Heves Megyei Kormányhivatal

Dr. Pajtók Gábor

kormánymegbízott

Vezető hírek

Heves Megyei Kormányhivatal, 2021. május 5. 16:09

Betartják az újranyitáshoz kapcsolódó előírásokat az üzletek

Lassan egy hónapja – április 7-e óta – a napi fogyasztási cikket forgalmazó boltok mellett más kereskedelmi egységek is fogadhatnak vásárlókat. Az újranyitáshoz kapcsolódó szabályok betartását a fogyasztóvédelmi hatóság országos témavizsgálat keretében ellenőrzi. Heves megyében 23 helyszínt vizsgáltak, eddig mindent rendben találtak.

Heves Megyei Kormányhivatal, 2021. május 4. 11:39

Újra járnak a kormányablakbuszok Heves megyében is

Két mobilizált ügyfélszolgálat állt ismét munkába, így május első hetében közel húsz Heves megyei kistelepülésen biztosítják helyben a kormányablakok ügyintézési szolgáltatásait.

KORMÁNYHIVATALOK, 2021. április 23. 10:01

Megnyílt az online időpontfoglaló + videó

Mostantól minden érvényes regisztrációval rendelkező tud interneten oltási időpontot foglalni - közölte a Kormányzati Tájékoztatási Központ (KTK) pénteken az MTI-vel.

Heves Megyei Kormányhivatal, 2021. május 3. 12:40

Katonai gyakorlat érinti Hatvan környékét, kérik a lakosság türelmét!

A Magyar Honvédség Black Swan 21 különleges műveleti gyakorlata zajlik május 3. és 14. között Hatvanban és környékén. A nemzetközi akció ideje alatt igyekeznek a legkisebb mértékben zavarni az állampolgárok nyugalmát, de nagyobb közúti forgalomra és a légi eszközök miatti hanghatásokra kell számítani- áll a Heves Megyei Védelmi Bizottsághoz eljuttatott közleményben.

Heves Megyei Kormányhivatal, 2021. május 6. 14:58

Egynapos szünet Gyöngyösön, az Eszperantó utcai kormányablakban

Tájékoztatjuk Tisztelt Ügyfeleinket, hogy a Gyöngyös, Eszperantó utca 6. szám alatt működő kormányablakban 2021. május 11-én (kedd) - az informatikai eszközök éves karbantartása miatt - szünetel az ügyfélfogadás.

Heves Megyei Kormányhivatal, 2020. november 12. 14:39

Így foglalhat időpontot a Heves Megyei Kormányhivatal ügyfélszolgálataira

A koronavírus-járvány terjedésének fékezése érdekében 2020. november 11-től csak előzetes időpontfoglalással érkező ügyfeleket fogadnak a kormányablakok, okmányirodák és az egyéb kormányhivatali ügyfélszolgálatok is.