Komárom-Esztergom megyébe is megérkeztek a honvédségi oltóbuszok.

Ezen mozgó oltópontok célja az, hogy a kisebb településeken élőkhöz közelebb vigyék az oltakozás lehetőségét. Az orvosok értesítik ki regisztrált pácienseiket, hogy mely napon és időpontra érkezzenek az immunizálásra.

Dr. Kancz Csaba Annavölgy településen örömét és köszönetét fejezte ki, hogy a hondvédség besegít a megyei oltási feladatokba. Három napig Moderna vakcinával dolgoznak nálunk a katonaorvosok, professzionális felkészültséggel és felszereléssel - mondta. Jó volt megtapasztalni, hogy az érintett polgármesterek és a hivatalok dolgozói mind aktívan feladatot vállaltak a településen élő idősek és krónikus betegséggel szenvedők érdekében – zárta szavait a kormánymegbízott.

A kórházi oltópontokon és háziorvosi rendelőkben is folyamatos a munka, erőn felül teljesít minden egészségügyben dolgozó, köszönjük munkájukat! Kérjük, hogy az oltásra pontosan, az előírt járványügyi szabályok betartásával érkezzenek és várakozzanak. Vonatkozik ez a pedagógusok oltására is, mely minden kórházi oltóponton zajlik, végig az ünnepek alatt.

A kismamákat kérjük, hogy háziorvosuknál jelezzék vakcina igényüket, ők osztják be az oltópontra saját pácienseiket. További információkat találnak itt: https://koronavirus.gov.hu/cikkek/az-oltast-kero-varandosok-regisztraljanak-majd-azutan-jelezzek-oltasi-szandekukat

Köszönjük mindenki odafigyelését és segítségét!

További képek a galériában ide kattintva megtekinthető

(Kormánymegbízotti Kabinet)