Pest Megyei Kormányhivatal

dr. Tarnai Richárd

kormánymegbízott

Vezető hírek

Pest Megyei Kormányhivatal, 2021. október 13. 15:16

Új kormányablakbusz áll forgalomba Pest megyében + videó

Az Őrbottyánban szolgálatba állított mobilizált ügyfélszolgálat átadóján György István, a Miniszterelnökség területi közigazgatásért felelős államtitkára elmondta: ma több mint 2500 ügytípus intézhető a kormányablakoknál, és ezt a munkát segíti az a 24 kormányablakbusz is, amely lehetőséget biztosít a kistelepüléseken az ügyek helyben történő intézésére.

Pest Megyei Kormányhivatal, 2021. október 15. 12:24

Új hivatalvezető az Érdi járás élén

Október 15-től Sarkadi Andrea az Érdi Járási Hivatal vezetője.

Pest Megyei Kormányhivatal, 2021. október 7. 10:30

Átadták a szentendrei Ferences Gimnázium tornacsarnokát

Az iskolai, városi és egyéb szabadidős sportrendezvényekre alkalmas létesítmény megépítéséhez a kormány 2,15 milliárd forinttal járult hozzá. Az október 6-ai átadón eseményen köszöntőt mondott Tarnai Richárd Pest megyei kormánymegbízott is.

Pest Megyei Kormányhivatal, 2021. szeptember 28. 8:25

Gulyás Gergely: Magyarország megújításának legfontosabb feltétele a vidéki élet megújítása

Magyarország megújításának legfontosabb feltétele a vidéki élet megújítása, és ebben Kiskunlacháza komoly eredményeket tud felmutatni az utóbbi években - jelentette ki Gulyás Gergely, a Miniszterelnökséget vezető miniszter Kiskunlacháza szombati városavató ünnepségén.

Pest Megyei Kormányhivatal, 2021. szeptember 22. 10:28

Díjnyertes nyúlpaprikás

Kilencedik alkalommal rendezték meg a KÖZIG Foci Kupa és Családi Napot, amelynek főzőversenyét a Pest Megyei Kormányhivatal csapata nyerte meg.

Pest Megyei Kormányhivatal, 2021. szeptember 3. 13:27

Sok a munkaügyi szabálytalanság az építőiparban Pest megyében is

Minden ellenőrzött építőipari munkáltatónál talált munkaügyi szabálytalanságot a Pest Megyei Kormányhivatal a nyári ellenőrzések során. Gyakori volt a fekete foglalkoztatás és a munkavédelmi szabályok áthágása is.