Komárom-Esztergom Megyei Kormányhivatal

Dr. Kancz Csaba

kormánymegbízott

Vezető hírek

Komárom-Esztergom Megyei Kormányhivatal, 2022. június 21. 12:12

Letette a hivatali esküt Dr. Kancz Csaba kormánymegbízott

Ünnepélyes eskütétel után Orbán Viktor miniszterelnöktől vehették át a kormánymegbízottak kinevezési dokumentumaikat Budapesten, a Karmelita Kolostorban.

Komárom-Esztergom Megyei Kormányhivatal, 2022. június 23. 12:15

Tanácsok hőség idejére

A szélsőséges időjárási körülmények sok ember egészségére kihatással vannak, negatívan befolyásolva azt. Most a nyári kánikula kapcsán igyekszünk pár tanáccsal szolgálni, mely segítheti az életminőség javítását.

Komárom-Esztergom Megyei Kormányhivatal, 2022. június 15. 13:57

Indul az államilag támogatott diákmunka program Komárom-Esztergom megyében is

Idén is állami támogatással vállalhatnak munkát a nappali tagozatos 16-25 év közötti tanulók július-augusztusban, a program részleteit sajtótájékoztató keretében ismertette a Komárom-Esztergom Megyei Kormányhivatal. A 25 év alattiak munkavégzése az idéntől szja-mentes, így több pénz maradhat a diákoknál.

Komárom-Esztergom Megyei Kormányhivatal, 2022. június 17. 9:39

Építészek alkotásaiból nyílt tárlat Tatabányán

A Komárom-Esztergom Megyei Kormányhivatal ad otthont ismét „Az Év Háza Komárom-Esztergom megyében” és a " Visegrádi Négyek Családi Házai című kiállításoknak.

Komárom-Esztergom Megyei Kormányhivatal, 2022. június 13. 15:25

Magyary Zoltánról emlékeztek meg Tatán

A tudós születésnapjának 134. évfordulója alkalmából megrendezett esemény a hagyományokhoz méltóan az Öreg-tó partján koszorúzással kezdődött, majd a Polgármesteri Hivatal dísztermében szakmai előadásokkal folytatódott.

Komárom-Esztergom Megyei Kormányhivatal, 2022. június 10. 8:13

Jogszabályi változások az árak feltüntetésében

Az akciós árak feltüntetésére vonatkozó jogszabályi változások léptek életbe május 28-án. A módosítás fontos volt, mert amennyiben akciósan árultak egy terméket eddig, nem biztos, hogy valódi árcsökkenéssel kínálták azt. A következőkben igyekszünk rövid összefoglalóval szolgálni, a tudatosabb és költségkímélőbb vásárlás érdekében.