Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kormányhivatal

Dr. Berkó Attila

kormánymegbízott

Vezető hírek

KORMÁNYHIVATALOK, 2021. április 23. 10:01

Megnyílt az online időpontfoglaló + videó

Mostantól minden érvényes regisztrációval rendelkező tud interneten oltási időpontot foglalni - közölte a Kormányzati Tájékoztatási Központ (KTK) pénteken az MTI-vel.

Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kormányhivatal, 2021. május 11. 10:57

Május 12-én csak telefon elérhető a jászberényi foglalkoztatási osztály, az időponttal rendelkezőknek biztosított az ügyintézés

Hálózatfejlesztési munkák miatt 2021. május 12-én, szerdán egész nap csak telefonon elérhető a Jászberényi Járási Hivatal foglalkoztatási osztálya. Azon ügyfelek számára, akik már rendelkeznek erre a napra előzetesen foglalt időponttal, az ügyintézés biztosított.

Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kormányhivatal, 2021. május 10. 13:28

Már Janssennel is oltanak Jász-Nagykun-Szolnok megyében

Megérkeztek az egydózisú oltóanyagok Szolnokra. A vakcinaszállítmányt szombaton vette át a kormányhivatal, hétfőn már oltanak vele a háziorvosok.

Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kormányhivatal, 2021. május 8. 10:43

Fontos formanyomtatványok változtak meg

Egy kormányrendelet módosította a gyermektartásdíj állami megelőzéséhez, az otthonteremtési támogatáshoz és a gondozási díjhoz szükséges formanyomtatványokat.

Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kormányhivatal, 2021. május 7. 8:44

Több mint 2,5 milliárd forintból fejlesztették a kormányhivatalok tevékenységét

A kormányhivatalok tevékenységét 2 milliárd 582 millió forintos európai uniós támogatásból fejlesztették az elmúlt mintegy öt évben - egyebek között erről beszélt a fejlesztési projektben konzorciumvezető Pest Megyei Kormányhivatal vezetője a projektet záró online konferencián csütörtökön.

Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kormányhivatal, 2021. május 6. 14:37

A felelős állattartás is tanulással kezdődik

Május 6-án tartják Magyarországon a felelős állattartás napját. A kormányhivatal agrárügyi főosztálya fontos állategészségügyi hatósági feladatokat lát el, így segítségükkel ismertetjük, mi is pontosan a felelős állattartás.