Heves Megyei Kormányhivatal

Dr. Pajtók Gábor

kormánymegbízott

Vezető hírek

Heves Megyei Kormányhivatal, 2021. július 23. 13:08

Heves megyében is pótolható az elmaradt második körös oltás

A koronavírus elleni vakcina második adagját főszabály szerint az első oltás helyszínén adják be. Azok a személyek, akik megkapták már az első oltásukat, de a második eredetileg tervezett időpontja valamilyen oknál fogva nem tartható – amennyiben nem tudnak új időpontot egyeztetni a háziorvossal –, jelentkezhetnek az oltás pótlására.

Heves Megyei Kormányhivatal, 2021. július 22. 16:25

Folytatódnak a Modern Városok Program egri fejlesztései

A kormány elkötelezett a Modern Városok Program folytatása mellett és biztosítani fogja az egri fejlesztésekhez szükséges támogatásokat – erősítette meg Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter a megyeszékhelyen, miután dr. Pajtók Gábor kormánymegbízott kezdeményezésére egyeztetésen vett részt a város jelenlegi és volt polgármestereivel.

Heves Megyei Kormányhivatal, 2021. július 21. 17:04

Még idén elkészül a besenyőtelki sportcsarnok

Dr. Pajtók Gábor kormánymegbízott és dr. Juhász Roland állami vagyongazdálkodásért felelős államtitkár részvételével tartották szerdán az épülő besenyőtelki sportcsarnok bokrétaünnepségét. A beruházás jól halad, már elkészült a tetőszerkezet, amelynek a legmagasabb pontjára került fel a hagyományos koszorú. Decemberre iskolások vehetik birtokba az új csarnokot.

Heves Megyei Kormányhivatal, 2021. július 16. 12:55

Újabb munkahelyeket teremt a maklári bővítés

Tovább fejleszti maklári üzemét a Bosch Automotive Steering Kft.; az 52,5 milliárd forintba kerülő három beruházásnak köszönhetően 180 új munkahely jön létre, a fejlesztéshez a kormány 12 milliárd forint kormányzati támogatást nyújt – mondta a külgazdasági és külügyminiszter pénteken.

Heves Megyei Kormányhivatal, 2021. július 14. 11:59

Megújult a dinnyésháti strand, további fejlesztések is várhatók

Strand- és kikötőberuházást adtak át kedden a tiszanánai Dinnyésháton Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter részvételével. Összesen 423 millió forint uniós és állami támogatásból megújult a fürdőhely környezete, javult az élvezhetősége, míg a kikötőnek jelentősen növekedett a befogadóképessége. Dr. Pajtók Gábor kormánymegbízott további Tisza-tavi fejlesztésről is beszámolt.

Heves Megyei Kormányhivatal, 2021. június 25. 14:24

Parlagfűszezon - hamarosan kezdődik a mezőgazdasági területek ellenőrzése!

A Heves Megyei Kormányhivatal hamarosan megkezdi a külterületek parlagfű ellenőrzését. A földhivatali osztályok, valamint a növény- és talajvédelmi osztály szakemberei a közelgő feladatokról pénteken Egerben egyeztettek. Szó esett az idei jelentős jogszabályi változásokról is.