Nógrád Vármegyei Kormányhivatal

Dr. Szabó Sándor

főispán

Vezető hírek

Nógrád Vármegyei Kormányhivatal, 2023. június 1. 13:23

Ügyfélfogadási szünet lesz a bátonyterenyei kormányablakban

Felhívjuk ügyfeleink figyelmét, hogy a bátonyterenyei kormányablak - előre tervezett informatikai karbantartások miatt - 2023. június 27-én (kedden) nem fogad ügyfeleket.

Nógrád Vármegyei Kormányhivatal, 2023. május 25. 14:37

Miniszteri elismerésben részesült két nógrádi járás hivatalvezetője

Két Nógrád vármegyei járási hivatalvezető is emléklapot vehetett át Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető minisztertől a járási rendszer újjáalakításának 10 éves évfordulója alkalmából rendezett ünnepségen.

Nógrád Vármegyei Kormányhivatal, 2023. május 25. 14:26

Nógrád vármegyében is folytatódik a földértékesítési program

Nógrád vármegyében öt településen, öt tagban mintegy 69 hektár újabb állami földterület kerülhet a gazdálkodókhoz 2023. június 27-én. Az agrártárca az intézkedéssel a kis- és közepes gazdaságokat és a helyi termelők földhöz juttatását segíti.

Nógrád Vármegyei Kormányhivatal, 2023. május 25. 14:20

Átadták a Nógrád Megye Védelméért emlékérem elismeréseket

Hatan vehették át a napokban Salgótarjánban a Nógrád Megye Védelméért emlékérem elismeréseket.

Nógrád Vármegyei Kormányhivatal, 2023. május 5. 10:48

Több mint ezerkétszázan érettségiznek Nógrád vármegyében

Nógrád vármegye 21 középiskolájában összesen 1241 érettségiző vizsgázik 51 különböző tárgyból ezekben a hetekben. Az érettségi előkészítése rendben megtörtént, a Nógrád vármegyei tanulók emelt szinten összesen 573, középszinten pedig 4039 vizsgatárgyi vizsgát tesznek jelen vizsga időszakban.

Nógrád Vármegyei Kormányhivatal, 2023. április 20. 16:38

A hatékony kormányhivatali működést méltatta György István államtitkár Nógrádban

Szakmai egyeztetésre és munkaértekezletre érkezett a Nógrád Vármegyei Kormányhivatalba György István területi közigazgatásért felelős államtitkár Uzsák Katalin területi közigazgatás működtetéséért felelőshelyettes államtitkár és Almási Győző hatósági ügyekért felelős helyettes államtitkár kíséretében. A salgótarjáni Megyeháza Madách-termében a kormányhivatal vezetőivel, járási hivatalvezetőivel és főosztályvezetőivel egyeztettek az aktualitásokról.