RSS feliratkozás

Hírek

Pest Vármegyei Kormányhivatal, 2023. március 24. 15:51

A Pest Vármegyei Kormányhivatal akkreditált képzési helyként segíti az ügyvédek munkáját

A Pest Vármegyei Kormányhivatal az egyetlen olyan kormányhivatal, amely képzési helyként szerepel a Magyar Ügyvédi Kamara nyilvántartásában. A kormányhivatal 2020. szeptember 1-jétől számos képzésnek adott helyet, segítve az ügyvédek és jogtanácsosok munkáját a hatósági ügyek megismerésében.

Nógrád Vármegyei Kormányhivatal, 2023. március 24. 15:24

Anyakönyvvezetők számára rendezett szakmai napot a kormányhivatal

Anyakönyvi szakmai napot rendezett a Nógrád Vármegyei Kormányhivatal Hatósági Főosztálya a Miniszterelnökség Hatósági Ügyekért Felelős Helyettes Államtitkárság Hatósági Szakigazgatási Főosztályával együttműködésben kedden Salgótarjánban. A Megyeházán tartott szakmai eseményen jelentős létszámban vettek részt a vármegye önkormányzatainak anyakönyvvezetői.

Heves Vármegyei Kormányhivatal, 2023. március 24. 13:14

Jubiláló kollégáinkat köszöntjük

A kormányzati szolgálati jogviszonyban töltött idő után járó elismeréseket adott át tizenegy kormánytisztviselőnek Ignácz Balázs főispán. A kormányhivatal vezetője gratulált és köszönetet mondott a jubiláló kollégák munkájáért.

Győr-Moson-Sopron Vármegyei Kormányhivatal, 2023. március 24. 12:43

Álláspályázatok a Kormányhivatalban

A Győr-Moson-Sopron Vármegyei Kormányhivatal továbbra is számos pozíciót kínál, melyek az alábbiak:

Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Kormányhivatal, 2023. március 24. 12:31

A csalások megelőzésére hívták fel a nyugdíjasok figyelmét

Az áldozatsegítő tevékenységről, a romantikus és az unokázós csalók módszereiről és a KiberPajzs projekről tartottak tájékoztató előadást szolnoki nyugdíjasoknak.

Vas Vármegyei Kormányhivatal, 2023. március 24. 12:29

Könnyebbé válik az ügyintézés az autista embereknek

Idén márciustól könnyebben tudják igénybe venni autista társaink a kormányablakok és az okmányirodák szolgáltatásait. Az ország valamennyi ügyfélszolgálatán kihelyezték az autista ügyfeleket segítő vizuális folyamatleírás táblákat, melyeken lépésről-lépésre látható az ügyintézés menete.

Tolna Vármegyei Kormányhivatal, 2023. március 24. 12:17

Új bölcsőde épül Bátán

Mintegy 380 millió forintos TOP PLUSZ pályázati forrásból tizennégy férőhelyes bölcsőde épül Bátán. A projekt nyitórendezvényét 2023. március 23-án tartották a beruházás leendő helyszínén, ahol dr. Horváth Kálmán főispán köszöntötte a meghívottakat.

Somogy Vármegyei Kormányhivatal, 2023. március 24. 10:29

Elismerés az osztályvezetőnek

Miniszteri Elismerő Oklevél elismerésben részesült nemzeti ünnepünk, március 15-e alkalmából Karczagi Gyöngyi, a Somogy Vármegyei Kormányhivatal Családtámogatási és Társadalombiztosítási Főosztály, Családtámogatási és Pénzbeli Ellátási Osztály vezetője.

KORMÁNYHIVATALOK, 2023. március 24. 9:37

Könnyebbé válik az ügyintézés az autista embereknek

Idén márciustól könnyebben tudják igénybe venni autista társaink a kormányablakok és az okmányirodák szolgáltatásait. Az ország valamennyi ügyfélszolgálatán kihelyezték az autista ügyfeleket segítő vizuális folyamatleírás táblákat, melyeken lépésről-lépésre látható az ügyintézés menete.

Fejér Vármegyei Kormányhivatal, 2023. március 24. 9:21

Szünetel az ügyfélfogadás a gárdonyi kormányablakban

Március 28-án, kedden technikai okok miatt szünetel az ügyfélfogadás a Gárdony, Szabadság út 20-22. szám alatti kormányablakban.