Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kormányhivatal

Román István

kormánymegbízott

RSS feliratkozás

Hírek

Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kormányhivatal, 2021. július 26. 15:32

Megkezdődött a parlagfűvel fertőzött területek légi felderítése

Kisrepülőgép szállt fel ma a Nyíregyházi Repülőtérről, hogy a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kormányhivatal munkatársai a levegőből ellenőrizhessék a megyeszékhely és a környékbeli települések határainak parlagfüves szennyezettségét.

Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kormányhivatal, 2021. július 14. 14:04

Közel félmilliárd forintból újul meg a nyíregyházi Megyeháza

Közös sajtótájékoztatón jelentette be Román István kormánymegbízott, valamint Seszták Oszkár, a Megyei Közgyűlés elnöke és Baracsi Endre alelnök, hogy megújul az Alpár Ignác által tervezett, 130 évvel ezelőtt épült, műemlékvédelmet élvező Megyeháza.

Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kormányhivatal, 2021. július 8. 12:58

Értesítés határszemle megtartásáról

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kormányhivatal tájékoztatja a földtulajdonosokat és -használókat, hogy megkezdődnek a megyei határszemlék és ezzel párhuzamosan a parlagfű elleni hatósági védekezés.

Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kormányhivatal, 2021. július 6. 12:59

Technikai okok miatt ügyfélfogadási szünet lesz a Kemecsei Járási Hivatalban

Tájékoztatjuk Tisztelt Ügyfeleinket, hogy technikai okok miatt július 09-én (pénteken) a Kemecsei Járási Hivatal (Kemecse, Répásy tér 5.) és a Demecseri Kormányablak (Demecser, Kétezer-egy tér 1.) nem fogad ügyfeleket.

Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kormányhivatal, 2021. július 1. 13:38

Szabolcsi elismeréseket adtak át a köz szolgálatáért

A köztisztviselők és kormánytisztviselők napján, július 1-jén adta át a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megye Közigazgatásáért díjakat a Magyar Közigazgatási Társaság Megyei Tagozata és a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kormányhivatal.

Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kormányhivatal, 2021. június 28. 10:04

Minden természetes fürdőhely alkalmas a fürdőzésre a megyében

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kormányhivatal minden évben ellenőrzi a természetes fürdőhelyek vízminőségét, fürdőzésre alkalmasságát.

Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kormányhivatal, 2021. június 23. 7:35

Közszolgálati Tisztviselők Napja – Mátészalkáról a Parlamentbe

Rendhagyó módon ünnepelték meg a Közszolgálati Tisztviselők Napját 2021. június 11-én a Mátészalkai Járási Hivatal munkatársai: Jakab István, a Magyar Országgyűlés alelnöke meghívását elfogadva a Parlamentbe látogattak, ahol nem mindennapi vendéglátásban részesültek.

Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kormányhivatal, 2021. június 16. 16:45

Környezetvédelmi Világnap Ünnepség és „Zöld Hangya-díj” átadás a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kormányhivatal Környezetvédelmi, Természetvédelmi és Hulladékgazdálkodási Főosztályán

Az idei évben is megünnepelte a főosztály az ENSZ stockholmi környezetvédelmi világkonferenciája által létrehozott nemzetközi Környezetvédelmi Világnapot.

Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kormányhivatal, 2021. június 14. 14:33

Nyílt nap a közlekedési kultúra fejlesztéséért

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kormányhivatal Közlekedési, Műszaki Engedélyezési és Fogyasztóvédelmi Főosztályának munkatársai 2021. június 11-én a mobil mérőállomással vettek részt Fehérgyarmat Önkormányzat által a közlekedési kultúra fejlesztése kapcsán rendezett szemléletformáló, tájékoztató programsorozaton.

Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kormányhivatal, 2021. június 14. 9:26

Ügyfélfogadási szünet lesz a Kisvárdai Járási Hivatal szervezeti egységeinél

Tájékoztatjuk Tisztelt Ügyfeleinket, hogy 2021. június 17-én (csütörtökön) 12:00 órától a Kisvárdai Járási Hivatal szervezeti egységeinél