Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kormányhivatal

Dr. Berkó Attila

kormánymegbízott

RSS feliratkozás

Hírek

Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kormányhivatal, 2022. május 23. 16:04

Megkezdődnek a vidékfejlesztési program ellenőrzései

Az előírások betartását vizsgálják a kormányhivatal Agrár- és Vidékfejlesztést Támogató Főosztályának munkatársai.

Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kormányhivatal, 2022. május 20. 11:33

Lejárt okmányait a kormányablakbuszban is cserélheti

A kormányablakbusznak köszönhetően a Jász-Nagykun-Szolnok megyei kistelepüléseken élők helyben, saját településükön, előzetes időpontfoglalás nélkül kérhetik a veszélyhelyzet alatt lejárt okmányaik cseréjét.

Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kormányhivatal, 2022. május 19. 12:30

Jogszabálysértést követ el, aki nem áll meg a közúti ellenőr jelzésére

A közlekedési hatóság szakembereinek tapasztalata szerint Jász-Nagykun-Szolnok megyében egyre gyakoribb, hogy a járművezetők figyelmen kívül hagyják a közúti ellenőr jelzését, és megállás nélkül továbbhaladnak gépjárművükkel.

Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kormányhivatal, 2022. május 18. 14:56

Megkezdődött Jász-Nagykun-Szolnok megye mezőgazdasági területeinek átfogó ellenőrzése

A kormányhivatal Földhivatali Főosztályának munkatársai megkezdték a 2022. évi határszemlét. Az ide vonatkozó törvény értelmében a termőföldet művelési ágának megfelelő termeléssel kell hasznosítani, vagy megakadályozni a gyomnövények megtelepedését. Többek között ezt ellenőrzik a hivatal munkatársai a következő hónapokban.

Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kormányhivatal, 2022. május 17. 10:39

Kerékpáros reggeli a szolnoki Kossuth téren

Frissítő gyümölcslével, meleg kávéval, péksüteménnyel és gyümölccsel várták ma reggel Szolnok főterén mindazokat, akik e napon az autózás helyett a kerékpározást és a gyaloglást választották. A kormányhivatal kollégái közül is többen kerékpárral érkeztek az eseményre, illetve munkahelyre.

Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kormányhivatal, 2022. május 14. 8:17

Az ápolókat és a mentőket köszöntötték Szolnokon

Az ápolói és mentői pályán dolgozók több évtizedes munkáját köszönték meg a megyeszékhely ünnepi eseményein. Elismerő oklevélben részesült a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kormányhivatal Népegészségügyi Főosztálya is.

Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kormányhivatal, 2022. május 13. 9:27

Május 15-e a család nemzetközi napja

Május a családok hónapja, hiszen első vasárnapján az édesanyákat, az utolsón a gyerekeket, a hónap közepén pedig a családokat ünnepeljük. Magyarország kormánya a gyermeket nevelő családok részére számos támogatást biztosít. Havi rendszerességű pénzbeli ellátásban Jász-Nagykun-Szolnok megyében közel ötvenezer család részesül.

Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kormányhivatal, 2022. május 12. 10:18

Ne hagyja az utolsó pillanatra a lejárt okmányok cseréjét!

A veszélyhelyzet idején lejáró okmányok csak 2022. június 30-ig érvényesek, ezért kérjük, gondoskodjon időben megújításukról! Jász-Nagykun-Szolnok megyében 15 kormányablakban, 2 okmányirodában, illetve a kormányablakbuszban is kérheti okmányai cseréjét.

Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kormányhivatal, 2022. május 10. 15:43

Május 10. a Madarak és fák napja

Környezetünk védelme mindannyiunk közös feladata. Erre hívja fel mindennapi munkája során a figyelmet a kormányhivatal Környezetvédelmi, Természetvédelmi és Hulladékgazdálkodási Főosztálya. A jeles napon a szakemberek segítségével megismerhetjük az év madarát, amellyel a szolnoki Tisza-parton, sőt, még a lakótelep házai között is találkozhatunk.

Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kormányhivatal, 2022. május 6. 18:52

TeSzedd! – a szolnoki Tisza-parton is

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kormányhivatal munkatársai idén is csatlakoztak a TeSzedd! Önkéntesen a Tiszta Magyarországért akcióhoz.