Heves Megyei Kormányhivatal

Dr. Pajtók Gábor

kormánymegbízott

RSS feliratkozás

Hírek

Heves Megyei Kormányhivatal, 2020. október 13. 12:29

Álláspályázat

A Heves Megyei Kormányhivatal pályázatot hirdet a Gyöngyösi Járási Hivatal Élelmiszerlánc-biztonsági és Állategészségügyi Osztály hatósági állatorvos álláshelye betöltésére.

Heves Megyei Kormányhivatal, 2020. október 6. 16:09

Álláspályázat

A Heves Megyei Kormányhivatal pályázatot hirdet a Agrárügyi Főosztály Növény- és Talajvédelmi Osztály növény- és talajvédelmi szakügyintéző álláshelye betöltésére.

Heves Megyei Kormányhivatal, 2020. október 6. 11:38

Félárbócon a nemzeti lobogó az aradi vértanúk emléknapján

Főhajtással emlékeznek Heves megyében több helyszínen is október 6-án az 1848-1849-es forradalom és szabadságharc hőseire. Dr. Pajtók Gábor kormánymegbízott és Gombály László, az Egri Járási Hivatal vezetője Egerben, a Lenkey udvarban helyezett el koszorút a honvéd tábornok szobránál tartott megemlékezés keretében.

Heves Megyei Kormányhivatal, 2020. október 5. 8:59

Álláspályázat

A Heves Megyei Kormányhivatal pályázatot hirdet a Jogi, Humánpolitikai és Koordinációs Főosztály igazgatási ügyintéző álláshelye betöltésére.

Heves Megyei Kormányhivatal, 2020. szeptember 30. 11:04

Két kormányablakbusz segíti az ügyintézést Hevesben

Október elsején megyénkben is szolgálatba áll két mobilizált ügyfélszolgálat, amelyekkel az a cél, hogy minden olyan településen elérhetőek legyenek a kormányablakok szolgáltatási, ahol nincsen állandó ügyfélszolgálat. Az egyik kormányablakbusz a megye északkeleti, míg a másik a déli részén járja majd a településeket – hangzott el a szolgáltatásokról hírt adó egri és gyöngyösi tájékoztatókon.

Heves Megyei Kormányhivatal, 2020. szeptember 25. 14:06

Trófeabírálati aktualitások Heves megyében

A területi vadászati hatóságnál idén eddig összesen 1311 darab őzbak trófeát mutatottak be bírálat céljából a vadászatra jogosultak. A 2020/2021-es vadászati évben elejtett őzbakok negyede az öreg korosztályba tartozik, míg a többség inkább középkorú volt. A 600 gramm fölötti kategóriába került egy, a Boldogi Vadásztársaság területén elejtett bak trófeája és a bírálat során kiemelkedő, 170,88 CIC-pontszámot kapott.

Heves Megyei Kormányhivatal, 2020. szeptember 22. 10:30

Egy napra bezár a bélapátfalvai kormányablak

Tájékoztatjuk Tisztelt Ügyfeleinket, hogy a Bélapátfalva, IV. Béla út 34. szám alatt működő kormányablakban 2020. szeptember 29-én (kedd) - az informatikai eszközök éves karbantartása miatt - az ügyfélfogadás és az ügyintézés szünetel.

Heves Megyei Kormányhivatal, 2020. szeptember 18. 11:00

Társadalmi munkában varrtak maszkot az elítéltek

Ezer darab mosható textil szájmaszkot adott át Nagy Balázs bv. alezredes, a Heves Megyei Büntetés-végrehajtási Intézet intézetparancsnoka a Heves Megyei Kormányhivatal részére csütörtökön, a Megyeházán.

Heves Megyei Kormányhivatal, 2020. szeptember 18. 8:33

Nő a civilek által pályázható támogatási összeg

A Nemzeti Együttműködési Alap 2021. évi pályázatairól tartottak tájékoztató fórumot a Megyeházán. Szalay-Bobrovniczky Vince, a Miniszterelnökség civil és társadalmi kapcsolatokért felelős helyettes államtitkára előadásában elmondta: idén 7,7 milliárd, jövőre pedig 9,3 milliárd forint áll a civil szervezetek rendelkezésére, a Magyar Falu Programban pedig további 5 milliárd forintos keretre pályázhatnak.

Heves Megyei Kormányhivatal, 2020. szeptember 17. 10:43

Helytörténeti séta a Szarvas kaszárnyától a megyeházáig

A Heves Megyei Kormányhivatal az Egri Lokálpatrióta Egylet közreműködésével mutatja be különleges egri épületeit a Kulturális Örökség Napjai országos rendezvénysorozat keretében. A helytörténeti séta részletes „útitervét” sajtótájékoztatón mutatták be.