A Heves Megyei Kormányhivatal rajzpályázatot hirdet Heves megyében élő alsó tagozatos általános iskolás gyermekek részére az Európai Hulladékcsökkentési Hét alkalmából. A fődíj egy roller!

A kormányhivatal idén is csatlakozott az Európai Hulladékcsökkentési Hét hazai programsorozatához, amelynek keretében rajzpályázatot hirdetünk. Heves megyében élő alsó tagozatos gyerekektől várjuk az alkotásokat a következő témakörökben:

- hulladékcsökkentés,
- körforgásos gazdálkodás,
- komposztálás.

A pályázatban résztvevő korosztály: általános iskolák 1-4. osztályos tanulói.

Feltétel: Heves megyei lakóhely.

Formai követelmények: A4 vagy A3 méretű, tetszőleges szabadkézi technikával (ceruza, zsírkréta, pasztellkréta, vízfesték/akvarell, tempera, stb.) készült alkotásokkal lehet pályázni, egy pályázó egy pályaművet küldhet be.

A munkákat a kormányhivatal közösségi oldalán tesszük közzé. A legtöbb szavazatot kapott és a kormányhivatal környezetvédelmi területen dolgozó szakemberei által kiválasztott alkotások díjazásban részesülnek. A zsűri véleménye és az online szavazatok alapján 10 gyermeket részesítünk jutalomban. A fődíj egy igazán környezetbarát közlekedési eszköz: egy roller!

A pályamunkákat 2021. december 6-ig postán, vagy e-mailben (az alkotás szkennelt, vagy jó minőségben lefotózott másolatát) az alábbi címekre várjuk:

Heves Megyei Kormányhivatal - 3300 Eger, Kossuth L. u. 9.,
vagy: [[[iGWtlXElTqZ7mYmMzZzaG1raC5zYWp0b0BoZXZlcy5nb3YuaHU=]]]

A részvételhez szükséges a Kapcsolódó anyagok között (jobb fölső sarok) található Adatkezelési tájékoztató megismerése és a Hozzájáruló nyilatkozat megküldése is!

(Heves Megyei Kormányhivatal)