Vas Megyei Kormányhivatal

Harangozó Bertalan

kormánymegbízott

Vezető hírek

KORMÁNYHIVATALOK, 2020. október 16. 8:22

Még két hónapig érvényesek a veszélyhelyzet ideje alatt lejárt okmányok

December 15-ig még érvényesek Magyarország területén azok az okmányok, amelyek a tavaszi veszélyhelyzet ideje alatt jártak le. A kormányhivatalok arra kérik az ügyfeleket, hogy akik még nem hosszabbíttatták meg személyi igazolványukat, útlevelüket vagy vezetői engedélyüket minél hamarabb, és lehetőség szerint előzetes időpontfoglalást követően keressék fel a kormányablakokat.

KORMÁNYHIVATALOK, 2020. október 12. 17:05

Már a lakcímbejelentés és az elveszett okmányok pótlása is intézhető online

Bővül a www.magyarorszag.hu oldalon elérhető elektronikus szolgáltatások köre: már a lakcímváltozás bejelentése, az elveszett eSzemélyi igazolvány, a jogosítvány és az útlevél pótlása is intézhető személyes megjelenés nélkül, ezáltal a kormányablak felkeresése teljes mértékben kiváltható – közölte a Nemzeti Infokommunikációs Szolgáltató Zrt. hétfőn az MTI-vel.

Vas Megyei Kormányhivatal, 2020. október 6. 10:37

Emlékezés 1849-es mártírjainkra

Október 6-án a tizenhárom aradi vértanú és Magyarország első miniszterelnöke, Batthyány Lajos emléke előtt tisztelgett a kormánymegbízott.

Vas Megyei Kormányhivatal, 2020. október 2. 16:30

György István: kétmilliárdos kormánytámogatással felújítják a vasi megyeházát

Több mint 2,2 milliárd forintos kormányzati támogatással felújítják Szombathelyen a Vas Megyei Kormányhivatalnak és a Vas Megyei Önkormányzatnak is otthont adó megyeháza több mint kétszáz éves műemléki épületét 2023 elejére - jelentette be pénteki szombathelyi sajtótájékoztatóján a Miniszterelnökség területi közigazgatásért felelős államtitkára.

Vas Megyei Kormányhivatal, 2020. szeptember 28. 8:58

Adományátadó rendezvény a kormányhivatalban

A Vas Megyei Kormányhivatal adott helyet az Országos Jótékonysági Vadászat Nonprofit Kft. adományátadó rendezvényének.

Vas Megyei Kormányhivatal, 2020. szeptember 23. 13:15

Ízelítő Vas megye építészeti örökségéből

A Kulturális Örökség Napjai programsorozathoz kapcsolódóan elkészült a Vas megye épített örökségét népszerűsítő kisfilm.