Nógrád Megyei Kormányhivatal

Dr. Szabó Sándor

kormánymegbízott

Vezető hírek

Nógrád Megyei Kormányhivatal, 2022. január 19. 11:03

Nógrád megyében állomásoznak az oltóbuszok

A honvédségi oltóbuszok tíz hónapja üzemelnek, tavaly március 27-én a Nógrád megyei Nőtincsen dolgoztak először. Január harmadik szombatján Sóshartyánban állomásozott oltóbusz, január 22-én Ecsegre, január 29-én pedig Nagylócra érkezik helybe az első, a második, vagy a harmadik koronavírus elleni oltás lehetősége.

Nógrád Megyei Kormányhivatal, 2021. december 16. 16:24

Útnak indult a kormányhivatali dolgozók adománya

Karácsony közeledtével ismét cipősdobozokba csomagolták ajándékaikat a Nógrád Megyei Kormányhivatal munkatársai, adományuk hétfőn indult útnak a salgótarjáni kormányablakból. A Nógrád Megyei Kormányhivatal karácsonyi jótékonysági akciójában a szervezet munkatársai hátrányos helyzetű gyermekeket ajándékoznak meg.

Nógrád Megyei Kormányhivatal, 2021. december 15. 16:07

Nógrád megyei kormányablak-ügyintézők vették át bizonyítványaikat

A Miniszterelnökség és a Veszprém Megyei Kormányhivatal alkotta konzorcium „A területi államigazgatási szervek humánerőforrásának fejlesztése” című kiemelt projekt keretében megújította a kormányablak-ügyintéző képzés rendszerét. Az új struktúrában a Nógrád Megyei Kormányhivatal munkatársai közül 19-en tettek sikeres vizsgát, akik bizonyítványaikat pénteken délelőtt vették át a salgótarjáni Megyeházán.

Nógrád Megyei Kormányhivatal, 2021. december 11. 11:37

A Nógrád megyei mesterembereket köszöntötte a kormánymegbízott

A koronavírus-járványhelyzet miatt egy év kihagyás után, december elsején rendezett újra Mesteravató Ünnepségét a Nógrád Megyei Kereskedelmi és Iparkamara (NKIK), ahol a tavaly és idén végzett mesterek, hat szakmában összesen 39 fő vehette át mesterlevelét.

Nógrád Megyei Kormányhivatal, 2021. december 7. 10:42

Megújul a földhivatali nyilvántartás

Az elektronikus ingatlan-nyilvántartás rendszerének bevezetéséről, illetve használatáról tartottak képzést a minap a Nógrád Megyei Kormányhivatal munkatársainak a salgótarjáni Megyeházán. Az „E-ingatlan-nyilvántartás” című kiemelt projekt célja, hogy csökkenjen Magyarországon a földügyi eljárások átfutási ideje és költsége, ezáltal pedig – a közigazgatási adminisztratív terhek csökkentésén keresztül – tovább növekedjen a magyar gazdaság versenyképessége.

Nógrád Megyei Kormányhivatal, 2021. december 2. 16:09

Nógrád megyei gyermekeket is támogat a Regőczi Alapítvány

November közepéig országszerte már 930 olyan gyerekkel vette fel a kapcsolatot a Regőczi István Alapítvány, aki a koronavírus-járvány miatt árván vagy félárván maradt – közölte az alapítvány kuratóriumi elnöke az MTI tudósítása szerint.