Tolna Megyei Kormányhivatal

dr. Horváth Kálmán

kormánymegbízott

Vezető hírek

Tolna Megyei Kormányhivatal, 2021. június 22. 8:35

Ügyfélfogadási szünet a Szekszárd, Találka téri Foglalkoztatási Osztályon

A Tolna Megyei Kormányhivatal tájékoztatja tisztelt ügyfeleit, hogy EON karbantartási munkálatok miatt 2021. június 30-án szerdán, a Szekszárd, Találka téri Foglalkoztatási Osztályán 12:00 - 14:00 óra között szünetel az ügyfélfogadás. Az áramszünet miatt kollégáink sem telefonon, sem e-mailen nem lesznek elérhetőek.

KORMÁNYHIVATALOK, 2021. június 21. 16:52

Életbe lép a legmagasabb, harmadfokú hőségriadó

Az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzései alapján az elkövetkező napokban az eddiginél is melegebb időjárás várható, ezért Dr. Müller Cecília országos tisztifőorvos 2021. június 22-én (kedd) 00:00 órától június 24. (csütörtök) 24:00 óráig harmadfokú hőségriadót ad ki.

Tolna Megyei Kormányhivatal, 2021. május 25. 15:32

Faddon járt dr. Müller Cecília országos tisztifőorvos

Ma reggel Fadd központjában dr. Horváth Kálmán kormánymegbízott fogadta az országos tisztifőorvost. Dr. Müller Cecília megtekintette az oltások előkészületeit, az oltóbuszon folyó munkálatokat, majd köszönetét fejezte a Magyar Honvédség állományának áldozatos munkájáért.

Tolna Megyei Kormányhivatal, 2021. június 3. 13:26

Újra jár a kormányablakbusz Tolna megyében

A sikeres védelmi intézkedéseknek köszönhetően ismét munkába állt Tolna megye mobilizált kormányablak ügyfélszolgálata. A kormányablakbusz elsősorban a kisebb települések lakói számára biztosítja az ügyintézést, főként személyes okmányok tekintetében.

KORMÁNYHIVATALOK, 2021. május 17. 15:00

Pünkösd után időpontfoglalás nélkül is intézhetjük ügyeinket

A kormányablakokban és okmányirodákban május 25-től újra fogadják az időpontfoglalással nem rendelkező ügyfeleket is.

Tolna Megyei Kormányhivatal, 2021. június 9. 8:31

Aktuális pollenhelyzet Szekszárdon és környékén

Az elkövetkező napokban a pázsitfűfélék pollenkoncentrációja országosan a magas tartományban alakul, helyenként elérheti a nagyon magas szintet. A többi kora nyári allergén közül a csalánfélék virágporának koncentrációja országosan közepes, esetenként magas, a lórom és az útifű pollenjének mennyisége jellemzően alacsony. Jellemzően alacsony koncentrációban jelen van a levegőben a hárs pollenje is.