Heves Megyei Kormányhivatal

Ignácz Balázs

kormánymegbízott

Vezető hírek

Heves Megyei Kormányhivatal, 2022. június 21. 16:14

Letette hivatali esküjét Ignácz Balázs kormánymegbízott

Letette az esküt és átvette kormánymegbízotti kinevezését Orbán Viktor miniszterelnöktől Ignácz Balázs, Heves Megyei Kormányhivatalt vezető kormánymegbízott.

Heves Megyei Kormányhivatal, 2022. június 12. 12:12

Ignácz Balázs Heves megye új kormánymegbízottja

Orbán Viktor miniszterelnök, Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter javaslatára Ignácz Balázst nevezte ki Heves megye kormánymegbízottjává, 2022. június 12-ei hatállyal.

Heves Megyei Kormányhivatal, 2022. június 13. 11:12

Indul az államilag támogatott diákmunka program Heves megyében is

Idén is állami támogatással vállalhatnak munkát a nappali tagozatos 16-25 év közötti Heves megyei tanulók július-augusztusban. A 25 év alattiak munkavégzése az idéntől szja-mentes, így több pénz maradhat a diákoknál.

Heves Megyei Kormányhivatal, 2022. június 22. 15:25

A diákmunka foglalkoztatási és munkavédelmi szabályairól

Minden évben középiskolás, főiskolás és egyetemista diákok ezrei vesznek részt a nyári munkákban, pénz- és tapasztalatszerzés céljából.

Heves Megyei Kormányhivatal, 2022. június 16. 11:14

Idejében védekezzünk a parlagfű ellen!

Heves megye melegebb, déli területein már 4-6 leveles állapotban van a parlagfű fejlettsége. Az allergén gyomnövény visszaszorítása össztársadalmi érdek, ugyanakkor jogszabályi köztelezettség. A kormányhivatal szakemberei a határszemlék során a parlagfű előfordulását is vizsgálják. A még nem virágbimbós, száras-leveles fejlettségű növény jelenlétéről a hatóság levélben tájékoztatja a földhasználókat, akik ekkor még eljárás megindítása nélkül kapnak lehetőséget a védekezésre.

Heves Megyei Kormányhivatal, 2022. június 16. 14:49

Egynapos ügyfélfogadási szünet a közlekedési osztályon

Tájékoztatjuk Tisztelt Ügyfeleinket, hogy 2022. június 23-án, csütörtökön a kormányhivatal közlekedési osztályán (Eger, Faiskola u. 5. ) technikai okok miatt szünetel az ügyfélfogadás.