Nógrád Megyei Kormányhivatal

Dr. Szabó Sándor

kormánymegbízott

Vezető hírek

Nógrád Megyei Kormányhivatal, 2021. szeptember 23. 13:43

Nyolc kormányhivatali épület újult meg Nógrád megyében + videó

A Nógrád Megyei Kormányhivatal nyolc épületének energetikai célú felújítása készült el 2016 és 2021 között összesen 1,3 milliárd forintból az Európai Unió és a magyar kormány támogatásával.

Nógrád Megyei Kormányhivatal, 2021. szeptember 21. 13:06

Megújult kormányhivatali épületekben zajlik az ügyintézés Pásztón

Nógrád megye három városában – Salgótarjánban, Szécsényben és Pásztón – összesen nyolc ingatlan energetikai megújítása valósult meg az elmúlt években, a beruházáscsomagra összesen 1 milliárd 318 millió forintot, javarészt pályázati támogatást fordított a Nógrád Megyei Kormányhivatal. A projektben immáron lezárult a Pásztói Járási Hivatal Foglalkoztatási Osztálya épületének felújítása is – jelentette be a kormányhivatal vezetője.

Nógrád Megyei Kormányhivatal, 2021. szeptember 20. 13:00

Megyei elismerésben részesült a Balassagyarmati Járási Hivatal vezetője

A salgótarjáni József Attila Művelődési Központban tartotta ünnepi közgyűlését a XV. Nógrádi Megyenap alkalmából Nógrád Megye Önkormányzata. Hagyományosan ezen az eseményen vehették át az érintettek az idei megyei elismeréseket, kitüntető címeket és díjakat, ezúttal Skuczi Nándor megyei közgyűlési elnöktől és Kövér Lászlótól, az Országgyűlés elnökétől.

Nógrád Megyei Kormányhivatal, 2021. szeptember 6. 9:42

Több mint száz építőipari ellenőrzést folytatott le Nógrád megyében a kormányhivatal

Egy országos akció keretében több mint száz ellenőrzést folytattak le építkezéseken, építőipari vállalkozásoknál és építőanyag-kereskedőknél a Nógrád Megyei Kormányhivatal hatóságai. A hivatal építésügyi, munkavédelmi, munkaügyi, tovább fogyasztóvédelmi szempontból vizsgálta a szektorban működő cégeket, több esetben csatlakozott az ellenőrzésekhez az adóhivatal és a rendőrség is.

Nógrád Megyei Kormányhivatal, 2021. szeptember 3. 19:35

Végéhez közlekedik Nógrád megyében a koronavírus elleni oltás első iskolai köre

Közel száz olyan oktatási intézmény található Nógrád megyében, ahol 12 és 18 év közötti fiatalok tanulnak, néhány kivételtől eltekintve minden helyszínen lezajlott a napokban a koronavírus elleni oltás első köre azok számára, akik ezt igényelték. A diákok az intézmény falai között, közeli háziorvosi rendelőben vagy oltóponton kapták meg az oltást.

Nógrád Megyei Kormányhivatal, 2021. szeptember 2. 11:09

Folyamatos a harmadik oltások beadása a Nógrád megyei szociális otthonokban is

Augusztus elsejétől lehetséges a harmadik oltások felvétele, a Nógrád megyei bentlakásos szociális intézményekben a kormányhivatal koordinálásával zajlik a folyamat. Kedden délután a Nógrád Megyei Ezüstfenyő Idősek Otthona 30 lakója és öt munkatársa is megkapta a harmadik koronavírus-elleni vakcinát.