Hatállomásos rendezvénysorozat záró programjaként hétfőn az egri bevásárlóközpont udvarán várták az álláskeresőket és váltani szándékozó érdeklődőket.

A Heves Megyei Foglalkoztatási Paktum a Heves Megyei Kereskedelmi és Iparkamarával, az Eger és Vidéke Ipartestülettel, valamint az INNTEK Nonprofit Kft.-vel együttműködésben szervezett állásbörze sorozatot Heves megyében. Pétervására, Bélapátfalva, Kál, Gyöngyös és Heves után Egerben lehetett ismerkedni az aktuális álláskínálattal, a bemutatkozó munkáltatókkal.

Dr. Pajtók Gábor kormánymegbízott a megnyitón kiemelte a helyi foglalkoztatási és gazdaságfejlesztési kezdeményezések, köztük a Heves Megyei Foglalkoztatási Paktum szerepét. Mint mondta, a partnerek közötti hosszú távú együttműködés célja a munkahelyek feltárása, a rejtett munkaerőpiaci tartalékok felderítése, valamint a kereslet és kínálat összehangolása. A paktum keretében eddig több mint ezer Heves megyei álláskereső kapott segítséget a sikeres elhelyezkedéshez.

Az egri rendezvényen közel harminc kiállító standjánál lehetett személyesen tájékozódni a szabad álláshelyekről, a cégek nyújtotta lehetőségekről.

(Heves Megyei Kormányhivatal)