Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kormányhivatal

Dr. Berkó Attila

kormánymegbízott

Vezető hírek

KORMÁNYHIVATALOK, 2020. november 20. 13:58

Országszerte megkezdődött a szociális dolgozók tesztelése

Pénteken megkezdődött a szociális intézmények dolgozóinak tesztelése, a jövő héten iskolákban, óvodákban, bölcsődékben és az egészségügyi intézményekben indul a szűrés - mondta a Miniszterelnökség területi közigazgatásért felelős államtitkára.

Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kormányhivatal, 2020. november 11. 15:36

Ügyintézés csak előzetes időpontfoglalással! – itt vannak az elérhetőségek

Ezeken a címeken foglalhat időpontot a kormányhivatal ügyfélszolgálati egységeibe.

KORMÁNYHIVATALOK, 2020. november 14. 14:24

Ismét meghosszabbítja a kormány a lejárt okmányok érvényességét

A november 4. után lejáró igazolványok a jelenlegi veszélyhelyzet megszűnését követő 60 napig még használhatók maradnak. Ugyanez vonatkozik azokra az okmányokra is, amelyek a tavaszi veszélyhelyzet idején, március 11. és július 3. között jártak le, de akkor meghosszabbította a kormány az érvényességüket.

Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kormányhivatal, 2020. november 18. 8:47

Üzemzavar miatt átmenetileg elérhetetlen Szolnokon a Kossuth téri kormányablak, a családtámogatási, és a nyugdíj- és egészségbiztosítási részleg

Technikai probléma miatt telefonon és interneten sem elérhető jelenleg a kormányhivatal Szolnok, Kossuth tér 5/A épületében működő egységei. Az üzemzavar érinti a kormányablak, a nyugdíjbiztosítási és egészségbiztosítási főosztály, valamint a családtámogatási és rehabilitációs főosztályt.

KORMÁNYHIVATALOK, 2020. november 17. 15:44

Elindult az Ágazati bértámogatási program

December 11-ig nyújthatják be a koronavírus miatt bajba jutott vállalkozások a fővárosi és megyei kormányhivataloknál a támogatási kérelmeket.

Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kormányhivatal, 2020. november 13. 11:09

Játék vasaló és hangszer is fennakadt az ellenőrzéseken

Jász-Nagykun-Szolnokban is talált kifogásolható játékot a fogyasztóvédelem a gyermekek biztonsága érdekében végzett vizsgálaton.