Heves Megyei Kormányhivatal

Dr. Pajtók Gábor

kormánymegbízott

Vezető hírek

Heves Megyei Kormányhivatal, 2021. szeptember 21. 17:06

Ipari parkok fejlesztése Felsőtárkányban

Felsőtárkány gazdaságfejlődését, a Berva és a Déli iparterületek versenyképes vállalkozási helyszínné válását célozza az a beruházás, amelyet kedden adtak át a település új bekötő útjánál. Dr. Pajtók Gábor kormánymegbízott elmondta, Felsőtárkány élt a kormány nyújtotta támogatási lehetőségekkel, száz százalékban pályázati pénzből valósult meg az új munkahelyeket teremtő fejlesztés.

Heves Megyei Kormányhivatal, 2021. szeptember 16. 12:03

Már lehet jelentkezni a Magyar Közigazgatási Ösztöndíjprogramba!

Diplomás, tehetséges, idegen nyelvet jól beszélő, 30 év alatti, fiatal pályakezdőket vár a magyar Közigazgatási Ösztöndíjprogram. A Miniszterelnökség tíz hónapos karrierindító programja hazai és külföldi munkatapasztalatot, versenyképes fizetést, folyamatos mentori támogatást, valamint képzéseket nyújt a résztvevőknek.

Heves Megyei Kormányhivatal, 2021. szeptember 16. 15:52

Jegyzői értekezletet szervezett a kormányhivatal

A településeket és a jegyzők munkáját érintő közigazgatási aktualitásokról tartott tájékoztató fórumot a Heves Megyei Kormányhivatal. Az értekezleten szó esett a többi közt jogszabályváltozásokról, hatósági ellenőrzési tapasztalatokról, de a települések számára hamarosan pályázható TOP Plusz támogatás várható tématerületeiről is.

Heves Megyei Kormányhivatal, 2021. szeptember 23. 10:18

Áramszünet lesz a Faiskola úti telephelyen

A szolgáltató tájékoztatása alapján 2021. október 22-én (péntek) karbantartás miatti áramszünet lesz a kormányhivatal Faiskola út 5. szám alatti telephelyén, ezért azon a napon a Közlekedési osztály ügyfélszolgálatán és a műszaki vizsgaállomáson nem lesz ügyfélfogadás.

Heves Megyei Kormányhivatal, 2021. szeptember 9. 15:25

Hétfőig kérhetik a szülők a hetedikesek HPV elleni oltását

A hetedik osztályos, 12 évnél idősebb lányok és fiúk szülei szeptember 13-ig ingyenesen igényelhetik a humán papillomavírus (HPV) elleni védőoltást az iskolákban.

Heves Megyei Kormányhivatal, 2021. szeptember 1. 11:50

Maszk és hőmérőzés nélkül indulhat a tanév

A kedvező járványügyi helyzetnek és a magas átoltottságnak köszönhetően jelenléti oktatással kezdődhetett a tanév. Dr. Pajtók Gábor kormánymegbízott az Egri Lenkey János Általános Iskola tanévnyitó ünnepségén köszöntötte a diákokat, pedagógusokat és iskolai dolgozókat.