Somogy Megyei Kormányhivatal

Dr. Neszményi Zsolt

kormánymegbízott

Vezető hírek

KORMÁNYHIVATALOK, 2021. április 16. 9:54

Elindult a Közfoglalkoztatásból versenyszférába program

A teljes foglalkoztatottság elérésének érdekében a kormány 2021. április 15-től ismételten meghirdette a „Közfoglalkoztatásból versenyszférába programot”, amelynek keretében a versenyszférában munkát találó közfoglalkoztatottak 45.600 forint elhelyezkedési juttatásban részesülhetnek havonta. Az erre vonatkozó kérelem a kormányhivataloknál és online is benyújtható.

Somogy Megyei Kormányhivatal, 2021. április 15. 12:56

Búcsúzunk kaposvári munkatársunktól

Mély megrendüléssel értesültünk arról, hogy Zolnai Xénia, a Somogy Megyei Kormányhivatal Kaposvári Járási Hivatal Kormányablak Osztály 1. osztályvezetője tragikus hirtelenséggel elhunyt.

Somogy Megyei Kormányhivatal, 2021. március 31. 17:34

Ügyfélfogadás szünetelése a Kossuth téri kormányablakban

Értesítjük Tisztelt Ügyfeleinket, hogy a kaposvári Kossuth tér 1. szám alatti kormányablakban technikai okok miatt 2021. április 1. és 9. között az ügyfélfogadás szünetel.

Somogy Megyei Kormányhivatal, 2021. március 25. 12:00

Gyászhír

Ezúton búcsúzunk tragikus hirtelenséggel elhunyt kollégánktól, Németh Zsuzsannától, a Somogy Megyei Kormányhivatal Marcali Járási Hivatal munkatársától

Somogy Megyei Kormányhivatal, 2021. március 23. 10:44

Véradást szervezett a kormányhivatal

Véradásra ebben a nehéz helyzetben is szükség van, ezért március 23-án a Somogy Megyei Kormányhivatal és a Somogy Megyei Civil Közösségi Szolgáltató Központ közös véradást szervezett, amelyre már 9 órától várták a kormányhivatali dolgozókat és a központ által meghívott véradókat.

Somogy Megyei Kormányhivatal, 2021. március 22. 11:21

Elismerésben részesült a kormányhivatal igazgatója és főépítésze

Gulyás Gergely miniszterelnökséget vezető miniszter – Dr. Neszményi Zsolt kormánymegbízott javaslatára - Miniszteri Elismerő Oklevelet adományozott huzamos időn át magas színvonalon végzett szakmai munkája elismeréseként Harasztiáné dr. Süveges Zsuzsannának, a Somogy Megyei Kormányhivatal igazgatójának és Ifj. Horváth Jánosnak, a Somogy Megyei Kormányhivatal Állami Főépítészi irodája állami főépítészének.