Nemzeti ünnepünk alkalmából honvédelmi miniszteri elismerésben részesült Gombásné Nardai Ibolya a körmendi és dr. Galántai György a sárvári járási hivatal vezetője.

Dr. Benkő Tibor Magyarország honvédelmi minisztere nemzeti ünnepünk, március 15-e alkalmából a honvédelem ügyét támogató, kiemelkedő munkájuk elismeréseként, a Honvédelemért Kitüntető Cím III. fokozatát adományozta Gombásné Nardai Ibolyának, a Körmendi Járási Hivatal vezetőjének, a Körmend Járás Helyi Védelmi Bizottság elnökének és Dr. Galántai Györgynek, a Sárvári Járási Hivatal vezetőjének, a Sárvár Járás Helyi Védelmi Bizottság elnökének.

Dr. Varga Attila Ferenc ezredes, a Honvédelmi Minisztérium Védelmi Igazgatási Főosztályának vezetője, dr. Galántai György a Sárvári Járási Hivatal vezetője, Gombásné Nardai Ibolya a Körmendi Járási Hivatal vezetője, Harangozó Bertalan kormánymegbízott Fotó: Kabinet

A koronavírus világjárvány miatt az elismeréseket a honvédelmi miniszter nevében Dr. Varga Attila Ferenc ezredes, a Honvédelmi Minisztérium Védelmi Igazgatási Főosztály vezetője adta át március 26-án Szombathelyen a Megyeháza Dísztermében, Harangozó Bertalan kormánymegbízott, a Vas Megyei Védelmi Bizottság elnökének jelenlétében megtartott szűk körű ünnepségen.

Dr. Varga Attila Ferenc ezredes és Harangozó Bertalan kormánymegbízott is megköszönte az elismerésben részesültek áldozatos munkáját és magas szintű helytállását.

(VMKH)