.
Járási hivatalvezető: Huszár Péter Bence

A járáshoz tartozó települések: Apaj, Áporka, Dömsöd, Kiskunlacháza,
Lórév, Makád, Ráckeve, Szigetbecse, Szigetcsép, Szigetszentmárton,
Szigetújfalu

Tartós adattárolók végleges törléséhez szükséges címkék átvételével kapcsolatos tudnivalók kereskedők részére

Az adatok végleges hozzáférhetetlenné tételét lehetővé tevő alkalmazás biztosításával kapcsolatos eljárási szabályok meghatározásáról szóló 726/2020. (XII. 31.) Korm. rendelet értelmében a Ráckevei Járási Hivatal illetékességi területén székhellyel vagy telephellyel rendelkező Kereskedőket a tartós adattárolók végleges törléséhez szükséges Címkék átvételével kapcsolatban az alábbiakról tájékoztatjuk.

Igénybejelentés

A Címkék átadás-átvételének folyamata egy igénybejelentő lap kitöltésével kezdődik, melybe az igénylő személy adatait és az igényelt Címkék számát kell beírni.

A szükséges adatokkal feltöltött igénybejelentő lap szkennelt példányát kérjük a [[[TyHxPNogNTZ43cUYY2lta2UucmFja2V2ZUBwZXN0Lmdvdi5odQ==]]] e-mail címre megküldeni.

Az átadás-átvétel időpontjának meghatározása

Megfelelően kitöltött és visszaküldött igénybejelentő lap esetében a Ráckevei Járási Hivatal Hatósági Osztályának munkatársai visszaigazolják a kérés beérkezését, továbbá értesítést küldenek a Címkék átvételének időpontjáról.

Az igénylés és az átadás-átvétel feltételei

1) A Kereskedőt kereskedelmi tevékenység végzésére jogosító – a jegyzőtől kapott működési engedély vagy igazolás – okirat, melyet az átadás-átvétel során a járási hivatal munkatársa számára be kell mutatni.

2) Címke átvételére csak a cégjegyzésre jogosult vezető, vagy annak meghatalmazottja jogosult. 3) A címkék átvételéhez szükséges iratok: aláírási címpéldány/általános meghatalmazás és bélyegző.

4) Személyazonosításra alkalmas érvényes igazolvány.

Amennyiben a Címkék átadás-átvételével kapcsolatban további segítségre van szüksége, kérem, hívja a 06/24-889-800 számot.

 

 

 

Ráckevei Járási Hivatal
Cím 2300 Ráckeve, Szent István tér 4.
E-mail [[[MwPWUZk7cmMNQNjamFyYXNpaGl2YXRhbC5yYWNrZXZlQHBlc3QuZ292Lmh1]]]
Telefon (24) 889-800
Fax (24) 889-809
Illetékesség Apaj, Áporka, Dömsöd, Kiskunlacháza, Lórév, Makád, Ráckeve, 
Szigetbecse, Szigetcsép, Szigetszentmárton, Szigetújfalu
Félfogadás

 

A hivatalvezető és a hivatalvezető-helyettes
előzetes időpont-egyeztetés alapján fogadja az ügyfeleket.