Komárom-Esztergom Megyei Kormányhivatal

Dr. Kancz Csaba

főispán

Vezető hírek

Komárom-Esztergom Megyei Kormányhivatal, 2022. szeptember 22. 10:44

Rendőrök versenyeztek megyénkben

A XI. Országos Szakmai Közlekedési Versenynek adott otthont Tata. A rendezvény célja a szakmai ismeretekről és gyakorlati tapasztalatokról való számadás, azok bővítése és a csapatszellem erősítése volt.

Komárom-Esztergom Megyei Kormányhivatal, 2022. szeptember 21. 14:47

Változik Kisbéren az Élelmiszerlánc-biztonsági és Állategészségügyi Osztály elérhetősége

Tisztelettel értesítjük Ügyfeleinket, hogy a Kisbéri Járási Hivatal Élelmiszerlánc-biztonsági és Állategészségügyi Osztálya 2022 szeptember 22-től új címen érhető el.

Komárom-Esztergom Megyei Kormányhivatal, 2022. szeptember 20. 11:04

Országos találkozó zajlott Tatán

A VIII. Országos Állatorvos- Agrár Sportnap és Családi Hétvégét rendezték Tatán, az Olimpiai Központban. Az eseményen jelen volt Dr. Oravecz Márton NÉBIH elnök, Dr. Kancz Csaba főispán, Dr. Németh Tibor, az Állatorvostudományi Egyetem klinikai rektorhelyettese és Michl József, a település polgármestere.

Komárom-Esztergom Megyei Kormányhivatal, 2022. szeptember 16. 17:00

Kulturális Örökség Napjai - országos megnyitó Bajnán

A Kulturális Örökség Napjai idén a 150 éves intézményes magyar műemlékvédelem előtt tiszteleg. Az országos megnyitónak a bajnai Sándor-Metternich kastély adott otthont, melyen részt vett Lánszki Regő építészeti államtitkár és Dr. Kancz Csaba, a Komárom-Esztergom Megyei Kormányhivatal főispánja is.

Komárom-Esztergom Megyei Kormányhivatal, 2022. szeptember 15. 8:36

ECR akció zajlik megyénkben

Euro Controle Route (ECR) ellenőrzést hajt végre a Komárom-Esztergom Megyei Kormányhivatal Közlekedési, Műszaki Engedélyezési és Fogyasztóvédelmi Főosztály, Közlekedési Osztálya.

KORMÁNYHIVATALOK, 2022. szeptember 12. 10:22

Kárenyhítési hozzájárulás megfizetése - közeleg a határidő

A kárenyhítési kockázatközösségben tag mezőgazdasági termelők szíves figyelmébe ajánljuk, hogy 2022. szeptember 15. napjáig beérkezőleg van lehetőségük a 2022. évi kárenyhítési hozzájárulás megfizetésének jogszerű teljesítésére.