Somogy Megyei Kormányhivatal

Dr. Neszményi Zsolt

kormánymegbízott

Vezető hírek

KORMÁNYHIVATALOK, 2021. február 18. 7:58

Elindult az újraindításról szóló konzultáció

A kérdőívet a vakcinainfo.gov.hu és a nemzetikonzultacio.kormany.hu oldalon is ki lehet kitölteni. Hét kérdésre lehet válaszolni, többek között a védettségi igazolvánnyal, az éttermek és szállodák újraindításával és az este 8 óra utáni kijárási tilalommal kapcsolatban.

Somogy Megyei Kormányhivatal, 2021. február 12. 9:50

Somogyban is jó ütemben halad az immunizálás

Ezen a héten Somogy megyében is folynak az oltások, a kedden érkezett AstraZeneca vakcinával a kijelölt háziorvosi praxisok eddig terv szerint, sikeresen oltják a regisztrált 60 év alatti krónikus betegeket.

Somogy Megyei Kormányhivatal, 2021. február 9. 9:20

Megérkeztek az AstraZeneca vakcinák Kaposvárra

A héten folytatódik a regisztrált legidősebbek oltása és ezzel egy időben megkezdődik a 18 és 60 év közötti regisztrált krónikus betegek AstraZeneca vakcinával történő oltása is.

Somogy Megyei Kormányhivatal, 2021. február 8. 10:49

Február 15-én újból kinyit a Nagy Imre téri kormányablak Kaposváron

A Somogy Megyei Kormányhivatal épületének felújítása miatt a Nagy Imre téri kormányablak 2019 szeptemberében költözni kényszerült, ideiglenes helyén a Baross G. utcai kormányablakban látta el feladatait.

Somogy Megyei Kormányhivatal, 2021. február 3. 14:11

Másodszor is összeült a Megyei Oltási Munkacsoport

Az Operatív Törzs kérésére megyei szinten létrejöttek a védelmi bizottságok mellett a Megyei Oltási Munkacsoportok, melyek az oltási folyamatok koordinálását végzik, vezetésükre dr. György István államtitkár lett felkérve.

Somogy Megyei Kormányhivatal, 2021. február 2. 12:06

Megyénkben is felkészültek a hatvan év felettiek oltására

Ezen a héten megkezdődik az oltás a 60 éven felüli regisztráltak körében, közülük elsőként a legidősebbek kapják meg a vakcinákat.