Somogy Megyei Kormányhivatal

Dr. Neszményi Zsolt

kormánymegbízott

Vezető hírek

Somogy Megyei Kormányhivatal, 2020. október 28. 13:52

A magyar gazdaság hatalmas lehetőségek előtt áll

A magyar gazdaság hatalmas lehetőségek előtt áll: a világjárvány miatt sok vállalat megszűnt, meggyengült, vagy kiszorult a világpiacokról, a magyar vállalatok azonban betörhetnek az új piaci résekbe, növelve bevételeiket, a foglalkoztatást, erősítve a magyar gazdaság egészét - mondta a külgazdasági és külügyminiszter Nagyatádon szerdán.

Somogy Megyei Kormányhivatal, 2020. október 27. 10:27

Megtartotta őszi ülését a Somogy Megyei Védelmi Bizottság

Az ülésen, ahol Dr. Neszményi Zsolt kormánymegbízott, elnök köszöntötte a Somogy Megyei Védelmi Bizottság tagjait és a résztvevőket, több napirendi pontot is ismertettek.

Somogy Megyei Kormányhivatal, 2020. október 26. 17:39

Ismét Magyarországon találkozik a vadásztársadalom színe-java

Az 1971-es vadászati világkiállítás 50. évfordulóján ismét Magyarországon találkozik a vadásztársadalom színe-java, hiszen 2021-ben hazánk ad újra otthont a rendezvénynek.

Somogy Megyei Kormányhivatal, 2020. október 22. 13:56

Átadták az M76-os gyorsforgalmi út zalaegerszegi bevezető szakaszát

Zalaegerszeg 2015-ben a Modern Városok Program keretében célul tűzte ki a város infrastrukturális feltételeinek javítását. Ennek jegyében épül meg új nyomvonalon a kétszer két sávos M76-os út, illetve azon dolgoznak, hogy Körmendet és az osztrák határt is gyorsforgalmi úton lehessen elérni.

Somogy Megyei Kormányhivatal, 2020. október 22. 15:40

Az október a mellrák elleni küzdelem hónapja

A Somogy Megyei Kormányhivatal a Megyei Egészség Fórum keretében az elmúlt években hét alkalommal szervezte meg a „Kaposvári séta a mellrák ellen” programot az „Összefogás az egészségért, küzdelem a mellrák ellen” országos megmozduláshoz csatlakozva.

Somogy Megyei Kormányhivatal, 2020. október 23. 9:00

Dr. Neszményi Zsolt gondolatai az 56-os forradalom évfordulóján

Egy nép évszázados szabadságvágya teljesedhet be egyetlen napon, vagy ellenkezőleg, évszázados szabadságjogok hullhatnak porba egy másikon.