Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Kormányhivatal

Dr. Berkó Attila

főispán

Vezető hírek

Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Kormányhivatal, 2023. június 8. 16:30

Államtitkári látogatás a Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Kormányhivatalban

Rendhagyó vezetői értekezletet tartottak a szolnoki Vármegyeházán. Dr. György István területi közigazgatásért felelős államtitkár dr. Uzsák Katalin és dr. Almási Győző helyettes államtitkár, valamint dr. Berkó Attila főispán társaságában tartott értekezletet, amelyen a járási hivatalok vezetői mellett a kormányhivatal főosztályvezetői vettek részt.

Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Kormányhivatal, 2023. június 8. 15:26

Nem lesz ügyfélfogadás a Jászfényszarui Kormányablakban

2023. június 13-án, kedden előreláthatólag 8.00- 14.00 óráig - informatikai karbantartása miatt - szünetel az ügyfélfogadás a Jászberényi Járási Hivatal Jászfényszarui Kormányablakában, a Szabadság tér 1. szám alatt. Az érintett időszakban az ügyintézők a kérelemnyomtatványokat kiadják, és szóbeli tájékoztatást nyújtanak.

Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Kormányhivatal, 2023. június 7. 8:00

Szünetel az ügyfélfogadás a Tiszaföldvári Kormányablakban

Tervezett áramszünet miatt 2023. június 12-én, hétfőn 8.00-15.00 óráig nem lesz ügyfélfogadás Tiszaföldváron, a Virág utca 2/A szám alatti kormányablakban. A délután további részében, 15.00 és 17.00 óra között előreláthatólag biztosított lesz az ügyintézés az állampolgárok számára. Az áramszünettel érintett időszakban a Kunszentmártoni Kormányablakba (Kunszentmárton, Deák Ferenc utca 2.) várják az ügyfeleket.

Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Kormányhivatal, 2023. június 6. 16:30

Európa legnagyobb gyorsfagyasztott csemegekukorica feldolgozó vállalata jön létre Karcagon

A gyorsfagyasztott zöldségek és gyümölcsök piacán mától Karcag lesz Európa központja, köszönhetően annak a kapacitásbővítő beruházásnak, amelyet az AgroSprint Zrt. valósított meg a városban - jelentette ki Varga Mihály pénzügyminiszter a cég új gyorsfagyasztó üzemének átadásán. Az ünnepélyes megnyitót követően gyárlátogatást tartottak. Az eseményen a kormányhivatal részéről dr. Katona Károly főigazgató és dr. Lévai Olga, a Karcagi Járási Hivatal hivatalvezető helyettese vett részt.

Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Kormányhivatal, 2023. június 5. 16:43

Nemzeti összetartozás napja

A trianoni békediktátumra emlékeztek Szolnokon, a Tiszai hajósok terén. Szalay Ferenc polgármester az összetartozás fontosságát hangsúlyozta beszédében. A kormányhivatal képviseletében dr. Katona Károly főigazgató és dr. Botka János Hunor járási hivatalvezető koszorúzott az Országzászlónál.

Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Kormányhivatal, 2023. június 5. 15:56

Szünetel az ügyfélfogadás a szolnoki, Ady Endre úti kormányablakban

Éves karbantartás miatt 2023. június 6-án, kedden nem lesz ügyfélfogadás Szolnokon, az Ady Endre út 9. szám alatti kormányablakban. Az ügyfeleket aznap a legközelebbi kormányablakban, a Széchenyi krt. 22. szám alatt várják.