Nógrád Vármegyei Kormányhivatal

Dr. Szabó Sándor

főispán

Vezető hírek

Nógrád Vármegyei Kormányhivatal, 2023. január 20. 15:27

A mátrakeresztesi partfalomlás helyszínén egyeztetett a nógrádi és a hevesi főispán

Védelmi vezetői minőségükben találkoztak Pásztó-Mátrakeresztesen Szabó Sándor Nógrád vármegyei és Ignácz Balázs Heves vármegyei főispánok pénteken délelőtt. A hegyi településrészen a napokban egy partfalomlás okozott problémát a Csörgő-patak mentén, lakóházak közvetlen közelében. A vármegyei védelmi bizottságok vezetőiként a főispánok folyamatosan nyomon követik és segítik a jelentős mennyiségben lehullott eső következtében a területükön felmerülő problémák megoldását.

Nógrád Vármegyei Kormányhivatal, 2022. december 15. 16:08

Tizenkettedik alkalommal indult útnak a kormányhivatali dolgozók karácsonyi adománya

Az idei adventi időszak immáron sorrendben a 12., amikor cipősdobozokba csomagolják ajándékaikat a Nógrád Megyei Kormányhivatal munkatársai. A csomagok csütörtökön útnak indultak a salgótarjáni kormányablakból annak érdekében, hogy karácsonyig mindegyik eljusson oda, ahol arra a legnagyobb szükség van.

Nógrád Vármegyei Kormányhivatal, 2022. december 8. 17:07

Péntekenként zárva tart a Bátonyterenyei Járási Hivatal

Energiatakarékossági okokból négynapos munkahétre tért át a Bátonyterenyei Járási Hivatal, a kormányablak és a Hatósági és Gyámügyi Osztály péntekenként zárva tart, ugyanakkor hétfőtől csütörtökig kibővített ügyfélfogadással működik.

Nógrád Vármegyei Kormányhivatal, 2022. november 10. 15:58

Kétezer Nógrád megyei lakos munkavállalását segíti az új foglalkoztatási paktum

Elindult a "Nógrád megyei foglalkoztatási paktum Plusz", amelynek keretében hat év alatt összesen 3,2 milliárd forintot fordítanak a megyében élők foglalkoztatási helyzetének javítására. A programot Nógrád Megye Önkormányzata, a Nógrád Megyei Kormányhivatal és a Nógrádi Fejlesztési Ügynökség Nonprofit Kft. közösen valósítja meg a Terület- és Településfejlesztési Operatív Program (TOP) Plusz keretében biztosított támogatásból.

Nógrád Vármegyei Kormányhivatal, 2022. október 17. 16:14

Ülésezett a Területi Állami Vezetők Európai Szervezetének igazgatótanácsa

A franciaországi Marseille városában tartotta aktuális igazgatótanácsi ülését a Területi Állami Vezetők Európai Szervezete (European Association of State Territorial Representatives / EASTR). A napokban lezajlott értekezleten Magyarországot és a Miniszterelnökséget hagyományosan Szabó Sándor Nógrád megyei főispán, az EASTR igazgatótanácsának tagja képviselte.

Nógrád Vármegyei Kormányhivatal, 2022. szeptember 22. 16:19

Újra funkciót kapott a Köjál egykori épülete Salgótarjánban

Csütörtök délelőtt hivatalosan is átadták Salgótarjánban a Nógrád Megyei Kormányhivatal által felújított egykori Köjál/ÁNTSZ-épületet, amelyet mintegy 886 millió forintból korszerűsítettek annak érdekében, hogy immáron ügyfélfogadási központként funkcionáljon.