A Magyar Államkincstár és a Pensionsversicherungsanstalt osztrák nyugdíjbiztosítási szerv nyugdíjtanácsadó napot szervez szeptember 15-én Szombathelyen.

A rendezvény azoknak ajánlott, akik Magyarországon és Ausztriában is dolgoztak alkalmazottként, vagy vállalkozóként, illetve egyéb jogcím alapján szereztek magyar és osztrák nyugdíjjogosultságot.

A tanácsadó napon jelen lesz Budapest Főváros Kormányhivatala, a Magyar Államkincstár és a Pensionsversicherungsanstalt képviselője, így az érdeklődők személyre szóló tájékoztatást kaphatnak a magyar és az osztrák nyugdíjjogosultság feltételeiről, az ezzel kapcsolatos ügyintézési teendőkről.

A tanácsadó napra 9:00-16:00 óra között az alábbi elérhetőségen lehet időpontot foglalni:

Telefonszám: + 36 1 270 81 08

e-mail cím: [[[OdjlqfVq7NNZDjzja29uenVsdGFjaW9AYWxsYW1raW5jc3Rhci5nb3YuaHU=]]]

Cím: Vas Megyei Kormányhivatal Családtámogatási és Társadalombiztosítási Főosztály, 9700 Szombathely, Kőszegi u. 36-40.

Az e-mailen keresztül történő időpont kérést követően a Magyar Államkincstár munkatársa felveszi az érdeklődőkkel a kapcsolatot a pontos időpont egyeztetés céljából.

A tanácsadás időtartama alatt az ügyfelek részére az épületbe történő belépést követően kézfertőtlenítő, az orrot és a szájat takaró maszk használata és a 1,5 méteres védőtávolság betartása kötelező.

(VMKH)