RSS feliratkozás

Hírek

Zala Megyei Kormányhivatal, 2021. december 9. 9:37

Rövidített ügyfélfogadás a Nagykanizsai Kormányablakban

A Zala Megyei Kormányhivatal tájékoztatja Tisztelt Ügyfeleit, hogy 2021. december 10-én, pénteken a Nagykanizsa, Eötvös tér 16. szám alatt működő Kormányablak - technikai okok miatt - rövidített ügyfélfogadással, 8-12 óráig várja az ügyfeleket.

Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kormányhivatal, 2021. december 8. 16:16

Fotópályázat- Rangos elismerés kollégánknak

A Magyar Kormánytisztviselői Kar (MKK) „Munkatükörkép-fotó 2021” című pályázatán Balkánszky Viktor a Mátészalkai Járási Hivatal egészségfejlesztési szakügyintézője II. helyezést ért el a „Fogva-tartva” című munkájával.

Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kormányhivatal, 2021. december 8. 15:43

A karácsonyi fényárba öltözött lakás ne csak szép, de biztonságos is legyen!

Karácsony közeledtével egyre szebbek, díszesebbek otthonaink. Ma már nem ritka, hogy erkélyünket, udvarunkat is ünnepi fényekbe öltöztetjük. Bár a fényfüzérek vásárlásánál elsődleges szempont az esztétika, a látvány, ne felejtsük el a biztonságot is szem előtt tartani – kérik szakemberek.

Győr-Moson-Sopron Megyei Kormányhivatal, 2021. december 8. 8:22

Idén utoljára ülésezett a Megyei Államigazgatási Kollégium

A Győr-Moson-Sopron Megyei Államigazgatási Kollégium Győrben tartotta meg évzáró ülését.

A Győr-Moson-Sopron Megyei Államigazgatási Kollégium a megye államigazgatási vezetőinek rendszeres találkozási pontja és alkalma, ahol a felmerülő államigazgatási kérdésekről konzultálnak a résztvevők. Idei utolsó, évzáró ülését a Kormányhivatal Győri Dísztermében tartották.

Békés Megyei Kormányhivatal, 2021. december 7. 16:55

Álláshirdetés - Gyomaendrődi Járási Hivatal

A Békés Megyei Kormányhivatal Gyomaendrődi Járási Hivatal Élelmiszerlánc-biztonsági és Állategészségügyi Osztályához HATÓSÁGI ÁLLATORVOS álláshely betöltésére munkatársat keres

Békés Megyei Kormányhivatal, 2021. december 7. 16:15

Elismerte Almáskamarás közfoglalkoztatási programját a Belügyminisztérium

Közfoglalkoztatási programja elismeréseképpen Almáskamarás önkormányzata 10 millió forint támogatást nyert a Belügyminisztériumtól. A támogatásról szóló oklevelet Takács Árpád kormánymegbízott, Törökné Ivicz Ágnes, a Belügyminisztérium Békés megyei programkoordinátora és Laczó Gyula szakmai főtanácsadó nyújtotta át Mazán Attila polgármesternek.

Zala Megyei Kormányhivatal, 2021. december 7. 15:44

Tájékoztatás az Oltási Akcióhét Zala megyei - újonnan kijelölt - helyszíneiről

Tájékoztatjuk a Tisztelt Lakosságot, hogy a 2021. december 6-tól december 12-ig tartó Oltási Akcióhét hétvégére eső napjain Zala megyében két újabb helyszínen is felvehető - szintén előzetes regisztráció és időpontfoglalás nélkül, lakóhelytől függetlenül - a koronavírus elleni vakcina első, második vagy harmadik dózisa.

Zala Megyei Kormányhivatal, 2021. december 7. 13:57

Megnyitott a Kanizsa Aréna

A nagykanizsaiak több évtizedes álma vált valóra azzal, hogy 2021. december 4-én, szombaton ünnepélyes keretek között megnyitotta kapuit a Kanizsa Aréna. Az akár 5000 fő befogadására is képes multifunkcionális sport- és rendezvénycsarnok 15 milliárd forintból két év alatt készült el a keleti városrész Alapy Gáspár utcájában.

Pest Megyei Kormányhivatal, 2021. december 7. 12:49

Újra e-ingatlan képzés a kormányhivatalban

Második körben tartottak képzést az E-ingatlan-nyilvántartás rendszer működéséről kormányhivatali munkatársak számára november 23-án a Pest Megyei Kormányhivatalban. Az eseményen köszöntőt mondott Tarnai Richárd kormánymegbízott.

Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kormányhivatal, 2021. december 7. 11:52

Nincs ügyfélfogadás december 11-én a Karcagon a kormányablakban, a hatósági és gyámügyi osztályon

Technikai okokból nincs ügyfélfogadás 2021. december 11-én szombaton, Karcagon, a Kossuth tér 1. szám alatti kormányablakban, valamint a gyámügyi osztályon és a hatósági osztályon.