Vas Megyei Kormányhivatal

Vámos Zoltán

kormánymegbízott

Vezető hírek

Vas Megyei Kormányhivatal, 2022. július 1. 11:00

Új rendszámtáblát adott át a kormánymegbízott

Vas megye első új formátumú rendszámtábláját Vámos Zoltán kormánymegbízott adta át július 1-jén Szombathelyen, a Bejczy István utcai kormányablakban.

Vas Megyei Kormányhivatal, 2022. június 27. 12:05

Hőségriasztást rendelt el hétfőtől az országos tisztifőorvos

Hétfő nulla órától csütörtök éjfélig harmadfokú hőségriasztást rendelt el az országos tisztifőorvos – közölte a Nemzeti Népegészségügyi Központ (NNK) és a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság pénteken.

Vas Megyei Kormányhivatal, 2022. június 21. 8:07

Letette hivatali esküjét Vámos Zoltán kormánymegbízott

Letette az esküt és átvette kormánymegbízotti kinevezését Orbán Viktor miniszterelnöktől a Vas Megyei Kormányhivatalt vezető kormánymegbízott.

Vas Megyei Kormányhivatal, 2022. június 17. 12:33

Azbesztmentesítési pályázat indul

A pályázati keret kimerülésééig, de legkésőbb augusztus 22-ig lehet igényelni az egészségkárosító azbeszthulladék önerőmentes elszállítását.

Vas Megyei Kormányhivatal, 2022. június 13. 12:58

Indul az államilag támogatott diákmunka program Vas megyében

Idén is állami támogatással vállalhatnak munkát a nappali tagozatos 16-25 év közötti Vas megyei tanulók július-augusztusban. A 25 év alattiak munkavégzése ettől az évtől szja-mentes, így több pénz maradhat a diákoknál.

Vas Megyei Kormányhivatal, 2022. június 13. 8:12

Kezdődik a szezon a kijelölt természetes fürdővizeknél

Vas megyében továbbra is négy természetes fürdő üzemel, Szentgotthárd-Máriaújfalu településen a Hársas tó Strand, Gersekaráton - a korábbi években Olimpia tóként ismert - Sárvíz tó Strand, Hegyhátszentjakabon a Vadása Strand és Hosszúpereszteg területén a Szajki-tavak Strand.