Somogy Megyei Kormányhivatal

Dr. Neszményi Zsolt

kormánymegbízott

Vezető hírek

Somogy Megyei Kormányhivatal, 2021. november 26. 10:30

Kormányablakok a fókuszban

Dr. Domokos Péter, a kormányablakok működtetéséért, fejlesztéséért felelős miniszteri biztos pénteken a Somogy Megyei Kormányhivatalba látogatott.

Somogy Megyei Kormányhivatal, 2021. november 19. 12:43

Dr. György István államtitkár a Somogy Megyei Kormányhivatalba látogatott

A Somogy Megyei Kormányhivatalban tett látogatást és tartott szakmai értekezletet a hivatal vezetőinek Dr. György István, a Miniszterelnökség területi közigazgatásért felelős államtitkára, ahol kiemelte, hogy fontosnak tartja, hogy személyes találkozók jöjjenek létre a kormányhivatalok vezető beosztású kormánytisztviselőivel.

KORMÁNYHIVATALOK, 2021. november 17. 16:19

Jövő héten lesz az Oltási akcióhét

Az átoltottság további növelése és a járvány megfékezése érdekében a kormány 2021. november 22-28. között oltási akcióhetet indít a kórházi oltópontokon. A kórházak országszerte - Budapesten kiemelten - megemelt oltási kapacitással és időpontfoglalás nélkül is várják azon a héten a még oltatlanokat, és akár az elmaradt második, harmadik megerősítő oltást felvenni kívánókat is. Egyes megyékben szakrendelőkben is elérhető lesz az oltás.

Somogy Megyei Kormányhivatal, 2021. november 16. 9:12

E-ingatlan képzést tartottak a Somogy Megyei Kormányhivatalban

E-ingatlan-nyilvántartás rendszer működéséről tartott egy napos képzést a Lechner Tudásközpont Nonprofit Kft. 2021. november 16-án a Somogy Megyei Kormányhivatalban.

Somogy Megyei Kormányhivatal, 2021. november 11. 11:27

Lezárult a Barcsi Foglalkoztatási Paktum

A 2021. évi 2. ülését tartotta ma Barcson a Foglalkoztatási Fórum, valamint a „Foglalkoztatási Paktum Barcs és térségében” című projekt zárórendezvényét.