Tolna Vármegyei Kormányhivatal

dr. Horváth Kálmán

főispán

Videók

Új bölcsőde épül Bátán

Új bölcsőde épül Bátán2023. március 24.

Mintegy 380 millió forintos TOP_PLUSZ pályázati forrásból tizennégy férőhelyes bölcsőde épül Bátán. A projekt nyitórendezvényét 2023. március 23-án tartották a beruházás leendő helyszínén, ahol dr. Horváth Kálmán főispán köszöntötte a meghívottakat.
Megkezdődtek a 2022. évi határszemlék

Megkezdődtek a 2022. évi határszemlék2022. június 2.

Az ellenőrzéseknek az a célja, hogy felhívják az állampolgárok figyelmét a termőföldek megfelelő hasznosítására és a gyommentes állapot fenntartására - mondta a kormanyhivatal.hu-nak a Tolna Megyei Kormányhivatal földhivatali főosztályvezetője.
Új kormányablak nyílt Szekszárdon

Új kormányablak nyílt Szekszárdon2021. július 9.

Ezzel országosan már 306 ügyfélszolgálaton intézhetik gyorsan és kényelmesen hivatali ügyeiket az állampolgárok. Az 5 munkaállomásos integrált kormányablakot 38 millió forintos támogatásával alakították ki, hazai forrásból.
Elindultak az idei honvédelmi táborok

Elindultak az idei honvédelmi táborok2019. június 18.

Katonásan indul a nyár azoknak a 15-18 éves fiataloknak, akik Szekszárdon, a sötétvölgyi honvédelmi táborban kezdték a szünidőt. A Tolna megyében idén első alkalommal szervezett, általános lövész tematikára épülő, élménycentrikus táborban olyan honvédelemhez is kapcsolódó ismereteket szereznek a fiatalok, melyeket a hétköznapi életben is jól tudnak használni.
Szabadidőközpontot alakítottak ki a sötétvölgyi parkerdőben

Szabadidőközpontot alakítottak ki a sötétvölgyi parkerdőben2019. május 6.

A kedvelt bakancsos, kerékpáros és horgászturisztikai célpontnak számító Sötétvölgyben egy régi elavult faépület helyén többfunkciós fogadóépületet, a sötétvölgyi tó partján családi piknikrétet és játszóteret alakítottak ki - mondta el Horváth Kálmán Tolna megyei kormánymegbízott.