Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kormányhivatal

Dr. Berkó Attila

főispán

RSS feliratkozás

Hírek

Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kormányhivatal, 2022. október 7. 10:55

A gázárkedvezmény iránti kérelmét is leadhatja a kormányablakbuszban

A mobilizált kormányablak ügyfélszolgálatnak köszönhetően a Jász-Nagykun-Szolnok megyei kistelepüléseken élők helyben, előzetes időpontfoglalás nélkül intézhetik ügyeiket.

Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kormányhivatal, 2022. október 6. 12:29

Az aradi vértanúkra emlékeztek Szolnokon

Az 1849. október 6-án kivégzett aradi vértanúk előtt hajtott főt a kormányhivatal képviseletében dr. Katona Károly főigazgató és dr. Botka János Hunor, a Szolnoki Járási Hivatal vezetője. A Szolnok Ispán körúti kopjafáknál tartott megemlékezésen a Szolnoki Légierő Zenekar és a Tiszaparti Római Katolikus Általános Iskola és Gimnázium diákjai adtak műsort.

Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kormányhivatal, 2022. október 5. 14:39

Otthonról is intézheti földhivatali ügyeit

Ügyfélkapu segítségével akár otthona kényelméből is lekérdezheti nem hiteles tulajdoni lap másolatát vagy térképmásolatát. Ráadásul még a Földhivatal ügyfélfogadását sem kell figyelemmel kísérnie, hiszen éjjel-nappal igénybe veheti az online ügyintézés lehetőségét.

Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kormányhivatal, 2022. október 4. 15:32

Passzold vissza, Tesó!

Nemzetközi környezetvédelmi programhoz csatlakozott a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kormányhivatal. Használaton kívüli, működésképtelen mobiltelefonokat gyűjtenek, majd azokat továbbadják újrahasznosításra, így a bennük található értékes fémek körforgásban maradnak. A fémek bányászatának csökkentése jelentősen hozzájárul egyes Afrikában élő veszélyeztetett állatfajok élőhelyének fennmaradásához.

Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kormányhivatal, 2022. október 3. 20:06

Ünnepi rendezvényen köszöntötték a megyeszékhely időseit

Az Idősek Világnapja alkalomból Szolnok Megyei Jogú Város Önkormányzata ünnepséget rendezett. A telt házas eseményen a Szolnoki Szigligeti Színház művészeinek műsora szórakoztatta a közönséget.

Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kormányhivatal, 2022. szeptember 30. 13:23

Több mint három és fél milliárd forint értékű beruházás alapkövét tették le Jászberényben

A teljes mértékben magyar tulajdonú Szatmári Kft. 3,6 milliárd forintos beruházását a kormány 1,25 milliárd forinttal támogatja a Nagyvállalati Beruházási Támogatási Program keretében.

Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kormányhivatal, 2022. szeptember 30. 12:04

Átadták a Szolnok-Tiszasüly összekötő út egy felújított szakaszát

A Magyar Falu Program segítségével felújított 2,3 kilométernyi útszakasznak köszönhetően Csataszög, Hunyadfalva Kőtelek és Nagykörű lakói számára ezentúl könnyebben elérhető Jász-Nagykun-Szolnok megye székhelye.

Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kormányhivatal, 2022. szeptember 29. 17:25

Denevér-megfigyelés a Kutatók éjszakáján

Péntek este a szolnoki Tiszaligetben, a Debreceni Egyetem Szolnok Campusában várják a tudomány iránt érdeklődőket. A kormányhivatal jóvoltából denevér-megfigyelés részesei is lehetnek a látogatók.

Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kormányhivatal, 2022. szeptember 28. 15:45

Sikeres volt a kunszentmártoni karrierexpó

Állásbörzét tartott a Kunszentmártoni Járási Hivatal Foglalkoztatási Osztálya. Az érdeklődők száma felülmúlta az előzetes várakozásokat, több mint százharmincan tájékozódtak a munkalehetőségekről.

Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kormányhivatal, 2022. szeptember 27. 15:29

Átadták a területi Prima Díjakat

Látványos színpadi produkciók színesítették az idei Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Területi Prima Gálát, amelynek a felújított Szolnoki Szigligeti Színház adott otthont. A nívós eseményen három Prima Díjat, közönségdíjat és két különdíjat osztottak ki.