Nógrád Megyei Kormányhivatal

Dr. Szabó Sándor

kormánymegbízott

RSS feliratkozás

Hírek

Nógrád Megyei Kormányhivatal, 2021. július 28. 9:54

Augusztus másodikán ügyfélfogadási szünet lesz a Rétsági Járási Hivatalban

Felhívjuk ügyfeleink figyelmét, hogy a Rétsági Járási Hivatal - áramszünet miatt - 2021. augusztus 2-án (hétfőn) nem fogad ügyfeleket.

Nógrád Megyei Kormányhivatal, 2021. július 21. 8:06

Kisrepülőgépről is ellenőrzi a kormányhivatal a parlagfű-mentesítés elvégzését

A földtulajdonosnak és földhasználóknak folyamatosan gondoskodniuk kell a parlagfű-mentesítésről, ennek elmulasztásáért - a parlagfűvel fertőzött terület nagyságától függően - 15 ezer forinttól akár 5 millió forintig terjedő pénzbírság szabható ki.

Nógrád Megyei Kormányhivatal, 2021. július 20. 11:23

Hetvenöt Nógrád megyei települést keresett fel eddig idén a kormányablakbusz

Nógrád megye 125 községéből 75-öt már felkeresett újraindulása óta a kormányablakbusz, mely a következő hetekben a kelet-nógrádi járásokban áll majd a lakosság rendelkezésére.

Nógrád Megyei Kormányhivatal, 2021. július 14. 11:13

Július huszonkettedikén ügyfélfogadási szünet lesz a balassagyarmati kormányablakban

Felhívjuk ügyfeleink figyelmét, hogy a Balassagyarmati Járási Hivatal Kormányablak Osztálya - előre tervezett informatikai karbantartás miatt - 2021. július 22-én (csütörtökön) nem fogad ügyfeleket.

Nógrád Megyei Kormányhivatal, 2021. június 25. 13:45

Kiváló vízminőséggel várja a vendégeket a Bánki-tó Strand

Elvégezték Nógrád megye egyetlen kijelölt természetes fürdőhelyének nyitás előtti ellenőrzését a kormányhivatal szakemberei, de a strandszezon alatt is folyamatosak lesznek a mintavételek.

Nógrád Megyei Kormányhivatal, 2021. június 23. 15:31

Június huszonkilencedikén ügyfélfogadási szünet lesz a salgótarjáni kormányablakban

Felhívjuk ügyfeleink figyelmét, hogy a Salgótarjáni Járási Hivatal Kormányablak Osztálya - előre tervezett informatikai karbantartás miatt - 2021. június 29-én (kedden) nem fogad ügyfeleket.

Nógrád Megyei Kormányhivatal, 2021. június 4. 13:46

Kilencszáz fiatal nyári diákmunkáját támogatja a kormány Nógrád megyében

Legkevesebb 900 16-25 év közötti, nappali tagozatos tanuló vállalhat nyári diákmunkát július-augusztusban Nógrád megyében. A program megvalósításához a kormány közel 113 millió forint vissza nem térítendő támogatást biztosít megyénkben.

Nógrád Megyei Kormányhivatal, 2021. május 20. 14:32

Pünkösd után Nyugat-Nógrád településeit keresi fel a kormányablakbusz

Május elején újra a lakosság szolgálatába állt a kormányablakbusz Nógrád megyében azzal a céllal, hogy minél kevesebb ügyfélnek kelljen útra kelnie ügyintézés miatt. A mobilizált ügyfélszolgálat ezekben a hetekben Salgótarján, Bátonyterenye és Pásztó környéki településeket keresett fel, pünkösd után pedig a három nyugat-nógrádi járás egyes községeiben érkezik helybe az ügyintézés.

Nógrád Megyei Kormányhivatal, 2021. május 14. 16:25

Hatféle vakcinával zajlik az oltás Nógrád megyében

Nógrád megyébe erre az oltási hétre és a következőre 1300 ember első körös oltásához elegendő Moderna-vakcina érkezett, ennek kétharmadát a háziorvosi körzetek mintegy felébe már ki is szállították. A Nógrád Megyei Kormányhivatalhoz pénteken érkezett újabb, 1400 adagos szállítmányt további első és második körös oltásokhoz használják fel.

Nógrád Megyei Kormányhivatal, 2021. május 14. 16:10

Június harmadikán ügyfélfogadási szünet lesz a bátonyterenyei kormányablakban

Felhívjuk ügyfeleink figyelmét, hogy a Bátonyterenyei Járási Hivatal Kormányablak Osztálya - előre tervezett informatikai karbantartás miatt - 2021. június 3-án nem fogad ügyfeleket.