Pest Vármegyei Kormányhivatal

dr. Tarnai Richárd

főispán

Galéria

Megemlékezés nemzeti ünnepünk alkalmából

Megemlékezés nemzeti ünnepünk alkalmából2023. március 14.

Hivatalunk március 15-i megemlékezésén a Vármegyeháza díszudvarán Tarnai Richárd főispán köszöntötte a kollégákat és a meghívott vendéget, Borbás Andrea főmuzeológust.
Miniszteri elismerésben részesült kormányhivatalunk igazgatója

Miniszteri elismerésben részesült kormányhivatalunk igazgatója2023. március 14.

Dr. Fehér Edina, a Pest Vármegyei Kormányhivatal igazgatója a Honvédelemért Kitüntető Címet kapta meg Szalay-Bobrovniczky Kristóf honvédelmi minisztertől nemzeti ünnepünk alkalmából.
Pilisvörösváron nyílt állampapír értékesítési pont

Pilisvörösváron nyílt állampapír értékesítési pont2023. március 3.

A Pest Vármegyei Kormányhivatal kormányablakaiban várják az ügyfeleket a Magyar Államkincstár munkatársai.
"A köz szolgálatáért”

"A köz szolgálatáért”2023. március 3.

A Pest Vármegyei Kormányhivatal három munkatársát is díjazták a Magyar Kormánytisztviselői Kar jubileumi ülésén.
Adomány Kárpátaljának

Adomány Kárpátaljának2023. március 3.

Hagyományaihoz híven idén is megrendezte karácsonyi adománygyűjtő akcióját a Pest Vármegyei Kormányhivatal, együttműködésben a Kárpátaljai Szent Márton Karitásszal.
Építésügyben is segítő kezet nyújt a kormányhivatal

Építésügyben is segítő kezet nyújt a kormányhivatal2023. február 24.

A kormányhivatal segítséget nyújt az állampolgároknak minden építésügyi szabály betartásában - jelentette ki a Pest Vármegyei Kormányhivatal építésügyi konferenciáján Tarnai Richárd. A főispán emlékeztetett: a kormányhivatal 2020 őszétől 6 különböző témában, a nyolcadik képzésnek adott helyet, segítve az ügyvédek és jogtanácsosok munkáját a hatósági ügyek megismerésében.
Vértanúk, ferencesek, szentek - főhajtás a kommunista diktatúrák áldozatai előtt

Vértanúk, ferencesek, szentek - főhajtás a kommunista diktatúrák áldozatai előtt2023. február 24.

Tarnai Richárd főispán és Kálmán Peregrin, a Pasaréti Ferencesek plébánosa együtt nyitotta meg a „Vértanúk, ferencesek, szentek” című kiállítást a vármegyeháza díszudvarán a kommunista diktatúrák áldozatainak emléknapja alkalmából. A tablókon megelevenedik az az 1944-től tíz éven át tartó időszak, amely alatt 7 ferences szerzetest gyilkoltak meg a kommunisták és 131 rendtársat hurcoltak meg a Kárpát-medencében.
A mindenki számára látogatható ingyenes tárlat a boldoggá avatásra váró hét ferences vértanú életéről szól és a korszak történeti összefüggéseit mutatja be.
Kormányablak-ügyintézők kaptak bizonyítványt Pest Vármegyében

Kormányablak-ügyintézők kaptak bizonyítványt Pest Vármegyében2023. február 24.

A Pest Vármegyei Kormányhivatal Nyáry Pál termében megtartott ünnepségen Almási Győző, a Miniszterelnökség hatósági ügyekért felelős helyettes államtitkára és Tarnai Richárd főispán köszöntötte a kormányhivatal sikeresen vizsgázó munkatársait.
Kormányablak nyílt Gyömrőn

Kormányablak nyílt Gyömrőn2019. október 7.

Dr. Tarnai Richárd kormánymegbízott és Tuzson Bence közszolgálatért felelős államtitkár adta át Gyömrő kormányablakát az állampolgárok rendelkezésére. Fotók: Ligeti Edina
Megnyílt Abony kormányablaka

Megnyílt Abony kormányablaka2019. május 8.

Fotók: Ligeti Edina
Új kormányablak nyílt Pécelen

Új kormányablak nyílt Pécelen2019. május 3.

Tuzson Bence elmondta, kiemelt cél, hogy a magyar emberek élete egyszerűbb és kényelmesebb legyen. Mindent megteszünk azért – fogalmazott -, hogy az itt dolgozók és a közszolgáltatást igénybe vevők mindennapjait olyan szintre emeljük, amely a 21. század elvárásainak megfelel. Egy szép, kényelmes épületben hatékonyabban tudják végezni munkájukat az itt dolgozók és az ügyfél is sokkal türelmesebb – fűzte hozzá.
Vecsési kormányablak átadó

Vecsési kormányablak átadó2019. április 30.

Második generációs, a 21. század igényit kielégítő kormányablakot adtak át a Pest Megyei Vecsésen. Az ünnepségen Tuzson Bence közszolgálatért felelős államtitkár elmondta, a kormány olyan életfeltételeket akar teremteni minden magyar településen, hogy az oda születő emberek azt érezzék, érdemes ott leélni az életüket.
Új kormányablakot adtak át Vácon

Új kormányablakot adtak át Vácon2019. április 24.

Az új kormányablakban - amely 117 millió forintos állami beruházással valósult meg – a járás 17 településének 70 ezer lakosa 16 ablaknál intézheti ügyeit.
Ráckevei és szigetszentmiklósi művészek alkotásai a Vármegyeházán

Ráckevei és szigetszentmiklósi művészek alkotásai a Vármegyeházán2018. május 25.

Folytatódott a kortárs képzőművészeti kiállítás sorozat a Pest Megyei Kormányhivatal szervezésében, május 24-től a Ráckevei és Szigetszentmiklósi Járás művészeinek tárlata látható a pesti Vármegyeházán.
Bemutatkoznak a monori és az aszódi képzőművészek

Bemutatkoznak a monori és az aszódi képzőművészek2018. április 26.

Folytatódott a kortárs képzőművészeti kiállítás sorozat a Pest Megyei Kormányhivatal szervezésében. Április 26-tól az Aszódi és Monori Járás művészeinek kiállítása látható a pesti Vármegyeházán. A kiállítás megnyitóján részt vett és beszédet mondott Tarnai Richárd, a Pest Megyei Kormányhivatal kormánymegbízottja, Husz Enikő, a Monori és Bőhm András, az Aszódi Járási Hivatal vezetője.
Visegrádi Csoport delegáció a kormányhivatalban

Visegrádi Csoport delegáció a kormányhivatalban2018. április 20.

V4 Jó Kormányzás Fórum címmel rendezett április 19-én és 20-án konferenciát a Visegrádi Csoport (V4). A nemzetközi delegáció a rendezvény keretében április 19-én a Pest Megyei Kormányhivatalban tett hivatalos látogatást, a vendégeket Tarnai Richárd kormánymegbízott fogadta.