Tolna Vármegyei Kormányhivatal

dr. Horváth Kálmán

főispán

Vezető hírek

Tolna Vármegyei Kormányhivatal, 2023. március 17. 11:21

Miniszteri elismerésben részesültek a kormányhivatal munkatársai

Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter nemzeti ünnepünk alkalmából, kiemelkedő szakmai munkája elismeréseként miniszteri kitüntetéseket adományozott a Tolna Vármegyei Kormányhivatal három munkatársának: Gergely Józsefnek, Freund Karola Verának és Sántha Istvánnak.

Tolna Vármegyei Kormányhivatal, 2023. március 29. 13:55

Önfoglalkoztatóként szeretné megélhetését biztosítani? Van egy jó vállalkozási ötlete?

Azok a legalább egy hónapja a nyilvántartásban szereplő álláskeresők, akik önmaguk foglalkoztatását egyéni vállalkozás keretében, egyéni cég tagjaként, vagy társas vállalkozás személyesen közreműködő tagjaként szeretnék megoldani, és megfelelnek a program valamely célcsoportjának, a TOP-5.1.1-15 Tolna Vármegyei Foglalkoztatási Paktum című kiemelt projekt keretében kérelmet nyújthatnak be a vállalkozóvá válásuk támogatására.

Tolna Vármegyei Kormányhivatal, 2023. március 9. 8:54

Újabb lehetőségek a munkáltatók számára

Tájékoztató munkáltatók számára elérhető támogatási és szolgáltatási formákról.

Tolna Vármegyei Kormányhivatal, 2023. március 3. 11:34

Újabb szakképzett ügyintézők a kormányablakokban

A Tolna Vármegyei Kormányhivatal újabb nyolc munkatársa tett sikeres kormányablak-ügyintézői vizsgát. A képzettséget igazoló bizonyítványt dr. Horváth Kálmán főispán és dr. Domokos Péter, a Miniszterelnökség munkatársa adta át ünnepélyes keretek között március 2-án.

Tolna Vármegyei Kormányhivatal, 2023. február 14. 9:29

Újabb elnyerhető támogatások álláskeresők alkalmazásához

Folytatódik a TOP-5.1.1-15-es program. A „Tolna Vármegyei Foglalkoztatási Paktum” elnevezésű kiemelt projekt keretében a járási hivatalok foglalkoztatási osztályaira benyújtott pályázati kérelemben bér- és bérköltség támogatást igényelhetnek azok a vállalkozások, akik a programban meghatározott feltételekkel regisztrált álláskeresők foglalkoztatását vállalják.

Tolna Vármegyei Kormányhivatal, 2023. január 30. 9:57

Újra elérhetőek a foglalkoztatást segítő támogatások

A Tolna Vármegyei Kormányhivatal járási hivatalainak foglalkoztatási osztályain a munkáltatók az alábbi támogatások iránt érdeklődhetnek: