Nógrád Megyei Kormányhivatal

Dr. Szabó Sándor

kormánymegbízott

RSS feliratkozás

Hírek

Nógrád Megyei Kormányhivatal, 2021. január 16. 14:28

Nógrád megyében is elkezdődött a gyermekvédelemben és szociális alapszolgáltatásban dolgozók tesztelése

A pedagógusok és szociális intézmények dolgozóinak korábbi teszteléséhez hasonlóan a szociális alapszolgáltatásban, a gyermekjóléti alapellátásban, valamint a gyermekvédelmi szakellátásban, javítóintézeti ellátásban dolgozók - többek között falugondnokok, házi segítségnyújtást végző szociális dolgozók, családsegítők, utcai és közösségi szociális munkát végzők, hajléktalanellátásban dolgozók, gyermekvédelemben dolgozók - körében is elindult a koronavírus elleni célzott csoportos gyorstesztelés.

Nógrád Megyei Kormányhivatal, 2021. január 11. 13:48

Nógrád megyében is elkezdődött az oltás a nagyobb szociális intézményekben

Négy nagyobb bentlakásos intézményt kerestek fel az oltócsapatok a koronavírus elleni vakcinával a hétvégén Nógrád megyében. A bátonyterenyei oltóhelyszínt vasárnap reggel Fülöp Attila, az Emberi Erőforrások Minisztériumának szociális ügyekért felelős államtitkára, Szabó Sándor, a Nógrád Megyei Kormányhivatal kormánymegbízottja és Czibik Norbert András, a Szociális Gyermekvédelmi Főigazgatóság főigazgatója is felkereste.

Nógrád Megyei Kormányhivatal, 2020. december 22. 14:40

Tizedik alkalommal csomagolták cipősdobozokba ajándékaikat a kormányhivatal munkatársai

A Nógrád Megyei Kormányhivatal ez évben is megszervezte karácsonyi jótékonysági akcióját, amelynek keretén belül hátrányos helyzetű gyermekeket ajándékoztak meg “egy doboznyi szeretettel”. A cipősdobozos ajándékozás jubilált: a kormányhivatal - és azon belül elsősorban a salgótarjáni kormányablak - munkatársai tizedik alkalommal jótékonykodtak ilyen formában.

Nógrád Megyei Kormányhivatal, 2020. november 23. 13:40

Megkezdődött Nógrád megyében a csoportos tesztelés

Pénteken Nógrád megyében is megkezdődött a szociális intézmények dolgozóinak tesztelése, hétfőn pedig az iskolákban, óvodákban, bölcsődékben és az egészségügyi intézményekben is elindult. A részvétel önkéntes, de mindannyiunk közös érdeke, hogy az érintettek éljenek a lehetőséggel - hangsúlyozta a Nógrád Megyei Kormányhivatal vezetője.

Nógrád Megyei Kormányhivatal, 2020. november 11. 18:22

Így foglalhat időpontot a Nógrád Megyei Kormányhivatal ügyfélszolgálataira

A koronavírus-járvány terjedésének fékezése érdekében 2020. november 11-től csak előzetes időpontfoglalással érkező ügyfeleket fogadnak a kormányablakok és az egyéb kormányhivatali ügyfélszolgálatok is.

Nógrád Megyei Kormányhivatal, 2020. november 10. 12:08

Továbbra is fontos a maszkviselésre vonatkozó szabályok betartása

Balassagyarmati rendőrökhöz csatlakozott hétfőn délután dr. Szabó Sándor, a Nógrád Megyei Kormányhivatal vezetője.

Nógrád Megyei Kormányhivatal, 2020. október 20. 15:44

Nógrád megyei elérhetőségek kormányhivatali ügyintézéshez kapcsolódó időpontegyeztetésre

Kérjük tisztelt ügyfeleinket, hogy az ügyintézéshez lehetőség szerint az alábbi elérhetőségeken előzetesen egyeztessenek időpontot kollégáinkkal.

Nógrád Megyei Kormányhivatal, 2020. október 5. 15:41

Újabb felújított épületet adott át a kormányhivatal Salgótarjánban

Hivatalosan is átadták a Salgótarjáni Járási Hivatal Útügyi Osztályának megújult épületét, mely egyben a Közlekedési Alkalmassági és Vizsgaközpontnak is otthont ad. Ez már a hetedik olyan kormányhivatali ingatlan Nógrádban, amelyet a Környezeti és Energiahatékonysági Operatív Program támogatásából sikerült felújítani.

Nógrád Megyei Kormányhivatal, 2020. október 5. 15:34

Kormánymegbízotti dicséretben részesült a Nógrád Megyei Kormányhivatal huszonkettő munkatársa

Írásbeli dicséreteket adott át a napokban dr. Szabó Sándor kormánymegbízott a Nógrád Megyei Kormányhivatal salgótarjáni, központi épületében. A hivatalban tavaly teremtették meg a belső elismerések hagyományát; akkor 11, most 22 kormánytisztviselő vehetett át oklevelet és ajándék könyvutalványt.

Nógrád Megyei Kormányhivatal, 2020. szeptember 16. 16:51

Épületbejárás során ismerhető meg a felújított salgótarjáni Kisboldogasszony templom

A Kulturális Örökség Napjai rendezvénysorozaton több száz rendezvény, több mint kétszázötven vezetett séta és közel háromszáz rejtett hazai műemlék várja az érdeklődőket országszerte ingyenes programokkal 2020. szeptember 19-20. között. Szombaton Salgótarjánban a Modern Városok Program támogatásából megújult Kisboldogasszony templommal is megismerkedhetnek az érdeklődők egy épületbejárás során.