Kilencedik alkalommal rendezték meg a KÖZIG Foci Kupa és Családi Napot, amelynek főzőversenyét a Pest Megyei Kormányhivatal csapata nyerte meg.

Az Ikarus BSE Sporttelepére az ország minden részéből érkeztek résztvevők. Ötvenhat szervezet, köztük minisztériumok, közigazgatási intézmények,kormányhivatalok és állami cégek csapatai mérték össze tudásukat és ügyességüket.

A Varga Mihály és Gulyás Gergely miniszterek által fővédnökölt rendezvényt Janó Márk közigazgatási államtitkár nyitotta meg, amely után kezdetét vették a mérkőzések. Közben a főzőcsapatok is bogrács alá gyújtottak. A mintegy három órás főzést követően a zsűri az elkészült ételek mellett a tálalást is értékelte.

Ennek alapján a rendezvény legjobb főzőcsapatának a Pest Megyei Kormányhivatalt választották, amely az Igazságügyi Minisztérium és a Nemzeti Filmintézet Közhasznú Nonprofit Zrt. csapatát előzte meg a versengésben.

Tarnai Richárd Pest megyei kormánymegbízott gratulált kollégáinak az elért sikerhez és örömét fejezte ki, hogy a versenyre való alapos felkészülés meghozta az eredményét.

(Pest Megyei Kormányhivatal)