Tolna Megyei Kormányhivatal

dr. Horváth Kálmán

főispán

Vezető hírek

Tolna Megyei Kormányhivatal, 2022. augusztus 8. 16:10

Álláspályázat állami főépítész munkakör betöltésére

A Tolna Megyei Kormányhivatal pályázatot hirdet állami főépítész munkakör betöltésére. A pályázat benyújtásának határideje: 2022. augusztus 26.

Tolna Megyei Kormányhivatal, 2022. augusztus 8. 11:26

Ügyfélfogadási szünet a bonyhádi kormányablakban

Informatikai karbantartás miatt 2022. augusztus 18-án, csütörtökön egész nap szünetel az ügyfélfogadás a Bonyhád, Szabadság tér 1. szám alatti kormányablakban.

KORMÁNYHIVATALOK, 2022. július 29. 12:49

A nagycsaládosoknak a kormányhivatalhoz kell beadni a gázárkedvezmény iránti igényt

A rezsicsökkentés fenntartásáért felelős kormánybiztos arra kérte a nagycsaládosokat, hogy a kormányhivatalokban igényeljék a rezsicsökkentés által számukra biztosított további gázárkedvezményt, ugyanis az nem jár automatikusan. Az igényt csak annak kell benyújtani, aki jelenleg nem részesül a támogatásban.

Tolna Megyei Kormányhivatal, 2022. július 20. 14:49

Felhívás parlagfű elleni védekezésre

A nyári pollenszezon a következő hetekben a füvek virágzásával folytatódik, az allergiás reakciók csökkentése érdekében az egyéni védekezésre idejében fel kell készülni. Jelentős allergén a parlagfű pollenje, ahol az egyéni védekezésen túl, jogszabályi előírás szerint a földhasználó köteles megakadályozni a növény virágbimbójának kialakulását, és ezt az állapotot a vegetációs időszak végéig fenn is kell tartania.

KORMÁNYHIVATALOK, 2022. július 15. 9:34

Új, rendkívüli támogatást igényelhetnek a baromfi- és sertéstartók

A baromfi- és sertéstartók július 16-25. között elektronikusan nyújthatják be támogatási kérelmeiket a Magyar Államkincstárhoz, amely a jogos igényeket legkésőbb 2022. szeptember 30-áig fizeti ki.