RSS feliratkozás

Hírek

KORMÁNYHIVATALOK, 2021. január 26. 11:00

Más számára is foglalhatunk időpontot a kormányablakba

A magyarorszag.hu új, egységes felületet kínál a kormányablakokba, okmányirodákba történő időpontfoglaláshoz. A bejelentkezett felhasználó akár a nagyszülők részére is foglalhat időpontot.

Győr-Moson-Sopron Megyei Kormányhivatal, 2021. január 26. 10:07

Lerakták a nagycenki Széchenyi-kastély turisztikai fejlesztéseinek alapkövét + videó

Elhelyezték a nagycenki Széchenyi-kastély több mint 2 milliárd 844 millió forintos, uniós és hazai forrásból, 2022 őszéig megvalósuló, turisztikai célú fejlesztéseinek alapkövét.

Fejér Megyei Kormányhivatal, 2021. január 26. 9:02

Mammográfiai szűréseket szerveznek Fejér megyében

A Fejér Megyei Szent György Egyetemi Oktató Kórház mammográfiai szakrendelésre, emlőszűrésre várja a Székesfehérváron élő hölgyeket.

Komárom-Esztergom Megyei Kormányhivatal, 2021. január 25. 16:11

Február 15-ig lehet jelentkezni a tavaszi érettségi vizsgára és a felsőoktatásba

Az érettségi vizsgára készülők e-papír szolgáltatással, postai tértivevényes küldeményben, vagy személyesen jelentkezhetnek érettségi vizsgára a kormányhivatalokban 2021. február 15-ig, a megszokott intézményi jelentkezések mellett.

Csongrád-Csanád Megyei Kormányhivatal, 2021. január 25. 12:44

Áramszünet miatt nem lesz földhivatali ügyfélfogadás Szegeden 2021. február 1-jén és 2-án

A Csongrád-Csandád Megyei Kormányhivatal tájékoztatása ügyfélfogadás szüneteléséről

Győr-Moson-Sopron Megyei Kormányhivatal, 2021. január 25. 12:04

Pályázat terület- és településrendezési szakügyintéző munkakör betöltésére

A Győr-Moson-Sopron Megyei Kormányhivatal Állami Főépítészi Irodája pályázatot hirdet határozatlan idejű és teljes munkaidős, terület- és településrendezési szakügyintéző munkakör betöltésére. A pályázatot benyújtási határideje 2021. február 2.

Komárom-Esztergom Megyei Kormányhivatal, 2021. január 25. 11:47

Elérhetőség változás Komárom-Esztergom megyében

Értesítjük tisztelt Ügyfeleinket, hogy a Foglalkoztatási, Munkaügyi és Munkavédelmi Főosztály telefonos elérhetőségei 2021. január 25-én megváltoztak.

Vas Megyei Kormányhivatal, 2021. január 25. 9:11

Történelmi léptékű vidékfejlesztési támogatásokról egyeztetett Nagy István agrárminiszter a kormánymegbízottakkal + videó

Háromszor annyi forrást biztosít a kormány vidékfejlesztésre, mint a korábbi években. Az új támogatásokkal kapcsolatos feladatokról egyeztetett Nagy István agrárminiszter a kormánymegbízottakkal, a megyei kormányhivatalokra ugyanis kiemelt szerep hárul a mezőgazdaság, az élelmiszeripar és magyar vidék fejlesztését célzó források hatékony felhasználása során. Az online videokonferencián emellett az koronavírus elleni védőoltásokkal kapcsolatos feladatokról és az állatvédelemről is tárgyaltak.

Komárom-Esztergom Megyei Kormányhivatal, 2021. január 25. 8:42

Tájékoztató a tervtanácsok működéséről

2021. január 1-től változott a településrendezési és az építészeti-műszaki tervtanácsokról szóló 252/2006. (XII. 7.) Korm. rendelet. Kiemelten védett és védett műemlékek esetében, valamint a műemléki környezetben és műemléki jelentőségű területen építési engedély és örökségvédelmi engedély, illetve bejelentés tervdokumentációját az Országos Építészeti Tervtanács vagy a Területi Építészeti-műszaki tervtanács jogosult véleményezni.

Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal, 2021. január 22. 12:49

Jelentkezés tavaszi érettségi vizsgára

A vizsgázó e-papír szolgáltatással, postai úton tértivevényes küldeményben vagy személyesen jelentkezhet érettségi vizsgára a fővárosi és megyei kormányhivatalokban, 2021. február 15-ig.
A jelentkezéssel kapcsolatos részletes információk elérhetők az Oktatási Hivatal honlapján, itt találhatók az érettségi vizsgatárgyak nyilvános anyagai, a vizsgakövetelmények, a vizsgaleírások, és a vizsgákra való jelentkezési lap is.
A jelentkezés a jelentkezési lap kitöltésével, és az alábbi - választható - módokon történő megküldésével lehetséges.