Heves Megyei Kormányhivatal

Dr. Pajtók Gábor

kormánymegbízott

Vezető hírek

Heves Megyei Kormányhivatal, 2021. február 23. 16:16

Háziorvosi praxisokban és oltópontokon is folytatódik az oltás

Az e heti oltási terv szerint 12 ezer Heves megyei állampolgár kaphatja meg a koronavírus elleni vakcina első adagját. A regisztrált legidősebbek oltása a kórházi oltópontokon (Pfizer-vakcinával) és a háziorvosoknál (Sinopharm-oltóanyaggal) történik. Az AstraZeneca ampulláival pedig a 60 év alatti krónikus betegek oltása folytatódik.

KORMÁNYHIVATALOK, 2021. február 18. 7:58

Elindult az újraindításról szóló konzultáció

A kérdőívet a vakcinainfo.gov.hu és a nemzetikonzultacio.kormany.hu oldalon is ki lehet kitölteni. Hét kérdésre lehet válaszolni, többek között a védettségi igazolvánnyal, az éttermek és szállodák újraindításával és az este 8 óra utáni kijárási tilalommal kapcsolatban.

Heves Megyei Kormányhivatal, 2021. február 19. 14:33

Minden bentlakásos szociális intézménybe eljutnak az oltócsoportok

Heves megyében hamarosan véget ér az egyéb, ápolást, gondozást nyújtó bentlakásos intézmények gondozottjainak és munkatársainak második körös, koronavírus elleni oltása. A kórházi csapatok az idősotthonok után további 38 bentlakásos intézményt kerestek fel a védettséghez szükséges újabb adag vakcinával.

Heves Megyei Kormányhivatal, 2021. február 5. 10:30

Tájékoztató a 2021. év területi építészeti-műszaki tervtanács időpontjairól

A Heves Megyei Kormányhivatal meghatározta a 2021. évi építészeti-műszaki tervtanácsok időpontjait, valamint a hozzájuk kapcsolódó dokumentációk benyújtásának határidejét.

Heves Megyei Kormányhivatal, 2020. november 12. 14:39

Így foglalhat időpontot a Heves Megyei Kormányhivatal ügyfélszolgálataira

A koronavírus-járvány terjedésének fékezése érdekében 2020. november 11-től csak előzetes időpontfoglalással érkező ügyfeleket fogadnak a kormányablakok, okmányirodák és az egyéb kormányhivatali ügyfélszolgálatok is.

Heves Megyei Kormányhivatal, 2021. február 26. 10:32

Álláspályázatok

A Heves Megyei Kormányhivatal pályázatot hirdet az Agrár- és Vidékfejlesztést Támogató Főosztály helyszíni ellenőr és kérelemkezelési szakreferens álláshelyek betöltésére. A munkavégzés helye mindkét állás esetében Eger.