Heves Megyei Kormányhivatal

Dr. Pajtók Gábor

kormánymegbízott

Vezető hírek

Heves Megyei Kormányhivatal, 2020. november 23. 9:23

Megkezdődött Heves megyében is a pedagógusok tesztelése

Hétfőn a Heves megyei bölcsődékben, óvodákban és iskolákban is megkezdődött a csoportos tesztelés. Dr. Pajtók Gábor kormánymegbízott tájékoztatása szerint összesen több mint 400 helyszínen megközelítőleg hatezer ember szűrését végzik el a kormányhivatali dolgozókkal kiegészült orvos- és egészségtudományi hallgatók.

Heves Megyei Kormányhivatal, 2020. november 12. 14:39

Így foglalhat időpontot a Heves Megyei Kormányhivatal ügyfélszolgálataira

A koronavírus-járvány terjedésének fékezése érdekében 2020. november 11-től csak előzetes időpontfoglalással érkező ügyfeleket fogadnak a kormányablakok, okmányirodák és az egyéb kormányhivatali ügyfélszolgálatok is.

Heves Megyei Kormányhivatal, 2020. november 20. 13:40

"Elemen INnen, palackon túl"

A Heves Megyei Kormányhivatal csatlakozott az Európai Hulladékcsökkentési Hét kezdeményezéshez. Az akció 2009 óta a fenntartható jövő érdekében hívja fel a figyelmet a tudatos hulladékgazdálkodásra, a hulladék keletkezésének megelőzésére és az újrahasznosítás fontosságára.

KORMÁNYHIVATALOK, 2020. november 14. 14:24

Ismét meghosszabbítja a kormány a lejárt okmányok érvényességét

A november 4. után lejáró igazolványok a jelenlegi veszélyhelyzet megszűnését követő 60 napig még használhatók maradnak. Ugyanez vonatkozik azokra az okmányokra is, amelyek a tavaszi veszélyhelyzet idején, március 11. és július 3. között jártak le, de akkor meghosszabbította a kormány az érvényességüket.

KORMÁNYHIVATALOK, 2020. november 17. 15:44

Elindult az Ágazati bértámogatási program

December 11-ig nyújthatják be a koronavírus miatt bajba jutott vállalkozások a fővárosi és megyei kormányhivataloknál a támogatási kérelmeket.

Heves Megyei Kormányhivatal, 2020. november 13. 12:07

Földhivatali ügyintézés a veszélyhelyzet időtartama alatt

A Földhivatali Főosztály ügyfélszolgálatain a veszélyhelyzet ideje alatt is folyamatosan biztosított az ügyintézés lehetősége, de arra személyesen kizárólag előzetesen foglalt időpontban van mód. Az alábbi összefoglalóban az elektronikusan intézhető földhivatali ügyekről és az ügyfélszolgálatok működéséről olvashatnak tájékoztatást.