A pandémia idején eddig példa nélküli összefogás valósult meg, a Heves megyei védekezés szervezett és hatékony volt, minden közreműködőnek köszönöm a helytállását – értékelt dr. Pajtók Gábor kormánymegbízott a védelmi bizottság Egerben tartott rendkívüli, ünnepi ülésén. Az eseményen díszoklevéllel ismerték el a kiemelkedően helytálló magánszemélyeket és szervezeteket.

Az országos tervnek megfelelően, ütemezetten zajlott megyénkben az oltások megszervezése, a munkát a január 30-án megalakult Heves Megyei Oltási Munkacsoport koordinálta – ismertette dr. Pajtók Gábor az ünnepi ülés megnyitóján. A kormánymegbízott kiemelte, hogy a járvány harmadik hulláma nem lett volna legyőzhető a megye 165 háziorvosi praxisának és 7 kórházi, szakrendelői oltópontjának elhivatott munkatársai nélkül.

Dr. Gáll Aranka háziorvos munkáját is elismerték

A védelmi bizottság elnökeként elismerésben részesítette a megye egészségügyi intézményeit, az oltási feladatokban kiemelkedően helytálló háziorvosokat, a járványügyi feladatokban résztvevő kormánytisztviselőket és az oltási munkát támogató szervezeteket, intézményeket. Összesen 42 díszoklevelet adtak át.

A Bugát Pál Kórház munkatársainak köszönetet mondó elismerést dr. Weis Péter és dr. Assani Omar vették át

Dr. Pajtók Gábor elismerte a Védelmi Bizottság Titkárságának szervezési feladatokban történő kiemelkedő munkáját is.

További képek a kapcsolódó galériában!
Fotó: Gál Gábor

(Heves Megyei Kormányhivatal)