Nógrád Megyei Kormányhivatal

Dr. Szabó Sándor

kormánymegbízott

RSS feliratkozás

Hírek

Nógrád Megyei Kormányhivatal, 2022. május 24. 11:38

Rétságon zárul a megyei állásbörze-sorozat

Rétság lesz a záró helyszíne a Nógrád Megyei Kormányhivatal minden nógrádi járási székhelyet érintő, ingyenesen látogatható, bárki előtt nyitott állásbörze-sorozatának. A nyugat-nógrádi városban 2022. május 26-án, csütörtökön 10 és 12 óra között a művelődési központban várják az álláskeresőket és a munkaerőpiaci képzések iránt érdeklődőket.

Nógrád Megyei Kormányhivatal, 2022. május 20. 15:57

Megkezdődött a parlagfüves területek felderítése és a határszemle is Nógrád megyében

A földtulajdonosnak és földhasználóknak folyamatosan gondoskodniuk kell a parlagfű-mentesítésről, aminek elmulasztásáért 15 ezer forinttól akár 5 millió forintig terjedő pénzbírság szabható ki. Ennek ellenőrzését már megkezdte a Nógrád Megyei Kormányhivatal, ahogyan az első határszemlék is megtörténtek május közepén.

Nógrád Megyei Kormányhivatal, 2022. május 17. 13:00

Az ügyfelek jelentős többsége elégedett a salgótarjáni kormányablakkal

Nógrád megye lakosai elégedettek a kormányablakokban folyó munkával és a mobilizált ügyfélszolgálatokkal is.

Nógrád Megyei Kormányhivatal, 2022. május 9. 16:39

Pásztón folytatódik a megyei állásbörze-sorozat

Áprilisban és májusban minden nógrádi járásba eljut a Nógrád Megyei Kormányhivatal ingyenesen látogatható, mindenki előtt nyitott állásbörzéje. Szécsényt, Salgótarjánt, Balassagyarmatot és Bátonyterenyét követően 2022. május 10-én, kedden 9 és 12 óra között Pásztón, a városi művelődési központban várják az álláskeresőket és a munkaerőpiaci képzések iránt érdeklődőket.

Nógrád Megyei Kormányhivatal, 2022. május 1. 19:46

Közel 1200-an érettségiznek Nógrád megyében

Nógrád megye 21 középiskolájában összesen 1197 érettségiző vizsgázik 44 különböző tárgyból ezekben a hetekben. Az érettségi előkészítése rendben megtörtént, a Nógrád megyei tanulók emelt szinten összesen 619, középszinten pedig 3574 vizsgatárgyi vizsgát tesznek.

Nógrád Megyei Kormányhivatal, 2022. április 26. 16:03

Balassagyarmaton és Bátonyterenyén folytatódik a megyei állásbörze-sorozat

Áprilisban és májusban minden nógrádi járásba eljut a Nógrád Megyei Kormányhivatal ingyenesen látogatható, mindenki előtt nyitott állásbörzéje. Szécsényt és Salgótarjánt követően 2022. április 28-án, csütörtökön 9 és 12 óra között Bátonyterenyén és Balassagyarmaton, mindkét városban a művelődési központban várják az álláskeresőket és a munkaerőpiaci képzések iránt érdeklődőket.

Nógrád Megyei Kormányhivatal, 2022. április 22. 12:36

Ötszázötven munkahelyet kínál a salgótarjáni állásbörze

Áprilisban és májusban minden nógrádi járásba eljut a Nógrád Megyei Kormányhivatal ingyenesen látogatható, mindenki előtt nyitott állásbörzéje. Az első ilyen eseményt csütörtökön Szécsényben tartották, a következő állásbörzét pedig Salgótarjánban, a városi sportcsarnokban rendezik meg 2022. április 26-án, kedden 9 és 12 óra között.

Nógrád Megyei Kormányhivatal, 2022. április 22. 11:44

Ügyfélfogadási szünet lesz a pásztói és a rétsági Földhivatali osztályon

Felhívjuk ügyfeleink figyelmét, hogy a Földhivatali Főosztály két osztálya - előre tervezett informatikai karbantartások miatt - nem fogad ügyfeleket az alábbi napokon.

Nógrád Megyei Kormányhivatal, 2022. április 19. 12:36

Szécsényben indul a megyei állásbörze-sorozat

Áprilisban és májusban minden nógrádi járásba eljut a Nógrád Megyei Kormányhivatal ingyenesen látogatható állásbörzéje. A szervezők 2022. április 21-én, 9 és 12 óra között elsőként Szécsényben, a művelődési központban várják az álláskeresőket és a munkaerőpiaci képzések iránt érdeklődőket.

Nógrád Megyei Kormányhivatal, 2022. április 13. 9:23

Bébiétel, tápszer és pelenka most a leghasznosabb adomány

Továbbra is folyamatosan, több helyszínen valósul meg Nógrád megye területén is az Ukrajnából menekültek befogadása az államilag szervezett humanitárius segítségnyújtás keretében. Akik felajánlással szeretnének és tudnak segíteni, a húsvétig tartó időszakban elsősorban a kisgyermekek szükségleteit vegyék figyelembe.