A rendőrség és a tűzoltóság állománya ünnepi rendezvényeket tartott, amelyeken a szakma legjobbjai vehettek át díjakat elkötelezett munkájuk gyümölcseként.

 

A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság állománygyűlését tartották a komáromi Csillagerődben. A Rendőrség Napja alkalmából elismerések kiosztására került sor, amelyet a Magyarock Dalszínház kulturális műsora színesített.

Az eseményen Dr. Kancz Csaba kormánymegbízott Kadlecsik Tibor r. őrnagy részére emléklapot adott át a védelmi igazgatás terén végzett kimagasló munkájáért, melyet távollétében Kreidl Csaba alezredes vett át. A rendezvényen tiszteletét tette több polgármester is, akik szintén megjutalmazták a településükön kiváló szolgálatot teljesítő rendőröket.


Flórián nap tiszteletére a Komárom-Esztergom Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság Környe Község Önkormányzatának támogatásával a Tűzoltóság Napja alkalmából ünnepséget rendezett. Az eseményen megyénk településeinek polgármesterein túl, többek között Popovics György, a Megyei Közgyűlés Elnöke, illetve jelen voltak a megyei országgyűlési képviselők is.


Dr. Fodor János, a Komárom-Esztergom Megyei Kormányhivatal főigazgatója, a Megyei Védelmi Bizottság általános elnökhelyettese emlékérem és emléktárgy elismerésben részesítette Komlós Tamás tűzoltó alezredest, a Tatabányai Katasztrófavédelmi Kirendeltség tűzoltósági felügyelőjét.

Köszönet jár a rendőrségi és a tűzoltósági állomány összes tagjának a hivatásukban ellátott feladataikért, amivel Magyarország és megyénk biztonságát garantálják.


(Kormánymegbízotti Kabinet)