Heves Vármegyei Kormányhivatal

Ignácz Balázs

főispán

RSS feliratkozás

Hírek

Heves Vármegyei Kormányhivatal, 2023. március 24. 13:14

Jubiláló kollégáinkat köszöntjük

A kormányzati szolgálati jogviszonyban töltött idő után járó elismeréseket adott át tizenegy kormánytisztviselőnek Ignácz Balázs főispán. A kormányhivatal vezetője gratulált és köszönetet mondott a jubiláló kollégák munkájáért.

Heves Vármegyei Kormányhivatal, 2023. március 23. 16:55

Az önkormányzatokat érintő aktualitásokra hívták fel a figyelmet

Jegyzőknek szervezett szakmai értekezletet csütörtökön a kormányhivatal Egerben.

Heves Vármegyei Kormányhivatal, 2023. március 20. 14:27

Karbantartás miatt később kezdődik az ügyfélfogadás

Tájékoztatjuk Tisztelt Ügyfeleinket, hogy a Füzesabony, Baross Gábor út 1. szám alatti kormányablakban 2023. március 30. napján (csütörtök) - az informatikai eszközök éves karbantartása miatt – előreláthatólag 12:30-tól kezdődik az ügyfélfogadás.

Heves Vármegyei Kormányhivatal, 2023. március 16. 14:54

Technikai okból lesz zárva a kormányablak Pétervásárán

Tájékoztatjuk Tisztelt Ügyfeleinket, hogy a Pétervására, Keglevich út 4. szám alatt működő kormányablakban 2023. március 23-án (csütörtök) - az informatikai eszközök éves karbantartása miatt - szünetel az ügyfélfogadás.

Heves Vármegyei Kormányhivatal, 2023. március 16. 14:44

Egynapos szünet az egri kormányablakban

Tájékoztatjuk Tisztelt Ügyfeleinket, hogy az Eger, Barkóczy utca 7. szám alatt működő kormányablakban 2023. március 21-én (kedd) - az informatikai eszközök éves karbantartása miatt - szünetel az ügyfélfogadás.

Heves Vármegyei Kormányhivatal, 2023. március 16. 12:58

Három kollégánk vehetett át elismerést a nemzeti ünnep alkalmából

Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter – Ignácz Balázs főispán javaslatára – március 15. alkalmából miniszteri elismerő oklevelet adományozott Bajzátné Farkas Mária főosztályvezetőnek, Sznytné Balázs Katalin osztályvezetőnek és Lukács Balázs járási hivatalvezetőnek. A kitüntetettek az elismerő okleveleket kedden a Várkert Bazárban tartott ünnepségen vették át.

Heves Vármegyei Kormányhivatal, 2023. február 28. 16:31

Magyarország legnagyobb sütőüzemét adták át Hatvanban

A kormány stratégiai célja a rendszerváltás idején meggyengített hazai élelmiszeripar újjáépítése –hangsúlyozta Varga Mihály pénzügyminiszter a Lipóti Tóth és Társai Zrt. 20 milliárd forintos üzemének átadásán, Hatvanban.

Heves Vármegyei Kormányhivatal, 2023. február 23. 17:26

Rajtuk múlik az „ügyfélélmény”

A kormányhivatal újabb 11 munkatársa végezte el a kormányablak-ügyintézői képzést. A kormánytisztviselők csütörtökön, Egerben vehették át a sikeres vizsgát igazoló okleveleket. Heves vármegye hét járásában nyolc kormányablak működik, amelyeket tavaly több mint 360 ezer ügyfél keresett fel.

Heves Vármegyei Kormányhivatal, 2023. február 23. 15:32

Egyszerűbb és korszerűbb államigazgatási működés a cél

A megye államigazgatási szerveinek részvételével zajlott csütörtökön a Heves Vármegyei Államigazgatási Kollégium idei első ülése. A kormányhivatal állandó koordinációs fórumán dr. Pilz Tamás, az állami és közszolgáltatási feladatok felülvizsgálatáért felelős miniszteri biztos tartott előadást a kormány deregulációs törekvéseiről, az államigazgatás működésének egyszerűsítéséről.

Heves Vármegyei Kormányhivatal, 2023. február 21. 14:52

Egynapos szünet a hatvani kormányablakban

Tájékoztatjuk Tisztelt Ügyfeleinket, hogy a Hatvan, Balassi Bálint út 14. szám alatti kormányablakban 2023. március 2. (csütörtök) napján - az informatikai eszközök karbantartása miatt - szünetel az ügyfélfogadás.