Somogy Megyei Kormányhivatal

Dr. Neszményi Zsolt

kormánymegbízott

RSS feliratkozás

Hírek

Somogy Megyei Kormányhivatal, 2022. január 10. 16:16

Gyászhír

Megrendüléssel tudatjuk, hogy Hideghéthyné Dévényi Rita, a Somogy Megyei Kormányhivatal Építésügyi és Örökségvédelmi Főosztály Építésügyi és Örökségvédelmi Osztály műemléki szakügyintézője 2022. január 8-án hosszan tartó betegség után elhunyt.

Somogy Megyei Kormányhivatal, 2022. január 3. 10:06

Januárban több oltási akció is lesz Somogyban

Az eddigi oltási akciók sikerére és az omikron vírusvariáns magyarországi megjelenésére tekintettel januárban több oltási akció is lesz a kórházi oltópontokon és szakrendelőkben, amikor ismét előzetes időpontfoglalás nélkül és helyszíni regisztrációval lehet majd kérni az oltást.

Somogy Megyei Kormányhivatal, 2021. december 15. 17:02

Fotókiállítás nyílt a Somogy Megyei Kormányhivatalban

Völgyi Attila fotóművész képeiből nyílt tárlat december 15-én a Kormányhivatal Galériában.

Somogy Megyei Kormányhivatal, 2021. december 15. 14:12

Egy doboznyi szeretet Somogyból

Idén több mint 300 karácsonyi cipősdobozt készítettek a Somogy Megyei Kormányhivatal munkatársai, melyeket karácsonyig el is juttatnak a rászoruló gyermekeknek.

Somogy Megyei Kormányhivatal, 2021. december 13. 11:43

Sikeres vizsgát tettek a kormányablak-ügyintézők

Ünnepélyes keretek között kapták meg oklevelüket a Somogy Megyei Kormányhivatalban a sikeres vizsgát tett kormányablak-ügyintézők hétfőn délelőtt.

Somogy Megyei Kormányhivatal, 2021. december 9. 15:10

Kelevíz közfoglalkoztatási programját ismerte el a Belügyminisztérium

Kelevíz önkormányzata 10 millió forint támogatást nyert a Belügyminisztériumtól közfoglalkoztatási programja elismeréseképpen, melyben jelentős szerepe volt Móring József Attilának, a térség országgyűlési képviselőjének is. A támogatásból egy traktor és tartozékai, pótkocsi, varrógép, vesszőhasító/hántoló gép került beszerzésre.

Somogy Megyei Kormányhivatal, 2021. november 26. 10:30

Kormányablakok a fókuszban

Dr. Domokos Péter, a kormányablakok működtetéséért, fejlesztéséért felelős miniszteri biztos pénteken a Somogy Megyei Kormányhivatalba látogatott.

Somogy Megyei Kormányhivatal, 2021. november 19. 12:43

Dr. György István államtitkár a Somogy Megyei Kormányhivatalba látogatott

A Somogy Megyei Kormányhivatalban tett látogatást és tartott szakmai értekezletet a hivatal vezetőinek Dr. György István, a Miniszterelnökség területi közigazgatásért felelős államtitkára, ahol kiemelte, hogy fontosnak tartja, hogy személyes találkozók jöjjenek létre a kormányhivatalok vezető beosztású kormánytisztviselőivel.

Somogy Megyei Kormányhivatal, 2021. november 16. 9:12

E-ingatlan képzést tartottak a Somogy Megyei Kormányhivatalban

E-ingatlan-nyilvántartás rendszer működéséről tartott egy napos képzést a Lechner Tudásközpont Nonprofit Kft. 2021. november 16-án a Somogy Megyei Kormányhivatalban.

Somogy Megyei Kormányhivatal, 2021. november 11. 11:27

Lezárult a Barcsi Foglalkoztatási Paktum

A 2021. évi 2. ülését tartotta ma Barcson a Foglalkoztatási Fórum, valamint a „Foglalkoztatási Paktum Barcs és térségében” című projekt zárórendezvényét.