Komárom-Esztergom Vármegyei Kormányhivatal

Dr. Kancz Csaba

főispán

Videók

Mi történne egy komolyabb támadás esetén a tatabányai kormányhivatalban?

Mi történne egy komolyabb támadás esetén a tatabányai kormányhivatalban?2022. december 19.

A Fúzió-2022 nevű gyakorlat célja az volt, hogy a polgári-katonai-rendvédelmi társszervek szimulált vészhelyzetben próbálják ki magukat és teszteljék le az együttműködésüket, hiszen a közigazgatásnak minden feltételek mellett, még katasztrófa idején is szünetmentesen kell működnie.
Csak semmi trükk a menetlevéllel!

Csak semmi trükk a menetlevéllel!2022. november 18.

Az a cél, hogy a biztonságos közlekedés feltételeit mindenki megtartsa - mutatott rá Dr. Kancz Csaba főispán a Komárom-Esztergom megyében is zajló, Euro Contrôle Route (ECR) elnevezésű nemzetközi akció lényegére. Ezen a héten a menetíró készülékek kerültek fókuszba, a közlekedők közös érdeke, hogy a fuvarosok se legyenek túlhajszoltak.
Komárom-Esztergom megyében is elindult a diákmunka program

Komárom-Esztergom megyében is elindult a diákmunka program2022. június 16.

Idén is állami támogatással vállalhatnak munkát a nappali tagozatos 16-25 év közötti tanulók július-augusztusban, a program részleteit sajtótájékoztató keretében ismertette a Komárom-Esztergom Megyei Kormányhivatal. A 25 év alattiak munkavégzése az idéntől szja-mentes, így több pénz maradhat a diákoknál.
Tatabányára látogatott a közigazgatásért felelős államtitkár

Tatabányára látogatott a közigazgatásért felelős államtitkár2021. november 11.

A Komárom-Esztergom Megyei Kormányhivatalban tett látogatást Dr. György István, a Miniszterelnökség területi közigazgatásért felelős államtitkára. A szakmai egyeztetés és értekezlet mellett a Megyei Védelmi Bizottság ülésén is részt vett.
Esztergom környékén is bemutatkozott a kormányablakbusz

Esztergom környékén is bemutatkozott a kormányablakbusz2020. október 16.

Az esztergomi járásban is elindult a Mobilizált Kormányablak Ügyfélszolgálat. A mai napon Tokodaltárón összegeztük az eddigi tapasztalatokat, megfigyeltük a gördülékeny működést. Ezen az alkalmon jelen volt dr. György István, a Miniszterelnökség területi közigazgatásért felelős államtitkára, dr. Völner Pál, az Igazságügyi Minisztérium miniszterhelyettese, a térség országgyűlési képviselője és dr. Kancz Csaba kormánymegbízott.
Átadták az új komáromi Duna-hidat

Átadták az új komáromi Duna-hidat2020. szeptember 18.

A magyar és szlovák nemzet összekötöttségét és egymással való szövetségét is szimbolizálja az újonnan átadott Duna-híd, hangzott el Komáromban az avatóünnepségén. Orbán Viktor miniszterelnök és Igor Matovic szlovák miniszterelnök egyaránt örömét fejezte ki és hangsúlyozta az összefogás szükségességét.
Alapkőletétel Tatabányán

Alapkőletétel Tatabányán2020. január 30.

Elhelyezték a tatabányai multifunkcionális sportcsarnok alapkövét, Dr. Kancz Csaba kormánymegbízott örömét fejezte ki, hogy a beruházás megvalósulása több sportág számára teremt otthont.
Neked munka, nekem álom!

Neked munka, nekem álom!2019. május 17.

A megváltozott munkaképességű és fogyatékossággal élő személyek integrációját támogató kampány keretein belül megszervezték a Duo-Day – Neked munka, nekem álom! elnevezésű rendezvényt Komárom-Esztergom megyében is. A résztvevők egy általuk választott munkahelyen tölthettek el egy napot.