Nógrád Megyei Kormányhivatal

Dr. Szabó Sándor

kormánymegbízott

RSS feliratkozás

Hírek

Nógrád Megyei Kormányhivatal, 2021. október 21. 15:47

Húszmilliárd forint felett a vidékfejlesztési támogatások Nógrád megyében

Az előző években, illetve az aktuális uniós költségvetési ciklusban elsők között megjelent, új vidékfejlesztési pályázati kiírásokon összesen mintegy 23 milliárd forint támogatáshoz jutottak a Nógrád megyei vállalkozások. A meghirdetett pályázatok 44 különböző jogcím alatt összpontosulnak.

Nógrád Megyei Kormányhivatal, 2021. október 11. 10:07

Mellrák Elleni Küzdelem Világnapja – Életet menthet a korai felismerés!

A mellrák elleni küzdelemre, valamint a szűrővizsgálat fontosságára hívták fel a figyelmet a résztvevők október 5-én a Magyar Rákellenes Liga Salgótarjáni Alapszervezete és a Nógrád Megyei Kormányhivatal Népegészségügyi Főosztálya közös, figyelemfelkeltő rendezvényén.

Nógrád Megyei Kormányhivatal, 2021. október 8. 10:00

Kormánymegbízotti dicséretben részesült a Nógrád Megyei Kormányhivatal huszonkettő munkatársa

Írásbeli dicséreteket adott át október 4-én Szabó Sándor kormánymegbízott a Nógrád Megyei Kormányhivatal salgótarjáni, központi épületében. Az eseményen Kalocsai Péter főigazgató és Tőzsér Zsolt igazgató is gratulált az elismerésekhez.

Nógrád Megyei Kormányhivatal, 2021. szeptember 27. 9:07

Rendkívüli ügyfélszolgálati nap az Idősek Világnapján

Az ENSZ közgyűlése 30 évvel ezelőtt, 1991-ben nyilvánította október elsejét az Idősek Világnapjává. A Nógrád Megyei Kormányhivatal immáron nyolcadik alkalommal tart ez alkalomból rendkívüli ügyfélszolgálati napot a nyugdíj szakterület salgótarjáni és balassagyarmati ügyfélszolgálatain.

Nógrád Megyei Kormányhivatal, 2021. szeptember 23. 13:43

Nyolc kormányhivatali épület újult meg Nógrád megyében + videó

A Nógrád Megyei Kormányhivatal nyolc épületének energetikai célú felújítása készült el 2016 és 2021 között összesen 1,3 milliárd forintból az Európai Unió és a magyar kormány támogatásával.

Nógrád Megyei Kormányhivatal, 2021. szeptember 21. 13:06

Megújult kormányhivatali épületekben zajlik az ügyintézés Pásztón

Nógrád megye három városában – Salgótarjánban, Szécsényben és Pásztón – összesen nyolc ingatlan energetikai megújítása valósult meg az elmúlt években, a beruházáscsomagra összesen 1 milliárd 318 millió forintot, javarészt pályázati támogatást fordított a Nógrád Megyei Kormányhivatal. A projektben immáron lezárult a Pásztói Járási Hivatal Foglalkoztatási Osztálya épületének felújítása is – jelentette be a kormányhivatal vezetője.

Nógrád Megyei Kormányhivatal, 2021. szeptember 20. 13:00

Megyei elismerésben részesült a Balassagyarmati Járási Hivatal vezetője

A salgótarjáni József Attila Művelődési Központban tartotta ünnepi közgyűlését a XV. Nógrádi Megyenap alkalmából Nógrád Megye Önkormányzata. Hagyományosan ezen az eseményen vehették át az érintettek az idei megyei elismeréseket, kitüntető címeket és díjakat, ezúttal Skuczi Nándor megyei közgyűlési elnöktől és Kövér Lászlótól, az Országgyűlés elnökétől.

Nógrád Megyei Kormányhivatal, 2021. szeptember 15. 13:11

Idén is közfoglalkoztatási kiállítás kíséri a Nógrádi Megyenapot

Hetedik alkalommal kapcsolódik kísérőrendezvényként a 2021. szeptember 18-án, ezúttal Salgótarjánban rendezendő Nógrádi Megyenaphoz a Nógrád Megyei Közfoglalkoztatási Kiállítás. A Nógrád Megyei Kormányhivatal Foglalkoztatási, Munkaügyi és Munkavédelmi Főosztálya szervezésében a megyei közfoglalkoztatási kiállítás – a közfoglalkoztatási tevékenység eredményeinek bemutatása mellett – egyben szimbolizálja a kormányhivatal és a Nógrád Megyei Önkormányzat, illetve a megye önkormányzatai közötti kiváló együttműködést is.

Nógrád Megyei Kormányhivatal, 2021. szeptember 6. 9:42

Több mint száz építőipari ellenőrzést folytatott le Nógrád megyében a kormányhivatal

Egy országos akció keretében több mint száz ellenőrzést folytattak le építkezéseken, építőipari vállalkozásoknál és építőanyag-kereskedőknél a Nógrád Megyei Kormányhivatal hatóságai. A hivatal építésügyi, munkavédelmi, munkaügyi, tovább fogyasztóvédelmi szempontból vizsgálta a szektorban működő cégeket, több esetben csatlakozott az ellenőrzésekhez az adóhivatal és a rendőrség is.

Nógrád Megyei Kormányhivatal, 2021. szeptember 3. 19:35

Végéhez közlekedik Nógrád megyében a koronavírus elleni oltás első iskolai köre

Közel száz olyan oktatási intézmény található Nógrád megyében, ahol 12 és 18 év közötti fiatalok tanulnak, néhány kivételtől eltekintve minden helyszínen lezajlott a napokban a koronavírus elleni oltás első köre azok számára, akik ezt igényelték. A diákok az intézmény falai között, közeli háziorvosi rendelőben vagy oltóponton kapták meg az oltást.