Vas Megyei Kormányhivatal

Harangozó Bertalan

kormánymegbízott

Vezető hírek

Vas Megyei Kormányhivatal, 2022. január 18. 9:41

Harangozó Bertalan kormánymegbízott értékelte a 2021-es esztendőt

Évet értékelt Harangozó Bertalan kormánymegbízott, szó esett a kormányhivatal koronavírus-járvány elleni védekezéséről, a hivatal működéséről és az előttünk álló feladatokról.

Vas Megyei Kormányhivatal, 2022. január 4. 9:41

Januárban több oltási akció is lesz Vas megyében

Az eddigi oltási akciók sikerére és az omikron vírusvariáns magyarországi megjelenésére tekintettel januárban több oltási akció is lesz a kórházi oltópontokon és a járási székhelyek szakrendelőiben, amikor ismét előzetes időpontfoglalás nélkül és helyszíni regisztrációval lehet majd kérni az oltást.

Vas Megyei Kormányhivatal, 2021. december 17. 8:54

Átvették az oklevelet a kormányablak ügyintézők

A Vas Megyei Kormányhivatal 32 munkatársa szerzett kormányablak-ügyintéző képesítést novemberben. Az igazoló okleveleket Harangozó Bertalan kormánymegbízott adta át.

Vas Megyei Kormányhivatal, 2021. december 7. 8:16

Együttműködési megállapodást írt alá a kormányhivatal és a növényorvosi kamara

2021. december 6-án együttműködési megállapodást kötött a Vas Megyei Kormányhivatal és a Magyar Növényvédő Mérnöki és Növényorvosi Kamara Vas Megyei Területi Szervezete.

Vas Megyei Kormányhivatal, 2021. december 6. 11:48

Huszonöt éves a Vas Megyei Építész Kamara

A Vas Megyei Építész Kamara 25. évfordulóját ünnepli. A víztoronyban rendezett ünnepségen bemutatták jubileumi kiadványukat, és a Rauscher Miksa-díj is gazdára talált.

Vas Megyei Kormányhivatal, 2021. december 3. 13:22

Ismét meghosszabbodik az Oltási akció

A nagy sikerre való tekintettel december 12-ig meghosszabbította a kormány az Oltási akciót, így Vas megyében a jövő héten is minden nap előzetes regisztráció, illetve időpontfoglalás nélkül vehető fel a vakcina első, második vagy harmadik, megerősítő dózisa.