Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kormányhivatal

Román István

kormánymegbízott

RSS feliratkozás

Hírek

Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kormányhivatal, 2020. október 14. 8:37

Új állandó kiállítás nyílik a tiszadobi Andrássy-kastélyban

A tiszadobi Andrássy-kastélyban új állandó kiállítást alakítanak ki 1,27 milliárd forint európai uniós forrásból, a fejlesztés megkezdése alkalmából pénteken időkapszulát helyeztek el.

Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kormányhivatal, 2020. október 7. 11:05

Közlekedésbiztonsági akciót tartottak Nyíregyházán

Mobil mérőállomással vett részt a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kormányhivatal Közlekedési, Műszaki Engedélyezési és Fogyasztóvédelmi Főosztálya október 3-án a megyei Baleset-megelőzési Bizottság által szervezett gépjárművek őszi-téli átállását segítő akcióban.

Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kormányhivatal, 2020. október 5. 12:18

3,5 tonna adomány a megye állatotthonai számára

A kormányhivatal dolgozói 3,5 tonna eledellel segítették a megye állatmentőit az Állatok Világnapja (október 4.) alkalmából, akik februári gyűjtésüket megismételve idén már másodszor bizonyították, hogy elkötelezettek az állatvédelem és állatmentés ügye iránt.

Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kormányhivatal, 2020. október 5. 12:11

Magyarország 365 fotópályázat- konzultációra várják a fotósokat

Magyarország Kormánya, együttműködésben a Magyar Turisztikai Ügynökséggel, a Nagycsaládosok Országos Egyesületével és a Magyar Természetjáró Szövetséggel, idén is meghirdeti a Magyarország 365 fotópályázatot, amelynek célja, hogy bemutassa hazánk büszkeségeit: természeti és tárgyi értékeit, ünnepeit és mindennapjait.

Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kormányhivatal, 2020. október 2. 9:39

Lezajlott a Megyei Védelmi Bizottság éves védműszemléje a Felső-Tiszán

A védművek készen állnak, az új Tisza-Túr árvíztározó építési munkálatai megfelelő ütemben haladnak, a Felső-Tisza-vidéki Vízügyi Igazgatóság szakemberei pedig felkészültek az árvízi helyzetek elhárítására – állapította meg Román István kormánymegbízott, a Megyei Védelmi Bizottság elnöke a Felső-Tisza árvízvédelmi szakaszainak szemléje során.

Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kormányhivatal, 2020. október 1. 8:16

Kifejezetten jó Szabolcs-Szatmár-Bereg közigazgatási ellátottsága

A megye területi közigazgatási ellátottsága az országos átlag feletti – mondta el Dr. Domokos Péter miniszteri biztos nyíregyházi sajtótájékoztatóján, amelyet a megyei kormányhivatal vezetőivel, valamint a járási hivatalvezetőkkel és a kormányablak osztályok vezetőivel folyatott munkamegbeszélés után tartott Román István kormánymegbízottal.

Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kormányhivatal, 2020. szeptember 23. 12:06

Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében is folytatódott a közlekedési kultúrát fejlesztő program

Szeptember 18-án és 19-én Ibrányban és Tiszalökön folytatódott a közlekedési kultúra fejlesztése iránti szemléletformáló programsorozat.

Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kormányhivatal, 2020. szeptember 22. 7:50

Kállósemjéni nyílt napon a Megyei Közlekedési Hatóság

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kormányhivatal Közlekedési, Műszaki Engedélyezési és Fogyasztóvédelmi Főosztálya 2020. szeptember 12.-én a mobil mérőállomással vett részt a Kállósemjén Nagyközségi Önkormányzat által szervezett, „Innovatív utakon Balkány és Kállósemjén felemelkedésért” elnevezésű pályázat megvalósítása kapcsán rendezett szemléletformáló – tájékoztató programsorozaton.

Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kormányhivatal, 2020. szeptember 21. 15:08

Nyitott Megyeháza

A Kulturális Örökség Napjai keretében a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kormányhivatal is egy különleges épületvezetéssel várta az érdeklődőket szombaton.

Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kormányhivatal, 2020. szeptember 18. 12:35

Megyeháza, faluház és kastély: rejtett műemlékek nyitják meg kapuikat a hétvégén Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében

A Kulturális Örökség Napjai rendezvénysorozaton több száz rendezvény, több mint kétszázötven vezetett séta és közel háromszáz rejtett hazai műemlék várja az érdeklődőket országszerte ingyenes programokkal 2020. szeptember 19-20. között.