Heves Megyei Kormányhivatal

Dr. Pajtók Gábor

kormánymegbízott

RSS feliratkozás

Hírek

Heves Megyei Kormányhivatal, 2021. április 7. 16:30

Gazdálkodók figyelmébe: megnyílt az egységes kérelem benyújtó felülete!

Ismét elkezdődött a mezőgazdasági termelők számára az egységes kérelem benyújtási időszaka. Heves megyében idén 5600 ügyféltől összesen 165 ezer hektár vonatkozásában számít támogatási igényre a kormányhivatal agrár- és vidékfejlesztési főosztálya.

Heves Megyei Kormányhivatal, 2021. március 30. 16:23

Csodás rajzok készültek a víz világnapja alkalmából!

„Vízben, vízparton” címmel hirdetett rajzpályázatot óvodásoknak a kormányhivatal népegészségügyi főosztálya. A rendhagyó egészségfejlesztő program üzenete megegyezett a 2021-es világnap jelmondatával: „A víz érték! Becsüld meg!”

Heves Megyei Kormányhivatal, 2021. március 29. 17:02

A szezonális termékeket vizsgálják a fogyasztóvédők

A húsvéti előkészületek legjellemzőbb termékeit ellenőrzi országos vizsgálat keretében a fogyasztóvédelmi hatóság. Heves megyében három ünnepi élelmiszerből vettek mintát, de vizsgálták az ártájékoztatást és a mérlegek szabályosságát is.

Heves Megyei Kormányhivatal, 2021. március 29. 14:54

Folyamatos az oltóanyagok kiszállítása a praxisokba

Hétfőn újabb Sinopharm-szállítmány érkezett Heves megyébe. A háziorvosok ezekben a napokban a kínai mellett további háromféle vakcinával oltanak. Folytatódik a munka a kórházi oltópontokon is.

Heves Megyei Kormányhivatal, 2021. március 17. 14:41

Folytatódik az idősek oltása a rendelőkben és az oltópontokon is

A következő napokban Pfizer-, Szputnyik V és AstraZeneca-vakcinákkal folytatódik főként a 60 év feletti regisztrált idősek és krónikus betegek oltása Heves megyében. A kormányhivatal népegészségügyi főosztályára szerdán újabb oltóanyag-szállítmány érkezett. Az AstraZeneca-ampullákat a hivatal szállítja ki a rendelőkbe.

Heves Megyei Kormányhivatal, 2021. március 16. 12:16

Állami kitüntetésekkel ismerték el kollégáink munkáját

Nemzeti ünnepünk, március 15-e alkalmából Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter Magyary Zoltán Díjat adományozott dr. Kadlott Csabának, a Heves Megyei Kormányhivatal főigazgatójának, dr. Fónagy-Virág Ákos főosztályvezetőt pedig Miniszteri Elismerésben részesítette.

Heves Megyei Kormányhivatal, 2021. március 11. 14:06

Támogatást lehet igényelni a szőlőültetvények megvédéséhez

Az Agrárminisztérium vissza nem térítendő támogatást nyújt az aranyszínű sárgaság szőlőbetegség terjesztője, az amerikai szőlőkabóca elleni védekezéshez. A kérelmeket március 31-ig elektronikus úton lehet benyújtani a Magyar Államkincstárhoz.

Heves Megyei Kormányhivatal, 2021. március 11. 11:48

Áramszünet lesz Bélapátfalván

Értesítjük ügyfeleinket, hogy a Bélapátfalvai Járási Hivatal (Bélapátfalva, IV. Béla u. 34.) 2021. március 22-én, hétfőn áramszünet miatt zárva tart.

Heves Megyei Kormányhivatal, 2021. március 11. 11:29

Álláspályázatok

A Heves Megyei Kormányhivatal pályázatot hirdet a Füzesabonyi Járási Hivatal élelmiszerbiztonsági és állategészségügyi szakügyintéző, valamint gyámügyi szakügyintéző álláshelyei betöltésére.

Heves Megyei Kormányhivatal, 2021. március 11. 9:47

Álláspályázatok

A Heves Megyei Kormányhivatal pályázatot hirdet az alábbi álláshelyek betöltésére.