Autós gyermekülést adományozott a Pest Megyei Kormányhivatal Közlekedési Felügyelősége a Dunakeszi Járási Hivatal Gyámhivatalának. Az ajándékot Tarnai Richárd kormánymegbízott adta át az intézmény számára.

A Dunakeszi Járási Hivatal Járási Gyámhivatalának vezetője, Szarvas Katalin köszönetét fejezte ki a Közlekedési Felügyelőségnek az ajándékért.

A kormányhivatal egyik szervezeti egysége saját erőből nyújtott segítséget egy másiknak, hiszen a Közlekedési Felügyelőség –profiljába vágóan – gyermekülést ajándékozott a dunakeszi gyámhivatal számára. „A közigazgatás átalakításának és ezen belül a kormányhivatalok létrejöttének egyik legfontosabb célja az volt, hogy az eddig külön működő és egymásról keveset tudó szervezeti egységek szorosabban tudjanak együttműködni” – emelte ki az átadás kapcsán Tarnai Richárd, aki hozzátette, a gyermekülés ajándékozása ennek egy konkrét, kézzelfogható bizonyítéka. A gyámhivatal vezetője, Szarvas Katalin köszönetét fejezte ki a Közlekedési Felügyelőségnek az ajándékért, és kiemelte, nagyon nagy szükségük volt a gyermekülésre, hiszen a gondozásuk alá tartozó gyermekek szállítása enélkül nehezen megoldható.

Tolna Sándor, a Pest Megyei Kormányhivatal Közlekedési Felügyelőségének igazgatójaTolna Sándor a Pest Megyei Kormányhivatal Közlekedési Felügyelőségének igazgatója a kezdeményezés kapcsán elmondta, munkatársai önkéntesen és önerőből vásárolták meg a korszerű és jó minőségű gyermekülést, mellyel a hatékonyabb és biztonságosabb munkavégzéshez kívántak hozzájárulni.

(Pest Megyei Kormányhivatal)