretek között adták át a támogatói okiratokat a Veszprém megyei gazdáknak

Állattartó telepek fejlesztését célzó támogatói okiratokat vehettek át tegnap a Veszprém megyei gazdák Nagy István agrárminisztertől. A pályázati folyamatok lebonyolításában jelentős szerepet játszott a Veszprém Megyei Kormányhivatal, amelynek képviseletében Takács Szabolcs kormánymegbízott is részt vett az ünnepélyes átadáson.

Veszprém Megyei Kormányhivatal, 2021. július 5. 17:42

Sajtótájékoztatón értékelte a megye kormánymegbízottja a járványkezelést

Takács Szabolcs kormánymegbízott július 5-én sajtótájékoztatón értékelte a járványkezelésben végzett tevékenységet és a lakosságot érintő más kérdésekről is beszélt. Hangsúlyozta, hogy mindenkit tisztelet illet és köszönet jár mindenkinek, aki bármilyen módon hozzájárult ahhoz, hogy legyőzzük a járvány terjedését.