Tolna Vármegyei Kormányhivatal

dr. Horváth Kálmán

főispán

Vezető hírek

Tolna Vármegyei Kormányhivatal, 2023. január 26. 8:40

Jelentkezés a 2022/2023. tanév május-júniusi érettségi vizsgáira

A 2022/2023. tanév május-júniusi érettségi vizsgáira 2023. február 15. napjáig lehet jelentkezni, közép- és emelt szinten egyaránt.

Tolna Vármegyei Kormányhivatal, 2022. december 16. 13:52

Magas állami kitüntetésben részesült a kormányhivatal igazgatója

A Magyar Kormánytisztviselői Kar a köz szolgálatában hosszú évek óta végzett kiemelkedő és példaértékű szakmai munkája elismeréseként "A Köz szolgálatáért" díjat adományozott dr. Tarnai Nikolettának, a Tolna Megyei Kormányhivatal igazgatójának. Az elismerést dr. Navracsics Tibor területfejlesztési miniszter és Palich Etelka, a Magyar Kormánytisztviselő Kar elnöke adta át ünnepélyes keretek között Budapest Főváros Közgyűlése Dísztermében.

Tolna Vármegyei Kormányhivatal, 2022. december 13. 8:37

Soha nem késő abbahagyni a dohányzást!

2022 októberében az Európai Onkológiai Ápolók Társasága az Európai Orvosi Onkológiai Társasággal közösen figyelemfelhívó kampányt indított Rákmegelőzés Európában címmel, amellyel a daganatos betegségek okozta terhek csökkentését célozzák.

Tolna Vármegyei Kormányhivatal, 2022. november 21. 15:12

Változik a kormányablakok ügyfélfogadási rendje Simontornyán és Dunaföldváron

Tájékoztatjuk Tisztelt Ügyfeleinket, hogy a Simontornya, Hársfa u. 39. szám alatt, valamint a Dunaföldvár, Kossuth Lajos utca 2. szám alatt működő kormányablakban 2022. november 28. napjától (előreláthatólag 2023. márciusáig) - energiatakarékossági okból - a pénteki napokon szünetel az ügyfélfogadás.

Tolna Vármegyei Kormányhivatal, 2022. november 11. 12:29

Elérhető az influenza elleni védőoltás a háziorvosoknál

A héten fejeződik be az influenza elleni oltóanyag kiszállítása a háziorvosi praxisokba, így a jövő héten már a megye egész területén rendelkezésre áll az influenza elleni vakcina. A kormány az idei évben a kockázati csoportba tartozók védőoltásához biztosítja térítésmentesen az oltóanyagot a megfelelő mennyiségben. Az influenza elleni védekezés, a súlyos kórházi ellátást igénylő megbetegedések és az influenza okozta halálesetek megelőzésének leghatékonyabb módja a védőoltás!

Tolna Vármegyei Kormányhivatal, 2022. október 26. 16:17

Átadták a Tolna Megye Védelméért Emlékérmeket

A Tolna Megyei Védelmi Bizottság 2022. október 26-án rendezte meg a Tolna Megye Védelméért Emlékérmek átadó ünnepségét, amelyen dr. Horváth Kálmán főispán, a Bizottság elnöke köszöntötte a megjelenteket.