Heves Megyei Kormányhivatal

Ignácz Balázs

főispán

Vezető hírek

Heves Megyei Kormányhivatal, 2022. augusztus 8. 16:03

Virágzik a parlagfű, folyamatos a felderítés Heves megyében

A kormányhivatal munkatársai a határszemlékkel párhuzamosan folyamatosan ellenőrzik a parlagfű külterületi jelenlétét, hétfőn pedig kisrepülőgépes légi felderítéssel vizsgálták a mezőgazdasági területeket. A levegőből történő szemle különösen a nagy, nem belátható táblák, illetve a nehezen megközelíthető földek ellenőrzését könnyíti meg. Megyénkben a parlagfű fejlettségi állapota már virágbimbós stádiumban van.

Heves Megyei Kormányhivatal, 2022. augusztus 5. 13:54

Nyolcszáz Heves megyei fiatalnak biztosít jövedelmet a diákmunka program

A nyár végéig dolgozhatnak szja-mentes keresetükért a támogatott fiatalok a nyári diákmunka programban. Heves megyében kétszáz foglalkoztatóval kötöttek szerződést a járási hivatalok, a munkáltatók összesen nyolcszáz fiatalnak biztosítanak munkát.

Heves Megyei Kormányhivatal, 2022. július 13. 11:05

Összefogásra van szükség az aszály miatti gondok kezeléséhez

Aktív, élő szakmai kapcsolat van a kormányhivatal és az agrárkamara között annak érdekében, hogy Heves megye – ahol az agrárium meghatározó – sikeres legyen – mondta Ignácz Balázs a NAK Heves megyei elnökségének ülésén. A kormánymegbízott kiemelte, hogy a területi közigazgatás számos szakterület révén áll kapcsolatban a gazdákkal, akik bizalommal fordulhatnak a kormányhivatalhoz, a járási hivatalokhoz. Ignácz Balázs az aszály okozta problémák megoldásához az agrárium szereplőinek összefogását szorgalmazta az aratási koordinációs bizottság ülésén is. A gabona betakarítási munkák kétharmadán már túl vannak a hevesi gazdák.

Heves Megyei Kormányhivatal, 2022. augusztus 4. 11:28

Ezen a napon rövidebb lesz a nyitvatartás Füzesabonyban

Tájékoztatjuk Tisztelt Ügyfeleinket, hogy 2022. augusztus 23-án, kedden a Füzesabony, Baross u. 1. szám alatti kormányablakban 13 órakor kezdődik az ügyfélfogadás az informatikai rendszer délelőtti karbantartása miatt.

Heves Megyei Kormányhivatal, 2022. július 15. 10:52

Szolgálati elismeréseket vettek át munkatársaink

A kormányzati szolgálati jogviszonyban töltött idő után járó elismeréseket adott át öt kollégának Ignácz Balázs kormánymegbízott.

Heves Megyei Kormányhivatal, 2022. július 13. 14:27

Kapásra várva tanulni is lehet, például a környezettudatosságról!

Pecatáboros gyerekeknek tartottak szemléletformáló órát a kormányhivatal hulladékgazdálkodási osztályának munkatársai az egerszalóki tónál.