Tolna Megyei Kormányhivatal

dr. Horváth Kálmán

kormánymegbízott

Vezető hírek

Tolna Megyei Kormányhivatal, 2021. július 9. 9:37

Újabb kormányablak nyílt Szekszárdon

A Miniszterelnökség mintegy 38 millió forintos támogatásával megnyílt Tolna megye tizedik, Szekszárd második kormányablaka a Bezerédj utca 1. szám alatt.

KORMÁNYHIVATALOK, 2021. július 1. 8:19

Július 1-jétől már az uniós oltási igazolás is elérhető az EU-n belüli utazásokhoz

Magyarország, miután elsőként vezette be a védettségi igazolványt és az oltást igazoló applikációt, július elsején bevezeti az uniós védettségi igazolást is.

KORMÁNYHIVATALOK, 2021. július 1. 8:48

Tíz hónappal hosszabbodik a lejárt jogosítványok érvényessége

A veszélyhelyzetek alatt lejárt, illetve lejáró okmányok egységes meghosszabbítására vonatkozó szabályozás lépett életbe, azonban az uniós rendelkezések értelmében a jogosítványokra eltérő határidők vonatkoznak. Érdemes ellenőrizni az érvényességi dátumot és időben gondoskodni az okmányunk megújításáról.

Tolna Megyei Kormányhivatal, 2021. július 26. 14:52

Biztonsággal strandolhatunk Tolna megye kijelölt természetes fürdőhelyein

A 2021. évben Tolna megyében mind az öt kijelölt természetes fürdőhely - Dombori I. és II. szabad strand, Dombori Ifjúsági Tábor (kizárólag a táborozók részére), és Dombori Donautica Hotel(a hotel vendégei számára), valamint Szálkán a fizetős strand – a korábbi évekhez hasonlóan üzemel.

Tolna Megyei Kormányhivatal, 2021. május 25. 15:32

Faddon járt dr. Müller Cecília országos tisztifőorvos

Ma reggel Fadd központjában dr. Horváth Kálmán kormánymegbízott fogadta az országos tisztifőorvost. Dr. Müller Cecília megtekintette az oltások előkészületeit, az oltóbuszon folyó munkálatokat, majd köszönetét fejezte a Magyar Honvédség állományának áldozatos munkájáért.

Tolna Megyei Kormányhivatal, 2021. június 3. 13:26

Újra jár a kormányablakbusz Tolna megyében

A sikeres védelmi intézkedéseknek köszönhetően ismét munkába állt Tolna megye mobilizált kormányablak ügyfélszolgálata. A kormányablakbusz elsősorban a kisebb települések lakói számára biztosítja az ügyintézést, főként személyes okmányok tekintetében.