Tolna Vármegyei Kormányhivatal

dr. Horváth Kálmán

főispán

RSS feliratkozás

Hírek

Tolna Vármegyei Kormányhivatal, 2023. március 29. 13:55

Önfoglalkoztatóként szeretné megélhetését biztosítani? Van egy jó vállalkozási ötlete?

Azok a legalább egy hónapja a nyilvántartásban szereplő álláskeresők, akik önmaguk foglalkoztatását egyéni vállalkozás keretében, egyéni cég tagjaként, vagy társas vállalkozás személyesen közreműködő tagjaként szeretnék megoldani, és megfelelnek a program valamely célcsoportjának, a TOP-5.1.1-15 Tolna Vármegyei Foglalkoztatási Paktum című kiemelt projekt keretében kérelmet nyújthatnak be a vállalkozóvá válásuk támogatására.

Tolna Vármegyei Kormányhivatal, 2023. március 29. 10:11

Aktuális pollenhelyzet Szekszárdon és környékén

A hét elején a lehűlés és a csapadék hatására a pollenterhelés az előző hetihez képest jelentősen visszaesik, a hét második felében azonban ismét felmelegedés és a pollenterhelés erősödése várható.

Tolna Vármegyei Kormányhivatal, 2023. március 24. 12:17

Új bölcsőde épül Bátán

Mintegy 380 millió forintos TOP PLUSZ pályázati forrásból tizennégy férőhelyes bölcsőde épül Bátán. A projekt nyitórendezvényét 2023. március 23-án tartották a beruházás leendő helyszínén, ahol dr. Horváth Kálmán főispán köszöntötte a meghívottakat.

Tolna Vármegyei Kormányhivatal, 2023. március 23. 13:26

Álláspályázat közegészségügyi-járványügyi szakügyintéző munkakör betöltésére

A Tolna Vármegyei Kormányhivatal pályázatot hirdet Népegészségügyi Főosztálya Közegészségügyi és Járványügyi Osztályán közegészségügyi-járványügyi szakügyintéző munkakör betöltésére. A pályázat benyújtásának határideje: 2023. április 30.

Tolna Vármegyei Kormányhivatal, 2023. március 22. 9:33

Ismét szervez halőr tanfolyamot a kormányhivatal

A Tolna Vármegyei Kormányhivatal Agrárügyi Főosztály Vadászati, Halászati és Földművelésügyi Osztálya halőr tanfolyamot és vizsgát szervez. A tanfolyamon való részvétel feltétele a vizsgának!
Jelentkezései határidő: 2023. április 13.

Tolna Vármegyei Kormányhivatal, 2023. március 17. 11:21

Miniszteri elismerésben részesültek a kormányhivatal munkatársai

Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter nemzeti ünnepünk alkalmából, kiemelkedő szakmai munkája elismeréseként miniszteri kitüntetéseket adományozott a Tolna Vármegyei Kormányhivatal három munkatársának: Gergely Józsefnek, Freund Karola Verának és Sántha Istvánnak.

Tolna Vármegyei Kormányhivatal, 2023. március 13. 13:43

Ügyfélfogadási szünet a tamási kormányablakban

Tájékoztatjuk Tisztelt Ügyfeleinket, hogy 2023. március 21-én, kedden - az infokommunikációs eszközök éves karbantartása miatt - egész nap szünetel az ügyfélfogadás a Tamási, Szabadság utca 54. szám alatti kormányablakban.

Tolna Vármegyei Kormányhivatal, 2023. március 9. 9:53

Pénzügyi tudatosság és gazdálkodás hete

A Tolna Vármegyei Kormányhivatal Fogyasztóvédelmi Osztálya idén is meghívást kapott a Tolna Megyei SZC Ady Endre Technikum és Kollégium által megrendezett a „pénzügyi tudatosság és gazdálkodás hetére” előadóként. A hivatal munkatársai külön-külön négy, tizenegyedikes osztálynak tartottak interaktív előadást fogyasztóvédelemről, békéltető testületről, online vásárlások szabályairól, kellékszavatosságról, jótállásról.

Tolna Vármegyei Kormányhivatal, 2023. március 9. 8:54

Újabb lehetőségek a munkáltatók számára

Tájékoztató munkáltatók számára elérhető támogatási és szolgáltatási formákról.

Tolna Vármegyei Kormányhivatal, 2023. március 7. 14:09

Részleges ügyfélfogadási szünet a tolnai kormányablakban

Tájékoztatjuk Tisztelt Ügyfeleinket, hogy a Tolna, Hősök tere 2. szám alatti kormányablakban 2023. március 16-án, csütörtökön - az infokommunikációs eszközök karbantartása miatt - 8:00 - 12:00 óra között szünetel az ügyfélfogadást.