.
Járási hivatalvezető: dr. Maruszki Gábor
Járási hivatalvezető-helyettes: Malikné dr. Szabó Ildikó

A járáshoz tartozó települések: Acsa, Csörög, Csővár, Galgagyörk,Kisnémedi, Kosd, Őrbottyán, Penc, Püspökhatvan, Püspökszilágy, Rád,Sződ, Sződliget, Vácduka, Vác, Váchartyán, Váckisújfalu, Vácrátót

------------------------------------------------------------------------------------------------------

Tartós adattárolók végleges törléséhez szükséges Címkék átvételével kapcsolatos tudnivalók Kereskedők részére

Az adatok végleges hozzáférhetetlenné tételét lehetővé tevő alkalmazás biztosításával kapcsolatos eljárási szabályok meghatározásáról szóló 726/2020. (XII. 31.) Korm. rendelet értelmében a Váci Járási Hivatal illetékességi területén székhellyel vagy telephellyel rendelkező Kereskedőket a tartós adattárolók végleges törléséhez szükséges Címkék átvételével kapcsolatban az alábbiakról tájékoztatjuk.

Igénybejelentés

A Címkék átadás-átvételének folyamata egy igénybejelentő lap kitöltésével kezdődik, melybe az igénylő személy adatait és az igényelt Címkék számát kell beírni.

A szükséges adatokkal feltöltött igénybejelentő lap szkennelt példányát kérjük a [[[IbPAvJTUnaaswJbN75IE4NNZY2lta2UudmFjQHBlc3QuZ292Lmh1]]] e-mail címre megküldeni.

Az átadás-átvétel időpontjának meghatározása

Megfelelően kitöltött és visszaküldött igénybejelentő lap esetében a Váci Járási Hivatal Hatósági Osztályának munkatársai visszaigazolják a kérés beérkezését, továbbá értesítést küldenek a Címkék átvételének időpontjáról.

Az igénylés és az átadás-átvétel feltételei

1) A Kereskedőt kereskedelmi tevékenység végzésére jogosító – a jegyzőtől kapott működési engedély vagy igazolás – okirat, melyet az átadás-átvétel során a járási hivatal munkatársa számára be kell mutatni.

2) Címke átvételére csak a cégjegyzésre jogosult vezető, vagy annak meghatalmazottja jogosult. 3) A címkék átvételéhez szükséges iratok: aláírási címpéldány/általános meghatalmazás és bélyegző.

4) Személyazonosításra alkalmas érvényes igazolvány.

Amennyiben a Címkék átadás-átvételével kapcsolatban további segítségre van szüksége, kérem, hívja a 06/27-200-523 számot.

Váci Járási Hivatal
Cím 2600 Vác, Március 15. tér 11.
E-mail [[[BJpVwkaqZ2Z3dmFjLmphcmFzaWhpdmF0YWxAcGVzdC5nb3YuaHU=]]]
Telefon (27) 200-500
Hivatali kapu JH13VACI
KRID azonosító 310461779
Illetékesség Acsa, Csörög, Csővár, Galgagyörk, Kisnémedi, Kosd, Őrbottyán, 
Penc, Püspökhatvan, Püspökszilágy, Rád, Sződ, Sződliget, 
Vácduka, Vác, Váchartyán, Váckisújfalu, Vácrátót
Félfogadás

 

A hivatalvezető és a hivatalvezető-helyettes
előzetes időpont-egyeztetés alapján fogadja az ügyfeleket.