Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Kormányhivatal

Dr. Berkó Attila

főispán

Vezető hírek

KORMÁNYHIVATALOK, 2023. július 3. 10:00

Tisztelt Látogató!

Ez a weboldal a fővárosi és vármegyei kormányhivatalok ARCHÍV oldala, 2023. 07.03-tól az ÚJ WEBOLDAL a lenti linkre kattintva érhető el.

Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Kormányhivatal, 2023. június 30. 12:45

Elismeréseket adtak át a Semmelweis-napi ünnepségen

A szolnoki Városháza dísztermében, ünnepélyes keretek között adták át a Kálmándi Mihály-díjat. Idén Dr. Borkó Rezső és Dr. Kürti Sándor részesült az elismerésben. Szolnokért Emlékérmet három háziorvos vehetett át.

Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Kormányhivatal, 2023. június 29. 14:42

„Okos”parcellakövet adtak át a szolnoki temetőben

Tavaly indította el kezdeményezését a Nemzeti Örökség Intézete, hogy az ország minden olyan temetkezési helyét, ahol védett sírok találhatók, információs parcellakövekkel jelöli meg. Ezúttal a szolnoki katolikus temetőben adtak át „okos” parcellakövet. Az ünnepi eseményen a kormányhivatal képviseletében dr. Katona Károly főigazgató mondott köszöntőt.

Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Kormányhivatal, 2023. június 29. 9:26

Az agrárjogi változások és a földárverések aktuális kérdései voltak a szakmai nap témái

Szakirányú képzést tartott a Magyar Jogász Egylet Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Szervezete. Az eseményen agrárjogi változásokról, valamint a földárverések aktuális kérdéseiről hallhattak előadást a megjelent ügyvédek, közjegyzők, földhivatali- és agrárszakemberek. A kormányhivatalt dr. Katona Károly főigazgató képviselte az eseményen.

Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Kormányhivatal, 2023. június 28. 9:38

Érettségi bizonyítványokat adtak át Szolnokon a kormányhivatal munkatársai

Napokon belül véget ér a 2022/2023. tanév tavaszi vizsgaidőszaka, már csak néhány szóbeli vizsgán kell megfelelniük a diákoknak. Jász-Nagykun-Szolnok vármegyében ezúttal 3717-en érettségiztek, közülük 145-en a kormányhivatal által működtetett vizsgabizottság előtt adtak számot tudásukról. Nekik a Hatósági Főosztály munkatársai adták át az okmányt.

Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Kormányhivatal, 2023. június 27. 7:56

Rövidebb lesz az ügyfélfogadás csütörtökön, Jászárokszálláson

2023. június 29-én - az informatikai eszközök éves karbantartása miatt – 14.00 órakor kezdődik az ügyfélfogadás Jászárokszálláson, az Árpád tér 1. szám alatt működő kormányablakban.

Tisztelt Látogató!

Ez egy archív honlap.
A fővárosi és vármegyei kormányhivatalok hivatalos weboldala 2023. július 3-tól a kormanyhivatalok.hu
címen érhető el.

www.kormanyhivatalok.hu