Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kormányhivatal

Dr. Berkó Attila

kormánymegbízott

Vezető hírek

Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kormányhivatal, 2022. május 27. 10:32

Hétvégén is megújíthatja lejárt okmányát!

Június 30-án valamennyi, a járványügyi veszélyhelyzet idején automatikusan meghosszabbított személyazonosító okmány érvényessége lejár. Ezek cseréje immár halaszthatatlan! Jász-Nagykun-Szolnok megyében öt kormányablak tart rendkívüli, hétvégi nyitvatartást. E napokon azon ügyfeleket várják, akik lejárt személyazonosító igazolvány, vezetői engedély vagy útlevél cseréjét szeretnék intézni.

Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kormányhivatal, 2022. május 26. 15:22

Véradással segítettek a kormányhivatal munkatársai

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kormányhivatal több mint 100 munkatársa adott vért az elmúlt napokban. Mivel egy véradás három emberen segíthet, ezúttal 324 beteg gyógyulásához járulhattak hozzá a megye kormánytisztviselői.

Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kormányhivatal, 2022. május 25. 15:45

Tanulmányi és művészeti versenyek díjazottjait köszöntötték

A Szolnoki Pedagógiai Oktatási Központ immár ötödik alkalommal rendezte meg díjátadó ünnepségét, ahol a központ által meghirdetett tanulmányi és művészeti versenyek első három helyezettjeit, valamint különdíjasait köszöntötték. Az ünnepi eseményre közel 200 általános és középiskolás diák kapott meghívást.

Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kormányhivatal, 2022. május 24. 15:29

Hamarosan nyithatnak a Tiszai szabadstrandok

Néhány hét múlva beköszönt a nyár és ezzel együtt a strandszezon. Idén Jász-Nagykun-Szolnok megyében várhatóan öt természetes fürdőhely várja majd a strandolókat a Tisza partján: az abádszalóki, a tiszafüredi, a szolnoki, a nagykörűi és a tiszapüspöki szabadstrand is rendelkezik fürdővízhasználati engedéllyel.

Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kormányhivatal, 2022. május 23. 16:04

Megkezdődnek a vidékfejlesztési program ellenőrzései

Az előírások betartását vizsgálják a kormányhivatal Agrár- és Vidékfejlesztést Támogató Főosztályának munkatársai.

Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kormányhivatal, 2022. május 20. 11:33

Lejárt okmányait a kormányablakbuszban is cserélheti

A kormányablakbusznak köszönhetően a Jász-Nagykun-Szolnok megyei kistelepüléseken élők helyben, saját településükön, előzetes időpontfoglalás nélkül kérhetik a veszélyhelyzet alatt lejárt okmányaik cseréjét.