Komárom-Esztergom Megyei Kormányhivatal

Dr. Kancz Csaba

kormánymegbízott

Vezető hírek

Komárom-Esztergom Megyei Kormányhivatal, 2022. május 25. 5:42

Kormányablakbusz júniusi menetrend Komárom-Esztergom megyében

A járványhelyzet alatt lejárt okmányaik kapcsán is megkereshetik kollégáinkat, akik előzetes időpontfoglalás nélkül várják az érkezőket.

Komárom-Esztergom Megyei Kormányhivatal, 2022. május 24. 9:30

Hétvégén is állunk rendelkezésükre

Rendkívüli nyitvatartással segítik a Komárom-Esztergom megyei kormányablakok is a június 30-án lejáró személyazonosító okmányok cseréjét. Ettől a hétvégétől június végéig minden szombat és vasárnap (kivéve pünkösd vasárnap) 8 és 14 óra közt Esztergom, Dorog, Kisbér, Komárom, Oroszlány, Tata, Tatabánya (Bárdos László u. 2.) kormányablakai várják kizárólag azokat, akik a veszélyhelyzet ideje alatt lejárt személyazonosító igazolványukat, vezetői engedélyüket vagy útlevelüket szeretnék cserélni.

Komárom-Esztergom Megyei Kormányhivatal, 2022. május 23. 11:08

A határszemlék mindannyiunk érdekét szolgálják

Felhívjuk a tisztelt ingatlantulajdonosok és földhasználók figyelmét a 2022. évi határszemle ellenőrzésekre, melyek Komárom-Esztergom megyében is elkezdődnek.

Komárom-Esztergom Megyei Kormányhivatal, 2022. május 20. 11:42

25 éves lett az építész kamara

A Komárom-Esztergom Megyei Építész Kamara a komáromi Csillagerődben tartotta az idei Építész Napot és ünnepi taggyűlését. Markos Anikó megyei elnök meghívására részt vett az alkalmon Dr. Hajnóczi Péter, a Magyar Építész Kamara elnöke és Dr. Kancz Csaba kormánymegbízott is.

Komárom-Esztergom Megyei Kormányhivatal, 2022. május 17. 9:14

Véradás a kormányhivatalban Tatabányán

Idén május 16-a és 27-e között rendezik meg a Kormánytisztviselői Véradó Hetet, amelyhez hagyományaink szerint csatlakozott a Komárom-Esztergom Megyei Kormányhivatal is.

Komárom-Esztergom Megyei Kormányhivatal, 2022. május 11. 8:23

Fokozott figyelmet kell fordítani a táboroztatásra

A táborok szervezése és működtetése során különös figyelmet kell fordítani a közegészségügyi és járványügyi szabályok szigorú betartására, minden résztvevő egészsége érdekében. Ezek kapcsán igyekszünk segítséget adni a következőkben.