Vas Megyei Kormányhivatal

Harangozó Bertalan

kormánymegbízott

Vezető hírek

KORMÁNYHIVATALOK, 2021. február 18. 7:58

Elindult az újraindításról szóló konzultáció

A kérdőívet a vakcinainfo.gov.hu és a nemzetikonzultacio.kormany.hu oldalon is ki lehet kitölteni. Hét kérdésre lehet válaszolni, többek között a védettségi igazolvánnyal, az éttermek és szállodák újraindításával és az este 8 óra utáni kijárási tilalommal kapcsolatban.

Vas Megyei Kormányhivatal, 2021. február 15. 8:30

A legfontosabb tudnivalók a védettségi igazolványról

Megjelent a védettségi igazolvány bevezetéséről szóló kormányrendelet.

Vas Megyei Kormányhivatal, 2021. február 5. 9:48

Tanácskozott az oltási munkacsoport – Vas megyébe látogatott dr. György István

Az Operatív Törzs döntése értelmében a védelmi bizottság mellett Vas megyében is megalakult a Megyei Oltási Munkacsoport, mely az oltási folyamattal kapcsolatos teendőket látja el.

KORMÁNYHIVATALOK, 2021. január 31. 8:43

Minden megyében felkészülnek a hatvan év felettiek oltására + videó

Jövő héten megkezdődik az oltás a 60 éven felüli regisztráltak körében, közülük elsőként a legidősebbek kapják meg a vakcinákat. Ez hatalmas logisztikai feladat, amelynek végrehajtásáról dr. György István államtitkár, az Operatív Törzs oltási munkacsoportjának vezetője a megyei és fővárosi védelmi bizottság mellett működő oltási munkacsoportok vezetőivel és tagjaival személyesen egyeztet a napokban.

Vas Megyei Kormányhivatal, 2021. január 28. 12:15

Újabb fejlesztések segítik a siketeket és nagyothallókat a kormányablakokban + videó

A kormányablakokban ezentúl arcpajzsot viselhetnek az ügyintézők, így könnyítve meg a kommunikációt a siket és nagyothalló ügyfelekkel - jelentette be a Miniszterelnökség kormányablakokért felelős miniszteri biztosa szerdán Budapesten.

Vas Megyei Kormányhivatal, 2021. január 25. 9:11

Történelmi léptékű vidékfejlesztési támogatásokról egyeztetett Nagy István agrárminiszter a kormánymegbízottakkal + videó

Háromszor annyi forrást biztosít a kormány vidékfejlesztésre, mint a korábbi években. Az új támogatásokkal kapcsolatos feladatokról egyeztetett Nagy István agrárminiszter a kormánymegbízottakkal, a megyei kormányhivatalokra ugyanis kiemelt szerep hárul a mezőgazdaság, az élelmiszeripar és magyar vidék fejlesztését célzó források hatékony felhasználása során. Az online videokonferencián emellett az koronavírus elleni védőoltásokkal kapcsolatos feladatokról és az állatvédelemről is tárgyaltak.