Somogy Megyei Kormányhivatal

Dr. Neszményi Zsolt

kormánymegbízott

Vezető hírek

Somogy Megyei Kormányhivatal, 2021. július 28. 16:00

Próbára teszi a termelőket a szélsőséges időjárás

Somogy megye termelőit is próbára teszi az idei év szélsőséges időjárása, a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara felkészült arra, hogy a tavalyihoz hasonló rendkívüli helyzetben segítsen a támogatások lehívásában – hangzott el Berek Gábor, a kamara Somogy megyei elnöke és dr. Neszményi Zsolt kormánymegbízott közös sajtótájékoztatóján.

Somogy Megyei Kormányhivatal, 2021. július 22. 11:06

Tiszteletjegyet kapnak a védekezésben részvevő dolgozók

A Somogy Megyei Kormányhivatal Népegészségügyi Főosztálya, az Országos Mentőszolgálat Somogy Megyei Mentőszervezete és a Somogy Megyei Kaposi Mór Oktató Kórház a koronavírus elleni védekezésben jelentős szerepet vállaló dolgozói részére ajánlott fel Farkas Gábor, a Retro Balaton Fesztivál szervezője tiszteletjegyeket a jövő hét végén tartandó Fonyódi Retro Fesztiválra.

Somogy Megyei Kormányhivatal, 2021. július 14. 15:06

Miniszteri elismerésben részesült a kormányhivatal dolgozója

A koronavírus-járvány miatt még át nem adott március 15-ei állami ünnep, valamint a családok nemzetközi napja alkalmából miniszteri elismeréseket nyújtott át a családokért felelős tárca nélküli miniszter július 13-án kedden Budapesten.

Somogy Megyei Kormányhivatal, 2021. július 19. 15:27

Szünetel a balatonboglári kormányablak ügyfélfogadása

Tájékoztatjuk Tisztelt Ügyfeleinket, hogy a Balatonboglár, Erzsébet u. 11. szám alatti kormányablakban az informatikai eszközök karbantartása miatt szünetel az ügyfélfogadás 2021. július 20-án (kedd) 8.00-12.00 óráig.

Somogy Megyei Kormányhivatal, 2021. július 16. 10:07

Idén is folytatódik Somogyban a Magyarok Kenyere Program

A Magyarok Kenyere – 15 millió búzaszem program a határon inneni és túli magyar gazdatársadalom önzetlen, segítő szándékú összefogása, amelynek keretében Magyarország teljes területéről és a Kárpát-medence magyarlakta településeiről ajánlanak fel búzát a magyar gyermekeket, családokat segítő szervezeteknek.

KORMÁNYHIVATALOK, 2021. július 15. 14:24

Tájékoztatás a rokkantsági ellátás kompenzációjáról

2021. július 1. napjával hatályba lépett a megváltozott munkaképességű személyek ellátásairól és egyes törvények módosításáról szóló 2011. évi CXCI. törvény 33/B. §-a. Az érintettek az 500 ezer forintos kompenzáció vagy állapotvizsgálat alapján az ellátás újraszámítása között választhatnak.