Komárom-Esztergom Megyei Kormányhivatal

Dr. Kancz Csaba

kormánymegbízott

Vezető hírek

Komárom-Esztergom Megyei Kormányhivatal, 2020. október 23. 7:45

Megemlékeztek az 1956-os forradalom és szabadságharc hőseiről Tatabányán

Dr. Kancz Csaba kormánymegbízott és Hajasné Dr. Hertelendi Valéria, a Tatabányai Járási Hivatal vezetője közösen hajtottak fejet a Béke parkban található emlékműnél.

Komárom-Esztergom Megyei Kormányhivatal, 2020. október 21. 12:29

Díjazták az év házát Komárom-Esztergom Megyében

Az építészet hónapja keretében megrendezett Az Év Háza Komárom-Esztergom Megyében ünnepélyes díjátadónak és a pályamunkákról készült kiállításnak idén a tatai Szent Kereszt Plébániatemplom adott otthont.

Komárom-Esztergom Megyei Kormányhivatal, 2020. október 16. 13:45

Esztergom környékén is bemutatkozott a kormányablakbusz

Az esztergomi járásban is elindult a Mobilizált Kormányablak Ügyfélszolgálat. A mai napon Tokodaltárón összegeztük az eddigi tapasztalatokat, megfigyeltük a gördülékeny működést. Ezen az alkalmon jelen volt dr. György István, a Miniszterelnökség területi közigazgatásért felelős államtitkára, dr. Völner Pál, az Igazságügyi Minisztérium miniszterhelyettese, a térség országgyűlési képviselője, és dr. Kancz Csaba kormánymegbízott.

KORMÁNYHIVATALOK, 2020. október 16. 8:22

Még két hónapig érvényesek a veszélyhelyzet ideje alatt lejárt okmányok

December 15-ig még érvényesek Magyarország területén azok az okmányok, amelyek a tavaszi veszélyhelyzet ideje alatt jártak le. A kormányhivatalok arra kérik az ügyfeleket, hogy akik még nem hosszabbíttatták meg személyi igazolványukat, útlevelüket vagy vezetői engedélyüket minél hamarabb, és lehetőség szerint előzetes időpontfoglalást követően keressék fel a kormányablakokat.

Komárom-Esztergom Megyei Kormányhivatal, 2020. október 15. 13:03

Véradás Tatabányán

Az ENSZ kezdeményezésre 1987. óta minden év október második szerdája a Természeti Katasztrófák Csökkentésének Világnapja. A cél az, hogy ezen a napon ráirányuljon a figyelem a katasztrófák okára és áldozataira, a természeti események előrejelzésének és megelőzésének fontosságára, a károk enyhítésére.

KORMÁNYHIVATALOK, 2020. október 12. 17:05

Már a lakcímbejelentés és az elveszett okmányok pótlása is intézhető online

Bővül a www.magyarorszag.hu oldalon elérhető elektronikus szolgáltatások köre: már a lakcímváltozás bejelentése, az elveszett eSzemélyi igazolvány, a jogosítvány és az útlevél pótlása is intézhető személyes megjelenés nélkül, ezáltal a kormányablak felkeresése teljes mértékben kiváltható – közölte a Nemzeti Infokommunikációs Szolgáltató Zrt. hétfőn az MTI-vel.