Nógrád Megyei Kormányhivatal

Dr. Szabó Sándor

kormánymegbízott

Vezető hírek

Nógrád Megyei Kormányhivatal, 2021. május 14. 16:25

Hatféle vakcinával zajlik az oltás Nógrád megyében

Nógrád megyébe erre az oltási hétre és a következőre 1300 ember első körös oltásához elegendő Moderna-vakcina érkezett, ennek kétharmadát a háziorvosi körzetek mintegy felébe már ki is szállították. A Nógrád Megyei Kormányhivatalhoz pénteken érkezett újabb, 1400 adagos szállítmányt további első és második körös oltásokhoz használják fel.

Nógrád Megyei Kormányhivatal, 2021. május 5. 15:26

Közel ezerháromszázan érettségiznek Nógrád megyében

A megye 21 középiskolájában összesen 1265 érettségiző vizsgázik 40 különböző tárgyból ezekben a hetekben. Az érettségi előkészítése rendben megtörtént, a Nógrád megyei tanulók emelt szinten összesen 660, középszinten pedig 3961 vizsgatárgyi alkalommal adnak számot tudásukról ebben az időszakban.

Nógrád Megyei Kormányhivatal, 2021. május 3. 16:03

Két hét alatt tizenkilenc Nógrád megyei települést keres fel a kormányablakbusz

Újra a lakosság szolgálatába áll a kormányablakbusz Nógrád megyében azzal a céllal, hogy minél kevesebb ügyfélnek kelljen útra kelnie ügyintézés miatt.

Nógrád Megyei Kormányhivatal, 2021. április 30. 13:30

Rendőrségi elismerésben részesült a Nógrád megyei tisztifőorvos

Dr. Somssich Gabriella rendőr dandártábornok, rendőrségi főtanácsos, Nógrád megyei rendőrfőkapitány ünnepélyes keretek között köszönte meg több helyi szakembernek is a rendvédelmi dolgozók védőoltásának megszervezésében, lebonyolításában, a járvány megfékezésében nyújtott lelkiismeretes, áldozatos munkáját.

Nógrád Megyei Kormányhivatal, 2021. április 26. 15:53

Újabb vakcinaszállítmány érkezett Nógrád megyébe

Vasárnap érkezett a Nógrád Megyei Kormányhivatal salgótarjáni és balassagyarmati központjaiba az az oltóanyag-szállítmány, amelynek felhasználása hétfőn már meg is kezdődik a háziorvosoknál és az oltópontokon történő tömeges oltás során.

KORMÁNYHIVATALOK, 2021. április 23. 10:01

Megnyílt az online időpontfoglaló + videó

Mostantól minden érvényes regisztrációval rendelkező tud interneten oltási időpontot foglalni - közölte a Kormányzati Tájékoztatási Központ (KTK) pénteken az MTI-vel.