Nógrád Megyei Kormányhivatal

Dr. Szabó Sándor

kormánymegbízott

Vezető hírek

Nógrád Megyei Kormányhivatal, 2021. október 11. 10:07

Mellrák Elleni Küzdelem Világnapja – Életet menthet a korai felismerés!

A mellrák elleni küzdelemre, valamint a szűrővizsgálat fontosságára hívták fel a figyelmet a résztvevők október 5-én a Magyar Rákellenes Liga Salgótarjáni Alapszervezete és a Nógrád Megyei Kormányhivatal Népegészségügyi Főosztálya közös, figyelemfelkeltő rendezvényén.

Nógrád Megyei Kormányhivatal, 2021. október 8. 10:00

Kormánymegbízotti dicséretben részesült a Nógrád Megyei Kormányhivatal huszonkettő munkatársa

Írásbeli dicséreteket adott át október 4-én Szabó Sándor kormánymegbízott a Nógrád Megyei Kormányhivatal salgótarjáni, központi épületében. Az eseményen Kalocsai Péter főigazgató és Tőzsér Zsolt igazgató is gratulált az elismerésekhez.

Nógrád Megyei Kormányhivatal, 2021. szeptember 23. 13:43

Nyolc kormányhivatali épület újult meg Nógrád megyében + videó

A Nógrád Megyei Kormányhivatal nyolc épületének energetikai célú felújítása készült el 2016 és 2021 között összesen 1,3 milliárd forintból az Európai Unió és a magyar kormány támogatásával.

Nógrád Megyei Kormányhivatal, 2021. szeptember 27. 9:07

Rendkívüli ügyfélszolgálati nap az Idősek Világnapján

Az ENSZ közgyűlése 30 évvel ezelőtt, 1991-ben nyilvánította október elsejét az Idősek Világnapjává. A Nógrád Megyei Kormányhivatal immáron nyolcadik alkalommal tart ez alkalomból rendkívüli ügyfélszolgálati napot a nyugdíj szakterület salgótarjáni és balassagyarmati ügyfélszolgálatain.

Nógrád Megyei Kormányhivatal, 2021. szeptember 21. 13:06

Megújult kormányhivatali épületekben zajlik az ügyintézés Pásztón

Nógrád megye három városában – Salgótarjánban, Szécsényben és Pásztón – összesen nyolc ingatlan energetikai megújítása valósult meg az elmúlt években, a beruházáscsomagra összesen 1 milliárd 318 millió forintot, javarészt pályázati támogatást fordított a Nógrád Megyei Kormányhivatal. A projektben immáron lezárult a Pásztói Járási Hivatal Foglalkoztatási Osztálya épületének felújítása is – jelentette be a kormányhivatal vezetője.

Nógrád Megyei Kormányhivatal, 2021. szeptember 20. 13:00

Megyei elismerésben részesült a Balassagyarmati Járási Hivatal vezetője

A salgótarjáni József Attila Művelődési Központban tartotta ünnepi közgyűlését a XV. Nógrádi Megyenap alkalmából Nógrád Megye Önkormányzata. Hagyományosan ezen az eseményen vehették át az érintettek az idei megyei elismeréseket, kitüntető címeket és díjakat, ezúttal Skuczi Nándor megyei közgyűlési elnöktől és Kövér Lászlótól, az Országgyűlés elnökétől.