Nógrád Megyei Kormányhivatal

Dr. Szabó Sándor

kormánymegbízott

RSS feliratkozás

Hírek

Nógrád Megyei Kormányhivatal, 2020. október 5. 15:41

Újabb felújított épületet adott át a kormányhivatal Salgótarjánban

Hivatalosan is átadták a Salgótarjáni Járási Hivatal Útügyi Osztályának megújult épületét, mely egyben a Közlekedési Alkalmassági és Vizsgaközpontnak is otthont ad. Ez már a hetedik olyan kormányhivatali ingatlan Nógrádban, amelyet a Környezeti és Energiahatékonysági Operatív Program támogatásából sikerült felújítani.

Nógrád Megyei Kormányhivatal, 2020. október 5. 15:34

Kormánymegbízotti dicséretben részesült a Nógrád Megyei Kormányhivatal huszonkettő munkatársa

Írásbeli dicséreteket adott át a napokban dr. Szabó Sándor kormánymegbízott a Nógrád Megyei Kormányhivatal salgótarjáni, központi épületében. A hivatalban tavaly teremtették meg a belső elismerések hagyományát; akkor 11, most 22 kormánytisztviselő vehetett át oklevelet és ajándék könyvutalványt.

Nógrád Megyei Kormányhivatal, 2020. szeptember 16. 16:51

Épületbejárás során ismerhető meg a felújított salgótarjáni Kisboldogasszony templom

A Kulturális Örökség Napjai rendezvénysorozaton több száz rendezvény, több mint kétszázötven vezetett séta és közel háromszáz rejtett hazai műemlék várja az érdeklődőket országszerte ingyenes programokkal 2020. szeptember 19-20. között. Szombaton Salgótarjánban a Modern Városok Program támogatásából megújult Kisboldogasszony templommal is megismerkedhetnek az érdeklődők egy épületbejárás során.

Nógrád Megyei Kormányhivatal, 2020. augusztus 28. 7:59

A nyári hőség utolsó napjain is folyamatosak a munkavédelmi ellenőrzések Nógrád megyében

A Nógrád Megyei Kormányhivatal fokozott figyelmet fordít a munkavédelmi ellenőrzések során azon munkavállalók egészségének védelmére, akik a nyári meleg miatt a szokásosnál is fokozottabb megterhelésnek lehetnek kitéve a munkahelyeken. Az ellenőrzések az utolsó nyári napokon is folytatódnak.

Nógrád Megyei Kormányhivatal, 2020. augusztus 27. 15:38

Folyamatos a parlagfüves területek felderítése Nógrád megyében

A földtulajdonosnak és földhasználóknak folyamatosan gondoskodniuk kell a parlagfű-mentesítésről, ennek elmulasztásáért 15 ezer forinttól akár 5 millió forintig terjedő pénzbírság szabható ki.

Nógrád Megyei Kormányhivatal, 2020. augusztus 27. 11:24

Szeptember 25-én részleges ügyfélfogadási szünet lesz a bátonyterenyei kormányablakban

Felhívjuk ügyfeleink figyelmét, hogy a Bátonyterenyei Járási Hivatal Kormányablak Osztálya - előre tervezett áramszünet miatt - 2020. szeptember 25-én, 10 és 13 óra között nem fogad ügyfeleket.

Nógrád Megyei Kormányhivatal, 2020. július 21. 14:03

Ajánlásokkal segíti a hőséggel szembeni védekezést a kormányhivatal

Számos szakterületen dolgozó munkatársa közreműködésével készített a hőséggel szembeni védekezéshez ajánlásokat is tartalmazó módszertani segédanyagot a Nógrád Megyei Kormányhivatal. A dokumentum amellett, hogy taglalja a hőségriasztással érintett nyári napok során betartandó szabályokat és szükséges óvintézkedéseket, hosszú távon is ajánlásokat fogalmaz meg például a vízmegőrző szántóföldi gazdálkodás, a közterületek fásítása vagy a település- és épülettervezés témakörökben.

Nógrád Megyei Kormányhivatal, 2020. július 11. 13:56

A szűrővizsgálatok mellett az ügyintézés is helybe érkezett Karancsságra

Kedden és szerdán a Nógrád megyei Karancsság településen jelentek meg a Nemzeti Népegészségügyi Központ hátrányos helyzetű településeket felkereső szűrőbuszai. Annak érdekében, hogy az állampolgárok az egészségügyi szűrővizsgálatokon való részvétel mellett az ügyintézést is helyben vehessék igénybe, a Nógrád Megyei Kormányhivatal kormányablakbusza Karancsságon a keddi vizsgálatokkal egy időben fogadta az ügyfeleket.

Nógrád Megyei Kormányhivatal, 2020. július 1. 13:17

Szünetel az ügyfélfogadás július 22-én a salgótarjáni kormányablakban

Felhívjuk ügyfeleink figyelmét, hogy a Salgótarjáni Járási Hivatal Kormányablak Osztálya - karbantartási munkálatok miatt - 2020. július 22-én nem fogad ügyfeleket.

Nógrád Megyei Kormányhivatal, 2020. július 1. 12:23

Szünetel az ügyfélfogadás július 6-án a rétsági kormányablakban

Felhívjuk ügyfeleink figyelmét, hogy a Rétsági Járási Hivatal Kormányablak Osztálya, valamint Hatósági és Gyámügyi Osztálya - az elektromos hálózaton elvégzendő karbantartási munkálatok miatt - 2020. július 6-án nem fogad ügyfeleket.