Tolna Megyei Kormányhivatal

dr. Horváth Kálmán

kormánymegbízott

Vezető hírek

Tolna Megyei Kormányhivatal, 2021. január 20. 10:51

Álláspályázat környezetvédelmi ügyintéző munkakör betöltésére

A Tolna Megyei Kormányhivatal pályázatot hirdet Környezetvédelmi és Természetvédelmi Főosztályán környezetvédelmi ügyintéző munkakör betöltésére. A pályázat benyújtásának határideje: 2021. február 21.

Tolna Megyei Kormányhivatal, 2021. január 16. 14:04

Tolna megyében is folytatódik a tesztelés

A megyében két helyszínen, Szekszárdon és Tamásiban is megkezdődött a gyermekvédelemben és a szociális alapszolgáltatásban dolgozók tesztelése.

KORMÁNYHIVATALOK, 2021. január 14. 15:08

Változtak a kötelező jótállás szabályai + videó

A termék árához igazodó, akár kétszer-háromszor hosszabb jótállással, egyértelmű javítási és cserehatáridőkkel, az elektronikus jótállási jegy bevezetésével erősítik a fogyasztók jogait az újévben hatályba lépő szabályváltozások.

Tolna Megyei Kormányhivatal, 2021. január 11. 13:24

Speciális önkéntes területvédelmi tartalékosokat toboroz a Magyar Honvédség

A kormány által indított gazdaságvédelmi akcióterv munkahelyteremtési intézkedéseihez a Magyar Honvédség is csatlakozott. A honvédség az ország egyik legnagyobb és legbiztosabb munkáltatója, mindenki számára életre szóló karrierlehetőséget és kiszámítható életpályát biztosít, hiszen a klasszikus katonai feladatok mellett, szinte valamennyi civil szakma képviselőit tudjuk foglalkoztatni.

KORMÁNYHIVATALOK, 2020. december 29. 11:11

Csütörtök estig lehet jelentkezni az óvodai, iskolai dolgozók gyorstesztelésére

Csütörtökön 20 óráig van lehetőségük online időpontot foglalni az óvodai és általános iskolai dolgozóknak az iskolakezdés előtti, január eleji gyorstesztelésekre.

KORMÁNYHIVATALOK, 2020. december 29. 10:00

Az újév első munkanapján módosul a földhivatali ügyintézés rendje

Tájékoztatjuk Tisztelt Ügyfeleinket, hogy 2021. január 4-én, hétfőn – az évnyitással kapcsolatos informatikai karbantartási munkálatok miatt – a Földhivatali Főosztály ügyfélszolgálati helyszínein 8 óra helyett 12 órától várjuk az ügyfeleinket.