Heves Megyei Kormányhivatal

Dr. Pajtók Gábor

kormánymegbízott

RSS feliratkozás

Hírek

Heves Megyei Kormányhivatal, 2022. január 21. 11:00

Félnapos szünet lesz a füzesabonyi földhivatal ügyfélszolgálatán

Tájékoztatjuk Tisztelt Ügyfeleinket, hogy a Heves Megyei Kormányhivatal Földhivatali Főosztály Földhivatali Osztály 2. /Füzesabony, Széchenyi út 7./ ügyfélszolgálata 2022. február 9-én, szerdán 8-tól 14 óráig áramszünet miatt zárva tart.

Heves Megyei Kormányhivatal, 2022. január 4. 16:05

Megyénkben is gyakori az év madara és hala

A zöld küllő és bodorka kap 2022-ben kiemelt figyelmet a Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület, valamint a Magyar Haltani Társaság közönségszavazásának eredményeként.

Heves Megyei Kormányhivatal, 2022. január 3. 12:09

Oltási akciónapok Heves megyében

Januárban minden csütörtök és péntek délután, valamint szombatonként lehetőség lesz időpontfoglalás nélkül oltást kérni öt Heves megyei helyszínen. Az egri, a gyöngyösi és hatvani kórházak oltópontjai mellett a füzesabonyi egészségügyi központban és a hevesi szakrendelőben tartanak oltási akciónapokat.

Heves Megyei Kormányhivatal, 2021. december 21. 17:30

Átadták a rajzpályázat díjait

Színvonalas alkotások érkeztek a Heves Megyei Kormányhivatal novemberben, Készség és Képzelet a fenntARThatóságért címmel meghirdetett rajzpályázatára. A legjobb pályamunkákért kedden vehették át jutalmukat a díjazott alsó tagozatos diákok. Dr. Pajtók Gábor kormánymegbízott gratulált a gyerekeknek és köszönetet mondott az őket támogató szülőknek, pedagógusoknak.

Heves Megyei Kormányhivatal, 2021. december 17. 17:34

Sikeres vizsgát tettek a kormányablak-ügyintézők

A Heves Megyei Kormányhivatal negyvenegy munkatársa végezte el sikeresen a kormányablak-ügyintézői képzést. A bizonyítványokat dr. Pajtók Gábor kormánymegbízott adta át a Megyeházán.

Heves Megyei Kormányhivatal, 2021. december 16. 15:41

Ellenőrzik a kormányablakok életmentő eszközeit

Műszaki felülvizsgálat miatt rövid ideig nem lesznek elérhetőek a defibrillátorok a Heves megyei kormányablakokban.

Heves Megyei Kormányhivatal, 2021. december 15. 16:51

Befogadó játszóteret adtak át Egerben

„Egri Csillagok" tematikával nyitotta meg kapuit a befogadó játszótér Egerben. A Szerencsejáték Zrt. „A játék összeköt” című programja keretében épült új közösségi tér játékelemeit fogyatékossággal élő és ép gyerekek egyaránt tudják használni.

Heves Megyei Kormányhivatal, 2021. december 15. 14:56

Példaértékű közmunkaprogramért kapott díjat Bükkszenterzsébet

A Belügyminisztérium a közfoglalkoztatásban végzett kimagasló eredményeket jutalmazta a Start Plusz 2021 díjjal. Heves megyéből Bükkszenterzsébet önkormányzata részesült az országos elismerésben, amelyet ünnepélyes keretek között dr. Pajtók Gábor kormánymegbízott adott át Ortó Szilárd polgármesternek.

Heves Megyei Kormányhivatal, 2021. december 3. 11:59

Egri elkerülő út – kérdőíven várják a véleményeket

Az Innovációs és Technológiai Minisztérium megbízásából a NIF Zrt. készítteti el Eger közlekedésének tehermentesítése érdekében a várost keletről elkerülő út tanulmánytervét és környezeti hatástanulmányát, a környezetvédelmi engedély megszerzésével. A közösségi tervezés keretében a lakosságnak és az érintetteknek is lehetőségük van megosztani véleményüket, az első online kérdőív már kitölthető a projekt weboldalán.

Heves Megyei Kormányhivatal, 2021. november 30. 14:39

Megújul a földhivatali nyilvántartás

Jelentősen csökkennek az adminisztratív terhek az E-ingatlan-nyilvántartás bevezetésével, amelyről kedden tartottak képzést kormányhivatali munkatársaknak Egerben, a Megyeházán. A résztvevőket dr. Kadlott Csaba főigazgató köszöntötte.