Nógrád Megyei Kormányhivatal

Dr. Szabó Sándor

kormánymegbízott

RSS feliratkozás

Hírek

Nógrád Megyei Kormányhivatal, 2021. március 24. 16:52

Megújul az egykori Köjál-épület Salgótarjánban

A napokban megkezdődött a salgótarjáni Bem úton álló egykori Köjál-épület felújítása a Nógrád Megyei Kormányhivatal beruházásában. A munkálatokra nettó 668 millió forintot fordít a hivatal, az összeget a kormány a hazai költségvetésből biztosítja.

Nógrád Megyei Kormányhivatal, 2021. március 1. 13:56

Szünetel az ügyfélfogadás a rétsági kormányablakban

Felhívjuk ügyfeleink figyelmét, hogy a rétsági kormányablak átmenetileg nem fogad ügyfeleket.

Nógrád Megyei Kormányhivatal, 2021. január 29. 11:29

Az összes Nógrád megyei idősotthont felkeresik az oltócsapatok

Nógrád megyében is megkapják az idősotthonok lakói a koronavírus elleni vakcinát. Az oltócsapatok a kisebb intézményeket első, a nagyobb otthonokat pedig már a második alkalommal keresik fel.

Nógrád Megyei Kormányhivatal, 2021. január 16. 14:28

Nógrád megyében is elkezdődött a gyermekvédelemben és szociális alapszolgáltatásban dolgozók tesztelése

A pedagógusok és szociális intézmények dolgozóinak korábbi teszteléséhez hasonlóan a szociális alapszolgáltatásban, a gyermekjóléti alapellátásban, valamint a gyermekvédelmi szakellátásban, javítóintézeti ellátásban dolgozók - többek között falugondnokok, házi segítségnyújtást végző szociális dolgozók, családsegítők, utcai és közösségi szociális munkát végzők, hajléktalanellátásban dolgozók, gyermekvédelemben dolgozók - körében is elindult a koronavírus elleni célzott csoportos gyorstesztelés.

Nógrád Megyei Kormányhivatal, 2021. január 11. 13:48

Nógrád megyében is elkezdődött az oltás a nagyobb szociális intézményekben

Négy nagyobb bentlakásos intézményt kerestek fel az oltócsapatok a koronavírus elleni vakcinával a hétvégén Nógrád megyében. A bátonyterenyei oltóhelyszínt vasárnap reggel Fülöp Attila, az Emberi Erőforrások Minisztériumának szociális ügyekért felelős államtitkára, Szabó Sándor, a Nógrád Megyei Kormányhivatal kormánymegbízottja és Czibik Norbert András, a Szociális Gyermekvédelmi Főigazgatóság főigazgatója is felkereste.

Nógrád Megyei Kormányhivatal, 2020. december 22. 14:40

Tizedik alkalommal csomagolták cipősdobozokba ajándékaikat a kormányhivatal munkatársai

A Nógrád Megyei Kormányhivatal ez évben is megszervezte karácsonyi jótékonysági akcióját, amelynek keretén belül hátrányos helyzetű gyermekeket ajándékoztak meg “egy doboznyi szeretettel”. A cipősdobozos ajándékozás jubilált: a kormányhivatal - és azon belül elsősorban a salgótarjáni kormányablak - munkatársai tizedik alkalommal jótékonykodtak ilyen formában.

Nógrád Megyei Kormányhivatal, 2020. november 23. 13:40

Megkezdődött Nógrád megyében a csoportos tesztelés

Pénteken Nógrád megyében is megkezdődött a szociális intézmények dolgozóinak tesztelése, hétfőn pedig az iskolákban, óvodákban, bölcsődékben és az egészségügyi intézményekben is elindult. A részvétel önkéntes, de mindannyiunk közös érdeke, hogy az érintettek éljenek a lehetőséggel - hangsúlyozta a Nógrád Megyei Kormányhivatal vezetője.

Nógrád Megyei Kormányhivatal, 2020. november 11. 18:22

Így foglalhat időpontot a Nógrád Megyei Kormányhivatal ügyfélszolgálataira

A koronavírus-járvány terjedésének fékezése érdekében 2020. november 11-től csak előzetes időpontfoglalással érkező ügyfeleket fogadnak a kormányablakok és az egyéb kormányhivatali ügyfélszolgálatok is.

Nógrád Megyei Kormányhivatal, 2020. november 10. 12:08

Továbbra is fontos a maszkviselésre vonatkozó szabályok betartása

Balassagyarmati rendőrökhöz csatlakozott hétfőn délután dr. Szabó Sándor, a Nógrád Megyei Kormányhivatal vezetője.

Nógrád Megyei Kormányhivatal, 2020. október 20. 15:44

Nógrád megyei elérhetőségek kormányhivatali ügyintézéshez kapcsolódó időpontegyeztetésre

Kérjük tisztelt ügyfeleinket, hogy az ügyintézéshez lehetőség szerint az alábbi elérhetőségeken előzetesen egyeztessenek időpontot kollégáinkkal.