Heves Megyei Kormányhivatal

Ignácz Balázs

kormánymegbízott

RSS feliratkozás

Hírek

Heves Megyei Kormányhivatal, 2022. július 1. 9:24

Átadták a megye első új típusú rendszámtábláját

Július elsejétől már csak új típusú rendszámmal lehet forgalomba helyezni járművet. Heves megye első - négy betűt és három számot tartalmazó - új formátumú forgalmi jelzését Ignácz Balázs kormánymegbízott adta át péntek reggel az egri kormányablakban.

Heves Megyei Kormányhivatal, 2022. július 1. 9:18

A Semmelweis-nap alkalmából köszöntötték az egészségügyben dolgozókat

Semmelweis Ignác születésének 204. évfordulója alkalmából tartottak ünnepséget csütörtökön az egri Markhot Ferenc Oktatókórház és Rendelőintézet Refektóriumában. Dr. Boér Gábor, a Belügyminisztérium helyettes államtitkára, Ignácz Balázs kormánymegbízott és Juhász Attila Simon, a megyei közgyűlés elnöke is részt vett a rendezvényen, amelyen az anyák megmentőjére való megemlékezés után dr. Vácity József, a kórház főigazgatója orvosokat léptetett elő és elismeréseket adott át.

Heves Megyei Kormányhivatal, 2022. június 29. 16:53

A fiatalok elhelyezkedését segítik

A fiatal munkavállalók elhelyezkedését segítő Ifjúsági Garancia Rendszer sikereiről számolt be Fenyves Péter, a kormányhivatal foglalkoztatási főosztályvezetője a Heves Megyei Szakképzési Centrum szerdai rendezvényén, Egerben. Mint elhangzott, az Észak-magyarországi régióban 2015 óta közel felére csökkent a 25 év alatti álláskeresők száma.

Heves Megyei Kormányhivatal, 2022. június 24. 11:42

Egynapos szünet az útügyi ügyfélszolgálaton

Tájékoztatjuk Tisztelt Ügyfeleinket, hogy a kormányhivatal útügyi osztályának ügyfélszolgálatán (Eger, Kossuth L. u. 26.) 2022. június 29-én, szerdán technikai okok miatt nem lesz ügyfélfogadás.

Heves Megyei Kormányhivatal, 2022. június 22. 15:25

A diákmunka foglalkoztatási és munkavédelmi szabályairól

Minden évben középiskolás, főiskolás és egyetemista diákok ezrei vesznek részt a nyári munkákban, pénz- és tapasztalatszerzés céljából.

Heves Megyei Kormányhivatal, 2022. június 21. 16:14

Letette hivatali esküjét Ignácz Balázs kormánymegbízott

Letette az esküt és átvette kormánymegbízotti kinevezését Orbán Viktor miniszterelnöktől Ignácz Balázs, Heves Megyei Kormányhivatalt vezető kormánymegbízott.

Heves Megyei Kormányhivatal, 2022. június 16. 14:49

Egynapos ügyfélfogadási szünet a közlekedési osztályon

Tájékoztatjuk Tisztelt Ügyfeleinket, hogy 2022. június 23-án, csütörtökön a kormányhivatal közlekedési osztályán (Eger, Faiskola u. 5. ) technikai okok miatt szünetel az ügyfélfogadás.

Heves Megyei Kormányhivatal, 2022. június 16. 11:14

Idejében védekezzünk a parlagfű ellen!

Heves megye melegebb, déli területein már 4-6 leveles állapotban van a parlagfű fejlettsége. Az allergén gyomnövény visszaszorítása össztársadalmi érdek, ugyanakkor jogszabályi köztelezettség. A kormányhivatal szakemberei a határszemlék során a parlagfű előfordulását is vizsgálják. A még nem virágbimbós, száras-leveles fejlettségű növény jelenlétéről a hatóság levélben tájékoztatja a földhasználókat, akik ekkor még eljárás megindítása nélkül kapnak lehetőséget a védekezésre.

Heves Megyei Kormányhivatal, 2022. június 14. 17:17

Áramszünet lesz a füzesabonyi foglalkoztatási ügyfélszolgálaton

Tájékoztatjuk Tisztelt Ügyfeleinket, hogy a Füzesabonyi Járási Hivatal foglalkoztatási osztályán (3390 Füzesabony, Rákóczi út 24.) 2022. június 15-én, szerdán 8-14 óráig áramszünet miatt nem lesz ügyfélfogadás.

Heves Megyei Kormányhivatal, 2022. június 14. 10:54

Tanulmányi sikereket ünnepeltek

Tanulmányi versenyeken kiválóan teljesítő diákoknak és felkészítő tanáraiknak rendeztek ünnepséget a Megyeházán. Átadták a Heves Megyei Kormányhivatal díjait is, a legeredményesebb tehetséggondozó pedagógusoknak járó emlékplaketteket. Kassainé Csuti Dóra Zsuzsanna, az egri Szilágyi Erzsébet Gimnázium pedagógusa, illetve Szabados Gyula, a Heves Megyei Szakképzési Centrum lőrinci Március 15. Technikum, Szakképző Iskola és Kollégium oktatója részesült elismerésben.