Tolna Megyei Kormányhivatal

dr. Horváth Kálmán

kormánymegbízott

RSS feliratkozás

Hírek

Tolna Megyei Kormányhivatal, 2021. január 11. 13:24

Speciális önkéntes területvédelmi tartalékosokat toboroz a Magyar Honvédség

A kormány által indított gazdaságvédelmi akcióterv munkahelyteremtési intézkedéseihez a Magyar Honvédség is csatlakozott. A honvédség az ország egyik legnagyobb és legbiztosabb munkáltatója, mindenki számára életre szóló karrierlehetőséget és kiszámítható életpályát biztosít, hiszen a klasszikus katonai feladatok mellett, szinte valamennyi civil szakma képviselőit tudjuk foglalkoztatni.

Tolna Megyei Kormányhivatal, 2020. december 23. 12:48

Áldott karácsonyi ünnepeket!

Áldott karácsonyi ünnepeket, és békés, boldog új esztendőt kíván a Tolna Megyei Kormányhivatal.

Tolna Megyei Kormányhivatal, 2020. december 23. 12:46

Szünetel a földhivatali ügyfélfogadás

2021. január 4-én, hétfőn 8:00 - 12.00 óráig technikai okok miatt szünetel az ügyfélfogadás a Földhivatali Osztályokon.

Tolna Megyei Kormányhivatal, 2020. december 18. 8:15

Influenza? Hogyan előzzem meg?

Az influenza egy légúti fertőző betegség, mely Európában évente szezonális járványokat okoz a téli időszakban. Az influenzavírus okozta megbetegedés elkerülésének leghatékonyabb eszköze a védőoltás időben történő beadása, mely az idén mindenki számára térítésmentesen érhető el. Kérje háziorvosánál!

Tolna Megyei Kormányhivatal, 2020. december 17. 9:32

Ügyfélfogadási szünet a Szekszárdi Járási Hivatal Hatósági Osztályán

A Tolna Megyei Kormányhivatal tájékoztatja tisztelt ügyfeleit, hogy karbantartási munkálatok miatt 2020. december 21-én, hétfőn szünetel az ügyfélfogadás a Szekszárdi Járási Hivatal Hatósági Osztályán (Szekszárd, Bezerédj u. 1.)

Tolna Megyei Kormányhivatal, 2020. december 15. 16:08

Ügyfélfogadási szünet a tolnai Munkaerő-piaci Ponton

A Tolna Megyei Kormányhivatal tájékoztatja tisztelt ügyfeleit, hogy technikai okok miatt 2020. december 15 - 2020. december 31-ig szünetel az ügyfélfogadás a tolnai Munkaerő-piaci Ponton (Tolna, Piac tér).

Tolna Megyei Kormányhivatal, 2020. december 4. 13:35

Elhunyt Tóth Ferenc, a Tolna Megyei Kormányhivatal nyugalmazott kormánymegbízottja

Mély megrendüléssel tudatjuk, hogy Tóth Ferenc, a Tolna Megyei Kormányhivatal nyugalmazott kormánymegbízottja, Tolna megye egykori országgyűlési képviselője elhunyt.

Tolna Megyei Kormányhivatal, 2020. december 3. 13:17

Ismét gyűjtöttek adományokat a kormányhivatal munkatársai

A Tolna Megyei Kormányhivatal az idei évben is megrendezte hagyományos karácsonyi adománygyűjtő akcióját munkatársai körében, megszépítendő ezzel azon gyerekek és családok ünnepét, akik nehéz anyagi körülmények között élnek. A Szekszárdon összegyűlt felajánlásokat dr. Horváth Kálmán kormánymegbízott adta át Kovács Jánosnénak, a Szent Erzsébet Caritas Alapítvány elnökének, melyeket az alapítvány önkéntesei juttatnak el a rászorulókhoz.

Tolna Megyei Kormányhivatal, 2020. december 1. 16:00

Tolnában folytatódnak a csoportos tesztelések

Tolna megyében az elmúlt héten 244 helyszínen mintegy 4400 bölcsődei, óvodai és iskolai dolgozó, tanár, nevelő önkéntes tesztelésére került sor – nyilatkozta a Bonyhádi Petőfi Sándor Evangélikus Gimnáziumban dr. Horváth Kálmán. Tolna megye kormánymegbízottja hozzátette, hogy a tesztelések ezen a héten tovább folytatódnak.

Tolna Megyei Kormányhivatal, 2020. november 24. 10:20

Vízibaromfik szállításával és szárnyasvad-állomány pótlásával kapcsolatos előírások

A vándorló vadmadarak vonulási útvonalai hazánk egészét érintik, így dr. Bognár Lajos országos főállatorvos Magyarország teljes területét nagy kockázatúnak nyilvánította a vírus megjelenésének veszélye szempontjából. Emiatt az országos főállatorvos elrendelte a baromfitartó telepek fokozott ellenőrzését. A megelőzés érdekében – az eddigi előírásokon túl – további, kiegészítő intézkedések bevezetése is indokolttá vált, elsősorban a vízibaromfik szállítása és a szárnyasvad-állomány pótlása területén.