RSS feliratkozás

Hírek

Fejér Megyei Kormányhivatal, 2021. március 8. 18:18

Szünetel az ügyfélfogadás a gárdonyi kormányablakban

Tájékoztatjuk Tisztelt Ügyfeleinket, hogy a Gárdony, Szabadság út 20-22. szám alatti kormányablakban 2021. március 8-tól – technikai okokból –átmenetileg szünetel az ügyfélfogadás és az ügyintézés.

Fejér Megyei Kormányhivatal, 2021. március 8. 14:18

Mammográfiai szűréseket szerveznek Fejér megyében

A Fejér Megyei Szent György Egyetemi Oktató Kórház mammográfiai szakrendelésre, emlőszűrésre várja a Csákberényben és Fehérvárcsurgón élő hölgyeket. Gyúrón, Tordason, Kajászón és Válon szűrőkamionban biztosítják a vizsgálatot.

Somogy Megyei Kormányhivatal, 2021. március 8. 11:13

Somogyban a hétvégén is zavartalanul zajlott az immunizálás

Az oltási program rendben, ütemezetten és hétvégén is zajlott, így Somogy megyében is várták a regisztráltakat a kórházi oltópontokon, Kaposváron, Marcaliban, Siófokon és Nagyatádon.

Fejér Megyei Kormányhivatal, 2021. március 8. 10:04

Árverések szüneteltetése

A veszélyhelyzet során érvényesülő egyes eljárásjogi intézkedések újbóli bevezetéséről szóló 112/2021. (III. 6.) Korm. rendelet 2021. március 8-án lépett hatályba.

Zala Megyei Kormányhivatal, 2021. március 8. 9:47

Elkezdődött a pollenszezon

Az átlagosnál melegebb idő miatt idén már korábban - január harmadik hetében - megjelent a levegőben a mogyoró, az éger, illetve a ciprus- és tiszafafélék virágpora. A pollenkoncentrációt a Zala Megyei Kormányhivatal Népegészségügyi Főosztályának szakemberei naponta ellenőrzik.

KORMÁNYHIVATALOK, 2021. március 8. 8:39

Az adminisztrációt könnyíti a kitöltött oltási hozzájáruló nyilatkozat

Jelentősen meggyorsítja a vakcina beadásával járó adminisztrációt, ha az oltásra érkező személyek magukkal viszik a hozzájáruló nyilatkozatot.

KORMÁNYHIVATALOK, 2021. március 6. 19:59

Továbbra sem szükséges a lejáró okmányok miatt kormányablakba menni

Nem befolyásolják a kormányablakok nyitvatartását a március 8-ától életbe lépő szigorítások, azonban a kormányhivatalok arra kérik az ügyfeleket, hogy csak a legszükségesebb, halaszthatatlan ügyekkel keressék fel a kormányablakokat, és lehetőség szerint válasszák az elektronikus ügyintézési lehetőségeket. Az ügyfélszolgálatok az eddig megszokott előzetes időpontfoglalást követően fogadják az ügyfeleket.

Békés Megyei Kormányhivatal, 2021. március 5. 15:47

Álláshirdetés - Orosházi Járási Hivatal

A Békés Megyei Kormányhivatal Orosházi Járási Hivatal Hatósági és Gyámügyi Osztályához GYÁMÜGYI ÉS GYERMEKVÉDELMI SZAKÜGYINTÉZŐ álláshely betöltésére munkatársat keres.

KORMÁNYHIVATALOK, 2021. március 5. 13:28

Az oltási program rendben halad, csak a hétvégére tervezett AstraZeneca-oltást halasztják

Csütörtökön 77 ezer 513 oltást adtak be, egész héten várhatóan több mint 400 ezret fognak – mondta György István, a Miniszterelnökség területi közigazgatásért felelős államtitkára, az országos oltási munkacsoport vezetője a koronavírus-járvány elleni védekezésért felelős operatív törzs online sajtótájékoztatóján pénteken.

KORMÁNYHIVATALOK, 2021. március 5. 9:09

Most zárnunk kell ahhoz, hogy húsvétkor nyithassunk

A mostani kéthetes zárással befordultunk a célegyenesbe, most már a vírus elleni háborúnak utolsó szakaszában vagyunk – mondta Orbán Viktor pénteken a Kossuth rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában.