Vas Megyei Kormányhivatal

Harangozó Bertalan

kormánymegbízott

Vezető hírek

Vas Megyei Kormányhivatal, 2021. május 3. 9:00

A járási hivatal épületébe költözött a kormányablak Celldömölkön

A járási hivatal Kossuth Lajos utcai épületébe költözött a celldömölki kormányablak. Az ünnepélyes megnyitón elhangzott, mostantól időpontfoglalás nélkül lehet a védettségi igazolvánnyal kapcsolatos ügyeket intézni.

KORMÁNYHIVATALOK, 2021. április 23. 10:01

Megnyílt az online időpontfoglaló + videó

Mostantól minden érvényes regisztrációval rendelkező tud interneten oltási időpontot foglalni - közölte a Kormányzati Tájékoztatási Központ (KTK) pénteken az MTI-vel.

KORMÁNYHIVATALOK, 2021. április 16. 9:54

Elindult a Közfoglalkoztatásból versenyszférába program

A teljes foglalkoztatottság elérésének érdekében a kormány 2021. április 15-től ismételten meghirdette a „Közfoglalkoztatásból versenyszférába programot”, amelynek keretében a versenyszférában munkát találó közfoglalkoztatottak 45.600 forint elhelyezkedési juttatásban részesülhetnek havonta. Az erre vonatkozó kérelem a kormányhivataloknál és online is benyújtható.

Vas Megyei Kormányhivatal, 2021. március 29. 10:34

Miniszteri elismerés két járási hivatalvezetőnek

Nemzeti ünnepünk alkalmából honvédelmi miniszteri elismerésben részesült Gombásné Nardai Ibolya a körmendi és dr. Galántai György a sárvári járási hivatal vezetője.

KORMÁNYHIVATALOK, 2021. március 10. 10:55

Már elektronikusan is igényelhető a védettségi igazolvány

A www.magyarorszag.hu weboldalon elektronikusan is benyújtható a védettségi igazolvány cseréje, pótlása iránti kérelem, valamint az ellenanyag-vizsgálaton alapuló védettségi igazolvány iránti kérelem.

Vas Megyei Kormányhivatal, 2021. március 3. 13:17

Pályázat építésügyi és építésfelügyeleti hatósági álláshelyek betöltésére

A Vas Megyei Kormányhivatal Építésügyi és Örökségvédelmi Főosztálya építésügyi és építésfelügyeleti hatósági álláshely betöltésére pályázatot hirdet.