Heves Megyei Kormányhivatal

Ignácz Balázs

főispán

Vezető hírek

Heves Megyei Kormányhivatal, 2022. szeptember 23. 12:42

Köszöntjük jubiláló kollégáinkat!

A kormányzati szolgálati jogviszonyban töltött idő után járó elismeréseket adott át tizenkét kormánytisztviselőnek Ignácz Balázs főispán. A kormányhivatal vezetője gratulált és köszönetet mondott a jubiláló kollégák munkájáért.

Heves Megyei Kormányhivatal, 2022. szeptember 23. 8:22

Jegyzőknek szervezett szakmai értekezletet a kormányhivatal

A településeket és a jegyzők munkáját érintő közigazgatási aktualitásokról tartott tájékoztató fórumot csütörtökön a Heves Megyei Kormányhivatal.

Heves Megyei Kormányhivatal, 2022. szeptember 21. 11:10

Összeolvad a két gyöngyösi kormányablak

2022. október 14-től egy helyszínen, a Göncz Árpád u. 2-ben várja az ügyfeleket a Gyöngyösi Járási Hivatal Kormányablak Osztálya, miután a Kossuth L. u. 37. alatti telephely beleolvad forgalmasabb társába. Így a régi okmányiroda helyén, a városháza mögött működő kormányablakban több munkaállomással, hatékonyabb munkaszervezéssel várhatóan csökken a várakozási idő és kényelmesebbé válik az ügyintézés.

Heves Megyei Kormányhivatal, 2022. szeptember 15. 14:52

Elindult a jelentkezés a Magyar Közigazgatási Ösztöndíjprogram 2023-as évfolyamára!

Diplomás, idegen nyelvet jól beszélő, 30 év alatti pályakezdőket vár a Magyar Közigazgatási Ösztöndíjprogram. A Miniszterelnökség tíz hónapos karrierindító programja hazai és külföldi munkatapasztalatot, versenyképes fizetést, folyamatos mentori támogatást, valamint képzéseket nyújt a résztvevőknek.

Heves Megyei Kormányhivatal, 2022. szeptember 14. 15:45

Októbertől pályázhatnak támogatásra a civilek

CIVIL INFO - NEA 2023 címmel Egerbe érkezett a Miniszterelnökség Civil és Társadalmi Kapcsolatokért Felelős Helyettes Államtitkárságának országos rendezvénysorozata. A Megyeházán a Nemzeti Együttműködési Alap (NEA) idei tapasztalatairól és a hamarosan megjelenő pályázati kiírásról kaptak tájékoztatást a civil szervezetek képviselői.

Heves Megyei Kormányhivatal, 2022. szeptember 12. 16:17

Heves megyében is kérhető a vállalkozóvá válást segítő támogatás

Az állami foglalkoztatási szerv által indított munkaerőpiaci program keretében azok igényelhetnek támogatást vállalkozóvá válásukhoz, akik a kérelem benyújtásakor legalább egy hónapja álláskeresőként nyilvántartottak.