Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kormányhivatal

Román István

kormánymegbízott

Vezető hírek

KORMÁNYHIVATALOK, 2020. október 16. 8:22

Még két hónapig érvényesek a veszélyhelyzet ideje alatt lejárt okmányok

December 15-ig még érvényesek Magyarország területén azok az okmányok, amelyek a tavaszi veszélyhelyzet ideje alatt jártak le. A kormányhivatalok arra kérik az ügyfeleket, hogy akik még nem hosszabbíttatták meg személyi igazolványukat, útlevelüket vagy vezetői engedélyüket minél hamarabb, és lehetőség szerint előzetes időpontfoglalást követően keressék fel a kormányablakokat.

Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kormányhivatal, 2020. október 14. 8:37

Új állandó kiállítás nyílik a tiszadobi Andrássy-kastélyban

A tiszadobi Andrássy-kastélyban új állandó kiállítást alakítanak ki 1,27 milliárd forint európai uniós forrásból, a fejlesztés megkezdése alkalmából pénteken időkapszulát helyeztek el.

KORMÁNYHIVATALOK, 2020. október 12. 17:05

Már a lakcímbejelentés és az elveszett okmányok pótlása is intézhető online

Bővül a www.magyarorszag.hu oldalon elérhető elektronikus szolgáltatások köre: már a lakcímváltozás bejelentése, az elveszett eSzemélyi igazolvány, a jogosítvány és az útlevél pótlása is intézhető személyes megjelenés nélkül, ezáltal a kormányablak felkeresése teljes mértékben kiváltható – közölte a Nemzeti Infokommunikációs Szolgáltató Zrt. hétfőn az MTI-vel.

Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kormányhivatal, 2020. október 7. 11:05

Közlekedésbiztonsági akciót tartottak Nyíregyházán

Mobil mérőállomással vett részt a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kormányhivatal Közlekedési, Műszaki Engedélyezési és Fogyasztóvédelmi Főosztálya október 3-án a megyei Baleset-megelőzési Bizottság által szervezett gépjárművek őszi-téli átállását segítő akcióban.

Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kormányhivatal, 2020. október 5. 12:18

3,5 tonna adomány a megye állatotthonai számára

A kormányhivatal dolgozói 3,5 tonna eledellel segítették a megye állatmentőit az Állatok Világnapja (október 4.) alkalmából, akik februári gyűjtésüket megismételve idén már másodszor bizonyították, hogy elkötelezettek az állatvédelem és állatmentés ügye iránt.

Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kormányhivatal, 2020. október 5. 12:11

Magyarország 365 fotópályázat- konzultációra várják a fotósokat

Magyarország Kormánya, együttműködésben a Magyar Turisztikai Ügynökséggel, a Nagycsaládosok Országos Egyesületével és a Magyar Természetjáró Szövetséggel, idén is meghirdeti a Magyarország 365 fotópályázatot, amelynek célja, hogy bemutassa hazánk büszkeségeit: természeti és tárgyi értékeit, ünnepeit és mindennapjait.