Nógrád Vármegyei Kormányhivatal

Dr. Szabó Sándor

főispán

Vezető hírek

Nógrád Vármegyei Kormányhivatal, 2023. március 24. 15:24

Anyakönyvvezetők számára rendezett szakmai napot a kormányhivatal

Anyakönyvi szakmai napot rendezett a Nógrád Vármegyei Kormányhivatal Hatósági Főosztálya a Miniszterelnökség Hatósági Ügyekért Felelős Helyettes Államtitkárság Hatósági Szakigazgatási Főosztályával együttműködésben kedden Salgótarjánban. A Megyeházán tartott szakmai eseményen jelentős létszámban vettek részt a vármegye önkormányzatainak anyakönyvvezetői.

Nógrád Vármegyei Kormányhivatal, 2023. március 17. 15:55

Ügyfélfogadási szünet lesz a salgótarjáni kormányablakban

Felhívjuk ügyfeleink figyelmét, hogy a salgtótarjáni kormányablak - előre tervezett informatikai karbantartások miatt - 2023. március 21-én (kedden) nem fogad ügyfeleket.

Nógrád Vármegyei Kormányhivatal, 2023. március 8. 17:41

Ünnepélyes bizonyítványátadóval zárult a kormányablak-ügyintézői képzés

Kilencen tettek sikeres vizsgát Nógrádból a kormányablak-ügyintézői képzés hetedik ütemében, amelynek helyi bizonyítványátadó rendezvényét szerda délelőtt tartották Salgótarjánban, a Nógrád Vármegyei Kormányhivatal központi épületében.

KORMÁNYHIVATALOK, 2023. február 23. 8:50

Szünetel az okmány- és járműügyintézés március 7-én

Az ország valamennyi kormányablakában szünetel az okmány- és járműügyintézés, az okmányirodák pedig zárva tartanak március 7-én, kedden.

Nógrád Vármegyei Kormányhivatal, 2023. február 24. 10:10

Egyszerűbb és korszerűbb államigazgatási működés a cél

A vármegye államigazgatási szerveinek részvételével zajlott a napokban a Nógrád Vármegyei Államigazgatási Kollégium idei első ülése. A kormányhivatal állandó koordinációs fórumán Szabó Sándor főispán köszöntőjét követően Pilz Tamás, az állami és közszolgáltatási feladatok felülvizsgálatáért felelős miniszteri biztos tartott előadást a kormány deregulációs törekvéseiről, az államigazgatás működésének egyszerűsítéséről.

Nógrád Vármegyei Kormányhivatal, 2023. február 23. 16:39

Vetélkedő hívta fel a figyelmet a megelőzés fontosságára

A Nógrád Vármegyei Kormányhivatal Népegészségügyi Főosztálya és a Magyar Rákellenes Liga Salgótarjáni Alapszervezete hatodik alkalommal rendezte meg „Légy tudatos” című vetélkedőjét Nógrád vármegye középiskolás tanulói számára a Rák Világnapja és az Európai Méhnyakrák Megelőzési Hét alkalmából. A megmérettetésen ezúttal Balassagyarmat, Pásztó és Salgótarján hét középiskolájának 14 csapata vett részt, akik értékes nyereményért versenghettek.