Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kormányhivatal

Román István

főispán

Vezető hírek

Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kormányhivatal, 2022. augusztus 4. 10:59

Munkaerőpiaci program indul a Tungsram Operations Kft. csoportos létszámcsökkentésében érintett munkavállalóinak támogatására

„Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei munkaerőpiaci alkalmazkodás támogatása 2022” elnevezésű munkaerőpiaci program indul a Tungsram Operations Kft. csoportos létszámcsökkentésében érintett munkavállalók munkaerőpiaci helyzetének javítása érdekében.

Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kormányhivatal, 2022. július 19. 10:52

Tájékoztató az utazási költségtérítési támogatás átalakításáról

2022. július 01-től a járóbeteg-szakellátás (kúraszerű ellátás, egynapos sebészet, nappali kórházi ellátás is), a fogászati szakellátás, a fekvőbeteg-gyógyintézet, a gyógyászati ellátás, rehabilitáció igénybevételével, orvosszakértői vizsgálat alkalmával, valamint a gyógyászati segédeszköz próbájával, kiszolgáltatásával kapcsolatban felmerült utazási költségtérítési támogatás igénylésének és megállapításának módja változik.

Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kormányhivatal, 2022. július 1. 11:34

A törvényességi felügyelet kérdéseiről tanácskoztak Nyíregyházán

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kormányhivatal Agrárügyi Főosztályának épületében tartották a záróeseményét annak a szakmai konferenciasorozatnak, amelynek keretében júniusban négy megyei helyszínen vitatták meg a szakma képviselői a törvényességi felügyelet legaktuálisabb kérdéseit.

Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kormányhivatal, 2022. július 1. 11:31

Kiadták a megye első új típusú rendszámtábláját

Július 1-től már az új rendszámtáblákkal kerülnek forgalomba a gépjárművek.