Tolna Megyei Kormányhivatal

dr. Horváth Kálmán

kormánymegbízott

Vezető hírek

Tolna Megyei Kormányhivatal, 2021. május 12. 16:22

Új munkásszálló épül Tamásiban

Hosszú távon kíván megoldást nyújtani a tamási cégek munkaerő-piaci problémáira az a beruházás, amelynek támogató okiratát május 12-én írta alá dr. Horváth Kálmán kormánymegbízott és Porga Ferenc polgármester.

Tolna Megyei Kormányhivatal, 2021. május 5. 13:26

Újra indul a kormányablakbusz Tolna megyében

A sikeres védelmi intézkedéseknek köszönhetően ismét munkába áll Tolna megye mobilizált kormányablak ügyfélszolgálata. A kormányablakbusz elsősorban a kisebb települések lakói számára biztosítja az ügyintézést, főként személyes okmányok tekintetében.

Tolna Megyei Kormányhivatal, 2021. május 4. 10:48

Ügyfélfogadási szünet Tolna megye kormányablakaiban

A Tolna Megyei Kormányhivatal tájékoztatja tisztelt ügyfeleit, hogy az infokommunikációs eszközök éves karbantartása miatt Tolna megye kormányablakaiban az alábbi időpontokban szünetel az ügyfélfogadás:

KORMÁNYHIVATALOK, 2021. április 23. 10:01

Megnyílt az online időpontfoglaló + videó

Mostantól minden érvényes regisztrációval rendelkező tud interneten oltási időpontot foglalni - közölte a Kormányzati Tájékoztatási Központ (KTK) pénteken az MTI-vel.

Tolna Megyei Kormányhivatal, 2021. április 22. 14:10

Biztos havi jövedelmet kínál a honvédség speciális szolgálati formája

Sikeres a Magyar Honvédség 6+6 hónapos munkahelyteremtő programja – tavaly nyár óta több mint ezerkétszázan jelentkeztek speciális önkéntes tartalékosnak, közülük többen már szerződéses katonaként szolgálnak. A toborzóirodák továbbra is várják a jelentkezőket, a kiképzések június 1-jén kezdődhetnek.

KORMÁNYHIVATALOK, 2021. április 16. 9:54

Elindult a Közfoglalkoztatásból versenyszférába program

A teljes foglalkoztatottság elérésének érdekében a kormány 2021. április 15-től ismételten meghirdette a „Közfoglalkoztatásból versenyszférába programot”, amelynek keretében a versenyszférában munkát találó közfoglalkoztatottak 45.600 forint elhelyezkedési juttatásban részesülhetnek havonta. Az erre vonatkozó kérelem a kormányhivataloknál és online is benyújtható.