Pest Megyei Kormányhivatal

dr. Tarnai Richárd

kormánymegbízott

Vezető hírek

Pest Megyei Kormányhivatal, 2021. december 7. 11:17

Több mint egymilliárd forinttal támogatta a kormány a dunakeszi katolikus iskola megújulását

A kormány 1,15 milliárd forinttal támogatta a dunakeszi Krisztus Király Római Katolikus Általános Iskola megújulását - közölte Soltész Miklós, a Miniszterelnökség egyházi és nemzetiségi kapcsolatokért felelős államtitkára az iskola átadó ünnepségén. Az eseményen részt vett Tarnai Richárd Pest megyei kormánymegbízott is.

Pest Megyei Kormányhivatal, 2021. december 7. 12:49

Újra e-ingatlan képzés a kormányhivatalban

Második körben tartottak képzést az E-ingatlan-nyilvántartás rendszer működéséről kormányhivatali munkatársak számára november 23-án a Pest Megyei Kormányhivatalban. Az eseményen köszöntőt mondott Tarnai Richárd kormánymegbízott.

KORMÁNYHIVATALOK, 2021. december 1. 8:21

Januártól gyorsabbá és egyszerűbbé válik az adatváltoztatásokkal kapcsolatos ügyintézés

Január elsejétől gyorsabb és egyszerűbb lesz az adatváltoztatásokkal kapcsolatos ügyintézés és a közművek átírása az adatváltozás-kezelési szolgáltatás bevezetésével: a lakossági ügyfelek kezdeményezhetik, hogy okmányadataik változtatásairól elektronikusan kapjanak értesítést a velük szerződésben álló közművek és cégek, kiváltva a személyes ügyintézést.

KORMÁNYHIVATALOK, 2021. november 17. 16:19

Jövő héten lesz az Oltási akcióhét

Az átoltottság további növelése és a járvány megfékezése érdekében a kormány 2021. november 22-28. között oltási akcióhetet indít a kórházi oltópontokon. A kórházak országszerte - Budapesten kiemelten - megemelt oltási kapacitással és időpontfoglalás nélkül is várják azon a héten a még oltatlanokat, és akár az elmaradt második, harmadik megerősítő oltást felvenni kívánókat is. Egyes megyékben szakrendelőkben is elérhető lesz az oltás.

Pest Megyei Kormányhivatal, 2021. november 15. 16:28

Szakmai napot tartott a Magyar Kormánytisztviselői Kar

A Pest Megyei Kormányhivatal Városház utcai Dísztermében rendezték meg november 12-én a Magyar Kormánytisztviselői Kar szakmai napját, amelyet Palich Etelka, az MKK elnöke és Tarnai Richárd, Pest megyei kormánymegbízottja nyitott meg.

KORMÁNYHIVATALOK, 2021. november 4. 12:48

Oltási akcióhetet indít a kormány a kórházi oltópontokon

Az átoltottság további növelése és a járvány megfékezése érdekében a kormány 2021. november 22-28. között oltási akcióhetet indít a kórházi oltópontokon.