Komárom-Esztergom Vármegyei Kormányhivatal

Dr. Kancz Csaba

főispán

Vezető hírek

Komárom-Esztergom Vármegyei Kormányhivatal, 2023. február 2. 12:35

Tatabányán tartották a Kossuth Zsuzsanna egészségügyi verseny vármegyei döntőjét

A Magyar Egészségügyi Szakdolgozói Kamara által meghirdetett Kossuth Zsuzsanna Nemzeti Egészségügyi Szakképzési Verseny vármegyei döntőjét rendezték Tatabányán, a Szent Borbála Kórház skill laborjában.

Komárom-Esztergom Vármegyei Kormányhivatal, 2023. január 26. 9:14

Megjelent a Komárom-Esztergom Vármegyei Önkormányzati Hírlevél 2023. évi 1. száma

A Komárom-Esztergom Vármegyei Kormányhivatal a negyedévente megjelenő elektronikus kiadványában szakmai tájékoztatókkal és közleményekkel igyekszik segíteni az önkormányzati feladatellátást.

Komárom-Esztergom Vármegyei Kormányhivatal, 2023. január 19. 15:33

Országos megemlékezés Komárom-Esztergom vármegyében

Január 19-e a magyarországi németek elhurcolásának és elűzetésének az emléknapja. Ezen alkalomból Környén rendezték az országos, központi megemlékezést.

Komárom-Esztergom Vármegyei Kormányhivatal, 2023. január 13. 13:25

Változás a tatai kormányablak ügyfélfogadásában

Tájékoztatjuk Tisztelt Ügyfeleinket, hogy a Tata, Ady Endre utca 24. szám alatt működő kormányablakban fellépett műszaki hiba miatt, várhatóan 2022. január 18-ig a fényképkészítést igénylő ügyekben

Komárom-Esztergom Vármegyei Kormányhivatal, 2023. január 9. 13:33

Tervtanácsi ülések időpontjai 2023-ban

Döntés született a Komárom-Esztergom Vármegyei Településrendezési és Építészeti-műszaki Tervtanács idei üléseinek időpontjairól.

Komárom-Esztergom Vármegyei Kormányhivatal, 2022. december 9. 10:17

Komárom-Esztergom megyei információk az igazgatási szünettel kapcsolatban

Tatabányán, Bábolnán, valamint országszerte összesen 60 kijelölt kormányablak és a Központi Okmányiroda a december 22. és január 6. között elrendelt igazgatási szünet ideje alatt is nyitva tart. Ebben az időszakban a legtöbb hivatali ügyfélszolgálat zárva lesz, de a halaszthatatlan közfeladatokat és hatósági teendőket ellátják a kormányhivatalok. Aki teheti, az előre tervezhető ügyeit még december 21-ig intézze el, a szünet alatt csak a legsürgősebb esetekben keressék fel az ügyfelek a nyitva tartó kormányablakokat!