Heves Megyei Kormányhivatal

Dr. Pajtók Gábor

kormánymegbízott

Vezető hírek

KORMÁNYHIVATALOK, 2020. október 16. 8:22

Még két hónapig érvényesek a veszélyhelyzet ideje alatt lejárt okmányok

December 15-ig még érvényesek Magyarország területén azok az okmányok, amelyek a tavaszi veszélyhelyzet ideje alatt jártak le. A kormányhivatalok arra kérik az ügyfeleket, hogy akik még nem hosszabbíttatták meg személyi igazolványukat, útlevelüket vagy vezetői engedélyüket minél hamarabb, és lehetőség szerint előzetes időpontfoglalást követően keressék fel a kormányablakokat.

KORMÁNYHIVATALOK, 2020. október 12. 17:05

Már a lakcímbejelentés és az elveszett okmányok pótlása is intézhető online

Bővül a www.magyarorszag.hu oldalon elérhető elektronikus szolgáltatások köre: már a lakcímváltozás bejelentése, az elveszett eSzemélyi igazolvány, a jogosítvány és az útlevél pótlása is intézhető személyes megjelenés nélkül, ezáltal a kormányablak felkeresése teljes mértékben kiváltható – közölte a Nemzeti Infokommunikációs Szolgáltató Zrt. hétfőn az MTI-vel.

Heves Megyei Kormányhivatal, 2020. szeptember 30. 11:04

Két kormányablakbusz segíti az ügyintézést Hevesben

Október elsején megyénkben is szolgálatba áll két mobilizált ügyfélszolgálat, amelyekkel az a cél, hogy minden olyan településen elérhetőek legyenek a kormányablakok szolgáltatási, ahol nincsen állandó ügyfélszolgálat. Az egyik kormányablakbusz a megye északkeleti, míg a másik a déli részén járja majd a településeket – hangzott el a szolgáltatásokról hírt adó egri és gyöngyösi tájékoztatókon.

Heves Megyei Kormányhivatal, 2020. október 21. 10:43

Kihelyezett ügyfélszolgálattal segített Egerben az Államkincstár

A Magyar Államkincstár Heves Megyei Igazgatósága a Babakötvénnyel, Start-értékpapírszámlával és értékpapírszámla-nyitással kapcsolatos kitelepülést biztosított kedden, a Megyeházán.

Heves Megyei Kormányhivatal, 2020. szeptember 18. 11:00

Társadalmi munkában varrtak maszkot az elítéltek

Ezer darab mosható textil szájmaszkot adott át Nagy Balázs bv. alezredes, a Heves Megyei Büntetés-végrehajtási Intézet intézetparancsnoka a Heves Megyei Kormányhivatal részére csütörtökön, a Megyeházán.

Heves Megyei Kormányhivatal, 2020. szeptember 17. 10:07

Elköltözött a Munkaügyi és munkavédelmi osztály

A Heves Megyei Kormányhivatal Munkaügyi és munkavédelmi osztálya 2020. szeptember 17-től Egerben, a Kossuth Lajos utca 9. E épületében fogadja ügyfeleit. Az osztály Szarvas térről való átköltözése a telefonos és elektronikus elérhetőségeket nem érinti.