Esztergomban, Komáromban és Tatán tartotta a közelmúltban a Komárom-Esztergom Megyei Kormányhivatal azt a munkáltatói fórumsorozatot, amellyel a hivatal azt a célt tűzte ki, hogy a foglalkoztatókat személyesen, első kézből, hiteles forrásból tájékoztassa a legfontosabb tudnivalókról.

A fórumokon szó esett a jellemző szabályváltozásokról, a várható foglalkoztatási támogatásokról, a munkavédelmi és foglalkoztatás-felügyeleti ellenőrzésekről, a munkáltatók közterheiről, emellett lehetőségük volt a foglalkoztatóknak a személyes beszélgetésekre, kérdéseik megvitatására.


Az alkalmakon Drexler Csaba osztályvezető a megyei foglalkoztatás-felügyeleti és munkavédelmi ellenőrzésekről tájékoztatta a megjelenteket.

Polák Attila, az Országos Foglalkoztatási Közhasznú Nonprofit Kft. mobil munkaerőpiaci tanácsadója, a KarrierM portál kínálta lehetőségek foglalkoztatók számára címmel tartotta meg előadásait, majd Nagyné Zölde Mónika főosztályvezető a gazdaságvédelmi intézkedések eredményeiről és új támogatási formákról informálta a hallgatóságot.

Dr. Kancz Csaba kormánymegbízott a fórumsorozat alkalmain elmondta, hogy forduljanak bizalommal a kormányhivatal Foglalkoztatási, Munkaügyi és Munkavédelmi Főosztályához, illetve a járások Foglalkoztatási Osztályaihoz, amennyiben kérdésük van – igyekszünk segíteni.Továbbá köszönetet mondott kollégáinak és az OFA munkatársának a hasznos előadásokért, a cégeknek pedig az interaktív részvételért.

(Kormánymegbízotti Kabinet)