Somogy Megyei Kormányhivatal

Dr. Neszményi Zsolt

kormánymegbízott

Vezető hírek

Somogy Megyei Kormányhivatal, 2022. május 26. 14:44

Somogyi alkotók képei a Kormányhivatal Galériában

Képesek vagyunk címmel nyílt kiállítás Jónás Péter képzőművész és Gombos Zsófia festőművész alkotásaiból a Somogy Megyei Kormányhivatal kaposvári galériájában.

Somogy Megyei Kormányhivatal, 2022. május 26. 11:40

Rendkívüli nyitvatartás a somogyi kormányablakokban

Hétvégi nyitvatartással segítik a somogyi kormányablakok a június 30-án, a koronavírus-járvány miatt elrendelt veszélyhelyzet ideje alatt lejárt vagy lejáró személyazonosító okmányok cseréjét.

Somogy Megyei Kormányhivatal, 2022. május 25. 11:16

Rekordrészvétel a kormányhivatali véradáson

Nyolcvannégy hivatali munkatárs adott vért sikeresen a Somogy Megyei Kormányhivatal és az Országos Vérellátó Szolgálat által szervezett kaposvári eseményen.

Somogy Megyei Kormányhivatal, 2022. május 23. 15:42

Csökölyben startolt az idei egészségügyi szűrőprogram

A kis lélekszámú településeken élők egészségmegőrzését hivatott szolgálni a Nemzeti Népegészségügyi Központ „Helybe visszük a szűrővizsgálatokat” elnevezésű programja, ami 2021-ben Csökölyben kezdte meg országjáró útját.

Somogy Megyei Kormányhivatal, 2022. május 21. 15:51

Ünnepeltek a somogyi vadászok

Több 25 éves múltra tekint vissza a Somogy Megyei Vadásznap, aminek szombaton a Kaposvári SZC Dráva Völgye Gimnáziuma, Szakgimnáziuma és Kollégiumának barcs-középrigóci telephelye adott otthont. A rendezvényen felvonult a megyei vadásztársadalom színe-java, és a programok szép számú közönséget is vonzottak az eseményre.

Somogy Megyei Kormányhivatal, 2022. május 19. 8:47

Új székházba költöztek a kamarák

Saját tulajdonú, felújított székházba költözött május 18-án a Somogy Megyei Építész Kamara és a Somogy Megyei Mérnöki Kamara. Az épület avatóünnepségén a szakemberek munkáját méltatták a jelenlévők.