Heves Megyei Kormányhivatal

Dr. Pajtók Gábor

kormánymegbízott

RSS feliratkozás

Hírek

Heves Megyei Kormányhivatal, 2021. június 17. 12:12

Szabadtéri kondiparkokat ellenőriztek a fogyasztóvédők

Április-májusban a szabadtéri fitnesz eszközöket vizsgálták – országos piacfelügyeleti ellenőrzés keretében – a Heves megyei fogyasztóvédelmi szakemberek. Három helyszínen az eszközök nem rendelkeztek érvényes megfelelőségi tanúsítvánnyal, így azok beszerzéséig a hatóság megtiltotta az üzemeltetésüket.

Heves Megyei Kormányhivatal, 2021. június 16. 15:42

Véradást szervez a kormányhivatal

A Kormánytisztviselői Véradó Héthez csatlakozott idén is a Heves Megyei Kormányhivatal. Kollégáink június 22-én, kedden adnak vért Egerben, a Klapka u. 1. szám alatt lévő épületben. A program nyitott, szívesen látunk más önkénteseket is!

Heves Megyei Kormányhivatal, 2021. június 16. 10:50

Változik a menetrend

A kormányablakbusz június 17-18-ra tervezett kitelepülése Erdőtelek, Átány, Tarnaörs és Erk településekre technikai okokból elmarad.

Heves Megyei Kormányhivatal, 2021. június 11. 18:06

Jelesre vizsgáztak a pedagógusok

A pedagógusok nem csupán technikai megoldásokat, hanem emberi válaszokat adtak a koronavírus-járvány miatti kihívásokra – méltatta a tanárok helytállását dr. Pajtók Gábor kormánymegbízott az Egri Tankerületi Központ ünnepségén.

Heves Megyei Kormányhivatal, 2021. június 11. 12:13

Kiváló a természetes vizeink minősége

Heves megyében négy kijelölt szabadvizű strand található: Kisköre, Tiszanána-Dinnyéshát, Sarud és Poroszló települések közigazgatási területén. Az üzemeltetés megfelelőségét a Heves Megyei Kormányhivatal szakemberei rendszeresen ellenőrzik.

Heves Megyei Kormányhivatal, 2021. június 7. 15:18

Álláspályázat

A Heves Megyei Kormányhivatal pályázatot hirdet a Bélapátfalvai Járási Hivatal kormányablak szakügyintéző álláshelye betöltésére.

Heves Megyei Kormányhivatal, 2021. június 7. 14:54

Egynapos szünet a füzesabonyi foglalkoztatási és hatóság osztályokon

Tájékoztatjuk Tisztelt Ügyfeleinket, hogy a Füzesabonyi Járási Hivatal foglalkoztatási osztálya, valamint a hatósági és gyámügyi osztály június 9-én, szerdán technikai okokból nem fogad ügyfeleket.

Heves Megyei Kormányhivatal, 2021. június 4. 16:50

Nemzeti összetartozás napja

A magyarság államhatárok feletti összetartozását, a nemzeti egység megtartásának fontosságát hangsúlyozta dr. Pajtók Gábor Novajon, a trianoni emlékműnél tartott megemlékezésen.

Heves Megyei Kormányhivatal, 2021. június 4. 11:44

Indul a diákmunka program!

Félezer 16-25 év közötti, nappali tagozatos tanuló vállalhat nyári diákmunkát július-augusztusban Heves megyében. A program megvalósításához a kormány több mint 62 millió forint vissza nem térítendő támogatást biztosít megyénkben.

Heves Megyei Kormányhivatal, 2021. június 2. 16:09

Vasárnap Petőfibányán segít a honvédségi oltóbusz

Június 6-án vasárnap Petőfibányára látogat a Magyar Honvédség egyik mobil oltópontja. A Művelődési ház előtt 9 és 18 óra között várják azokat, akik fel szeretnék venni a COVID-19 elleni védőoltást. A helyszínen segítséget nyújtanak az előzetes regisztrációban is.