Az Országos Magyar Vadászkamara Komárom-Esztergom megyei Területi Szervezete csatlakozott az „Egy a természettel” Vadászati és Természeti Világkiállítás Magyarország 2021 elnevezésű programsorozathoz.

Az eseményen beszédet mondott Bencsik János országgyűlési képviselő, Dr. Jámbor László, az Országos Magyar Vadászkamara elnöke, Bors Richárd, az Egy a Természettel Nonprofit Kft. szakmai igazgatója, Szalai Árpád, az OMVK Komárom-Esztergom megyei Területi Szervezetének elnöke és Dr. Kancz Csaba kormánymegbízott.


Megtisztelte jelenlétével a rendezvényt Reviczky Gábor Kossuth- és Jászai Mari-díjas színművész, Tatabánya díszpolgára, aki ízelítőt adott a megjelenteknek az épülethez való kötődéséről és az itt eltöltött éveinek emlékeiről.


Kiemelkedő munkájukért Szalai Árpád elnök és Nagypál Zoltán titkár a Hubertus Kereszt gyémánt fokozatát vehették át.


Örülök, hogy a megyei vadászkamara irodái méltó helyre kerülhettek, és az épületben színvonalas kiállítótér és oktató terem is kialakításra kerülhetett – fogalmazott a kormánymegbízott. Dr. Kancz Csaba megköszönte az Országos Magyar Vadászkamarának, és a Komárom-Esztergom megyei Területi Szervezet munkáját és a jövőbeli fejlesztésekhez sok sikert kívánt.

(Kormánymegbízotti Kabinet)