Vas Megyei Kormányhivatal

Harangozó Bertalan

kormánymegbízott

Vezető hírek

Vas Megyei Kormányhivatal, 2021. szeptember 10. 9:20

Konzultáció a Vas Megyei Építész Kamarával

A Vas Megyei Építész Kamara és a Vas Megyei Kormányhivatal szokásos évi szakmai fórumára idén szeptember 7-én került sor, Szombathelyen.

Vas Megyei Kormányhivatal, 2021. szeptember 9. 17:29

Magyar-Osztrák Nyugdíjtanácsadó Nap Szombathelyen

A Magyar Államkincstár és a Pensionsversicherungsanstalt osztrák nyugdíjbiztosítási szerv nyugdíjtanácsadó napot szervez szeptember 15-én Szombathelyen.

Vas Megyei Kormányhivatal, 2021. szeptember 9. 12:13

Idén is megemlékeztek dr. Tolnay Sándorra Lukácsházán

Harmincadik alkalommal gyűltek össze tegnap az állatorvos szakma megyei képviselői, hogy dr. Tolnay Sándorra, az egyetemi szintű magyar állatorvosképzés megalapítójára emlékezzenek.

Vas Megyei Kormányhivatal, 2021. szeptember 9. 9:21

Coop Rally: főszerepben a magyar élelmiszerek

A 2006-ban útjára indított Coop rally napjainkig 119 Magyarországon működő gyártót és forgalmazót mutatott be. A 2021-es rendezvénysorozat negyedik állomása a Sága Foods Zrt. üzeme volt. A szándék másfél évtizede változatlan: a minőségi, magyar élelmiszer-előállítás és termékek népszerűsítése.

Vas Megyei Kormányhivatal, 2021. szeptember 7. 11:31

Tanévnyitó az egészségtudományi karon

A Pécsi Tudományegyetem Egészségtudományi Kar Szombathelyi Képzési Központ tanévnyitó ünnepségén több mint száz elsőéves hallgató tett fogadalmat.

Vas Megyei Kormányhivatal, 2021. szeptember 6. 8:30

Csapatzászlót avattak a Mentők Napján

Az összetartozást és a megye mentőállomásainak együttműködő közösségét szimbolizáló csapatzászlót alapítottak és avattak a Vas Megyei Mentők Napján a Káld-Hidegkúti Vadászháznál.