Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Kormányhivatal

Dr. Berkó Attila

főispán

Vezető hírek

Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Kormányhivatal, 2023. március 24. 12:31

A csalások megelőzésére hívták fel a nyugdíjasok figyelmét

Az áldozatsegítő tevékenységről, a romantikus és az unokázós csalók módszereiről és a KiberPajzs projekről tartottak tájékoztató előadást szolnoki nyugdíjasoknak.

Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Kormányhivatal, 2023. március 23. 16:30

Civileknek szerveztek konferenciát a szolnoki Városházán

Tizennegyedik alkalommal rendeztek civil konferenciát Jász-Nagykun-Szolnok vármegyében. A meghívott előadóknak köszönhetően a helyi civil szervezetek, alapítványok, egyesületek, klubok képviselői első kézből tájékozódhattak a forrásteremtés lehetőségeiről és a fejlődési irányvonalakról.

Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Kormányhivatal, 2023. március 23. 14:40

Szerdától új helyen várja az ügyfeleket Jászberényben a Népegészségügyi Osztály

2023. március 29-től, szerdától új helyen, a Jásztelki út 16. szám alatt várja az ügyfeleket a Jászberényi Járási Hivatal Népegészségügyi Osztálya. Az ügyfélfogadás ideje és az osztály telefonos elérhetősége változatlan marad.

Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Kormányhivatal, 2023. március 23. 14:37

Jegyzői szakmai napot tartott a kormányhivatal

A Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Kormányhivatal rendszeresen szervez szakmai napot, ahová a vármegye településeinek jegyzői kapnak meghívást. A Hatósági Főosztály - az előző rendezvényekhez hasonlóan - most is a jegyzők által javasolt felvetésekből állította össze a témaköröket. A kormányhivatal főosztályvezetői és az állami főépítész mellett a Belügyminisztériumból is érkezett előadó az eseményre.

Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Kormányhivatal, 2023. március 22. 15:33

Kedden szünetel az ügyfélfogadás a szolnoki, Széchenyi körúti kormányablakban

2023. március 28-án, kedden a Szolnok, Széchenyi krt. 22. szám alatti kormányablakban - informatikai karbantartás miatt - nem lesz ügyfélfogadás. Az érintett napon, legközelebb Szolnokon, az Ady Endre út 9. szám alatti kormányablakban várják az ügyfeleket.

Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Kormányhivatal, 2023. március 22. 15:21

Miniszteri elismeréseket vehettek át a kormányhivatal munkatársai

A Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Kormányhivatal négy munkatársa részesült elismerésben nemzeti ünnepünk alkalmából. A kitüntetéseket Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter adta át a Várkert Bazárban Hodos Juliannának, Dalocsáné Terenyei Ágnesnek, Nagy Zsuzsannának és Pálinkás Gabriellának.