Tolna Vármegyei Kormányhivatal

dr. Horváth Kálmán

főispán

Vezető hírek

Tolna Vármegyei Kormányhivatal, 2023. június 8. 10:26

Ügyfélfogadási szünet a bonyhádi kormányablakban

Tájékoztatjuk Tisztelt Ügyfeleinket, hogy 2023. június 20-án, kedden - az infokommunikációs eszközök éves karbantartása miatt - egész nap szünetel az ügyfélfogadás a Bonyhád, Szabadság téri kormányablakban.

Tolna Vármegyei Kormányhivatal, 2023. június 7. 16:30

Gyere hozzánk szakmai gyakorlatra!

A Tolna Vármegyei Kormányhivatal gyakornoki program keretében várja a közigazgatás iránt érdeklődő főiskolásokat és egyetemistákat.

KORMÁNYHIVATALOK, 2023. május 24. 14:54

Jubilálnak a járások: tíz éve alakult újra a közigazgatás helyi szintje

Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter, és dr. György István államtitkár köszöntötték a 2013-ban megalakított járási hivatalok vezetőit a Várkert Bazárban megrendezett ünnepségen. A területi közigazgatás 2010-ben elkezdett reformjának fontos lépcsője volt a járások újbóli létrehozása, amivel az állampolgárokhoz közel vitte a kormány az állami ügyintézést. A rendszer jól vizsgázott, hiszen az ügyfelek többsége elégedett a járási hivatalokban és a kormányablakokban nyújtott szolgáltatással, miközben a területi közigazgatás intézményei a járvány és a háború okozta válsághelyzetekben is kiemelkedően teljesítettek

Tolna Vármegyei Kormányhivatal, 2023. május 23. 8:54

Folytatódik a földárverési program Tolna vármegyében is

Újabb állami földterületek, ezúttal a 10 hektár térmértéket meghaladó földrészletek kerülhetnek a gazdálkodókhoz. Az agrártárca az intézkedéssel a kis- és közepes gazdaságokat és a helyi termelők földhöz juttatását támogatja.

Tolna Vármegyei Kormányhivatal, 2023. május 17. 16:29

Május a vérnyomásmérés hónapja - 2023

A magas vérnyomás ma is, nemzetközi és hazai viszonylatban is első számú közellenség, a „néma gyilkos”; 10 millió halálesetet produkál évente és a betegeknek csak a fele tud róla, hogy hypertóniás.

Tolna Vármegyei Kormányhivatal, 2023. május 15. 10:26

Visszaköltözött a Bezerédj utcába a Hatósági és Gyámügyi Osztály

Tájékoztatjuk Tisztelt Ügyfeleinket, hogy a Szekszárdi Járási Hivatal Hatósági és Gyámügyi Osztálya 2023. május 15-ével visszaköltözött a Szekszárd, dr. Szentgáli Gyula utcai átmeneti ügyfélfogadási helyéről a Szekszárd, Bezerédj utca 1. szám alatti ügyfélfogadási helyére.