Tolna Megyei Kormányhivatal

dr. Horváth Kálmán

főispán

Vezető hírek

Tolna Megyei Kormányhivatal, 2022. szeptember 13. 15:46

Halőr tanfolyamot szervez a kormányhivatal

A Tolna Megyei Kormányhivatal Agrárügyi Főosztály Vadászati, Halászati és Földművelésügyi Osztálya halőr tanfolyamot és vizsgát szervez. A tanfolyamon való részvétel feltétele a vizsgának! Jelentkezési határidő: 2022. szeptember 30.

Tolna Megyei Kormányhivatal, 2022. szeptember 12. 10:49

Újabb képzést indít álláskeresők részére a kormányhivatal

A Tolna Megyei Kormányhivatal Foglalkoztatási, Munkaügyi és Munkavédelmi Főosztálya képzést szervez és tanácsadást nyújt a vállalkozás indításához szükséges jogi, pénzügyi, informatikai és vállalkozás fejlesztési készségek, ismeretek megszerzésére. A jelentkezés határideje: 2022. szeptember 12. - 2022. szeptember 23.

KORMÁNYHIVATALOK, 2022. szeptember 1. 7:58

Digitális, szolgáltató közigazgatást építünk

Digitális, szolgáltató közigazgatást építünk - jelentette ki a Miniszterelnökség területi közigazgatásért felelős államtitkára szerdán Székesfehérváron.

Tolna Megyei Kormányhivatal, 2022. augusztus 24. 11:43

Tájékoztatás a 2022. évi őszi érettségi vizsgákra történő jelentkezésről

Az őszi érettségi vizsgára 2022. szeptember 5. napjáig e-papír szolgáltatással, postai úton tértivevényes küldeményben, illetve személyesen a Tolna Megyei Kormányhivatal 7100 Szekszárd, Szent István tér 11-13. számú épületében, valamint a kijelölt intézményekben lehet jelentkezni.

Tolna Megyei Kormányhivatal, 2022. augusztus 22. 10:16

Magas állami kitüntetést kapott hivatalunk nyugalmazott munkatársa

Nemzeti ünnepünk alkalmából Magyarország köztársasági elnöke a közigazgatásban végzett, több mint három évtizedes kiemelkedő szakmai munkássága elismeréseként Magyar Ezüst Érdemkereszt kitüntetést adományozott Bodor Lászlóné, a Tolna Megyei Kormányhivatal Tamási Járási Hivatala nyugalmazott osztályvezetője részére.

KORMÁNYHIVATALOK, 2022. július 29. 12:49

A nagycsaládosoknak a kormányhivatalhoz kell beadni a gázárkedvezmény iránti igényt

A rezsicsökkentés fenntartásáért felelős kormánybiztos arra kérte a nagycsaládosokat, hogy a kormányhivatalokban igényeljék a rezsicsökkentés által számukra biztosított további gázárkedvezményt, ugyanis az nem jár automatikusan. Az igényt csak annak kell benyújtani, aki jelenleg nem részesül a támogatásban.