Heves Megyei Kormányhivatal

Dr. Pajtók Gábor

kormánymegbízott

Vezető hírek

Heves Megyei Kormányhivatal, 2021. október 20. 8:17

A gazdasági növekedés megtartása az önkormányzatokkal közös cél

A koronavírus-járvány után a gazdasági növekedés fenntartása érdekében minden eddiginél fontosabb a közös gondolkodás az önkormányzatokkal – jelentette ki a Pénzügyminisztérium államháztartásért felelős államtitkára Egerben. Banai Péter Benő a költségvetési és adókonferencia megnyitóján elmondta, Magyarország ma az EU azon tíz tagállamának egyike, amelyek gazdasági teljesítménye meghaladta a koronavírus-járvány előtti szintet.

Heves Megyei Kormányhivatal, 2021. október 15. 12:23

Korlátozásokkal védik a gímtrófea-állományt Heves megyében

A nagyhalmaji tisztáson tartották a második megyei gímszarvas trófeaszemlét. A kormányhivatal, az Egererdő Erdészeti Zrt. és az Országos Magyar Vadászkamara Heves Megyei Területi Szervezete rendezvényén 128 trófeát tekinthetett meg a szakmai közönség. A vadászati hatóság által, tavaly bevezetett korlátozások javulást eredményeztek a trófeák minőségben.

Heves Megyei Kormányhivatal, 2021. október 14. 17:02

A helyes kézmosásról tanulhattak az egri óvodások

A kézmosás fontosságára hívták fel a figyelmet a Heves Megyei Kormányhivatal egészségfejlesztési munkatársai a Benedek Elek Óvoda Bervavölgyi Tagóvodájában. A játékos foglalkozást a kézmosás október 15-i világnapja alkalmából szervezték.

Heves Megyei Kormányhivatal, 2021. október 5. 14:32

Új buszok álltak szolgálatba Heves megyében

Ünnepélyes keretek között adták át kedden azt a 37 új autóbuszt, amelyek mostantól Heves megye helyközi közlekedésében szállítják az utazókat. A flottamegújítási program keretében még az év elején újabb három környezetkímélő jármű érkezik majd a megyébe.

Heves Megyei Kormányhivatal, 2021. szeptember 23. 10:18

Áramszünet lesz a Faiskola úti telephelyen

A szolgáltató tájékoztatása alapján 2021. október 22-én (péntek) karbantartás miatti áramszünet lesz a kormányhivatal Faiskola út 5. szám alatti telephelyén, ezért azon a napon a Közlekedési osztály ügyfélszolgálatán és a műszaki vizsgaállomáson nem lesz ügyfélfogadás. Az osztály telefonon sem lesz elérhető.

Heves Megyei Kormányhivatal, 2021. október 18. 16:48

Egynapos ügyfélfogadási szünet a füzesabonyi foglalkoztatási osztályon

A szolgáltató tájékoztatása alapján 2021. október 27-én (szerda) karbantartás miatti áramszünet lesz a Füzesabonyi Járási Hivatal Füzesabony, Rákóczi út 24. szám alatti épületében, ezért azon a napon a foglalkoztatási osztály ügyfélszolgálatán nem lesz ügyfélfogadás.