Komárom-Esztergom Megyei Kormányhivatal

Dr. Kancz Csaba

kormánymegbízott

Vezető hírek

Komárom-Esztergom Megyei Kormányhivatal, 2020. november 27. 14:40

Új helyen fogadja Tatabányán ügyfeleit a gyámügyi szakterület

A Tatabányai Járási Hivatal Gyámügyi Osztálya 2020. december 2. napjától a Tatabánya, Fő tér 4. (Megyeháza) I. emeletére költözik. Ettől a dátumtól az új helyszínen fogadja ügyfeleit.

Komárom-Esztergom Megyei Kormányhivatal, 2020. november 26. 14:27

Folyamatos a tesztelés Komárom-Esztergom megyében

November 23-án megyénkben is megkezdődött a bölcsődei, óvodai és iskolai pedagógusok, valamint a szakképző intézmények gyakorlati oktatásban résztvevő tanárainak, dolgozóinak célzott csoportos tesztelése. Ezeken a helyszíneken, illetve a szociális létesítmények munkatársainál hetente nyílik lehetőség a részvételre. Az intézkedés legfontosabb célja az, hogy Magyarország működőképességét megőrizze, megóvja a magyar emberek életét és egészségét.

Komárom-Esztergom Megyei Kormányhivatal, 2020. november 23. 14:21

Komárom-Esztergom megyében is zajlik a tesztelés

Vasárnap este megérkeztek Komárom-Esztergom megyébe az országos tesztelésben résztvevő orvos-, egészségtudományi egyetemi hallgatók. Dr. Kancz Csaba kormánymegbízott ellátogatott hozzájuk az oroszlányi, tatai és tatabányai járásban lévő szállásukra, melyet a kormányhivatal biztosít.

KORMÁNYHIVATALOK, 2020. november 20. 13:58

Országszerte megkezdődött a szociális dolgozók tesztelése

Pénteken megkezdődött a szociális intézmények dolgozóinak tesztelése, a jövő héten iskolákban, óvodákban, bölcsődékben és az egészségügyi intézményekben indul a szűrés - mondta a Miniszterelnökség területi közigazgatásért felelős államtitkára.

Komárom-Esztergom Megyei Kormányhivatal, 2020. november 19. 10:48

Komárom-Esztergom Megyei Önkormányzati Hírlevél - 2020. évi. 4. szám

Megjelent a Komárom-Esztergom Megyei Önkormányzati Hírlevél 2020. évi 4. száma

KORMÁNYHIVATALOK, 2020. november 14. 14:24

Ismét meghosszabbítja a kormány a lejárt okmányok érvényességét

A november 4. után lejáró igazolványok a jelenlegi veszélyhelyzet megszűnését követő 60 napig még használhatók maradnak. Ugyanez vonatkozik azokra az okmányokra is, amelyek a tavaszi veszélyhelyzet idején, március 11. és július 3. között jártak le, de akkor meghosszabbította a kormány az érvényességüket.