Heves Megyei Kormányhivatal

Dr. Pajtók Gábor

kormánymegbízott

Vezető hírek

KORMÁNYHIVATALOK, 2021. június 21. 16:52

Életbe lép a legmagasabb, harmadfokú hőségriadó

Az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzései alapján az elkövetkező napokban az eddiginél is melegebb időjárás várható, ezért Dr. Müller Cecília országos tisztifőorvos 2021. június 22-én (kedd) 00:00 órától június 24. (csütörtök) 24:00 óráig harmadfokú hőségriadót ad ki.

Heves Megyei Kormányhivatal, 2021. június 21. 9:21

Tanácsok a hőségben végzett munka veszélyeinek csökkentésére

Kánikulában az egészséges szervezetet is extrém igénybevétel és fokozott terhelés érheti, ezért emelkedik a munkabalesetek kockázata. A dolgozók egészsége érdekében fokozott figyelmet kell fordítani a munkavédelmi szabályok betartására.

Heves Megyei Kormányhivatal, 2021. június 21. 15:36

Interaktív előadásokkal a gyermekek egészségéért

Játékos foglalkozásokat tartanak gyermektáborokban a Heves Megyei Kormányhivatal egészségfejlesztési osztályának munkatársai. Az ingyenes program tematikája választható, az Egri Vízilabda Klub napközis táborában például a helyes fürdő- és uszodahasználattal ismerkedtek meg a gyerekek.

Heves Megyei Kormányhivatal, 2021. június 11. 12:13

Kiváló a természetes vizeink minősége

Heves megyében négy kijelölt szabadvizű strand található: Kisköre, Tiszanána-Dinnyéshát, Sarud és Poroszló települések közigazgatási területén. Az üzemeltetés megfelelőségét a Heves Megyei Kormányhivatal szakemberei rendszeresen ellenőrzik.

Heves Megyei Kormányhivatal, 2021. június 22. 9:20

Egynapos szünet két füzesabonyi ügyfélszolgálaton

Technikai okok miatt június 23-án, szerdán a Füzesabonyi Járási Hivatal hatósági és gyámügyi osztálya, valamint az élelmiszerlánc-biztonsági és állategészségügyi osztály ügyfélszolgálata zárva tart.

Heves Megyei Kormányhivatal, 2021. június 16. 10:50

Változik a menetrend

A kormányablakbusz június 17-18-ra tervezett kitelepülése Erdőtelek, Átány, Tarnaörs és Erk településekre technikai okokból elmarad.