Heves Vármegyei Kormányhivatal

Ignácz Balázs

főispán

Vezető hírek

Heves Vármegyei Kormányhivatal, 2023. június 7. 15:44

Poroszlón tartották az országos patikanap központi rendezvényét

„Gyógyszertárak a biztonságos terápiáért” mottóval rendezett patikanapot a Heves vármegyei Poroszlón a Magyar Gyógyszerészi Kamara. Az országos szakmai rendezvénysorozat vidéki állomásán szűrővizsgálatokkal, színes prevenciós programokkal is várták az érdeklődőket. A megnyitón Ignácz Balázs főispán kiemelte, fontos szerepük van a patikáknak, az elérhető egészségügyi szolgáltatásoknak a falvak életében, a vidék erősödésében.

Heves Vármegyei Kormányhivatal, 2023. június 6. 18:46

Csütörtökön zárva lesz a kormányablak Lőrinciben

Tájékoztatjuk Tisztelt Ügyfeleinket, hogy a Lőrinci, Szabadság tér 26. szám alatt működő kormányablakban 2023. június 8-án (csütörtökön) - az infokommunikációs eszközök éves karbantartása miatt - szünetel az ügyfélfogadás.

Heves Vármegyei Kormányhivatal, 2023. június 6. 13:06

Művésztanár a legeredményesebb tehetséggondozó pedagógus Hevesben

Tanulmányi versenyeken kiválóan teljesítő diákoknak és felkészítő tanáraiknak rendezett ünnepséget Egerben az Oktatási Hivatal Egri Pedagógiai Oktatási Központja. Gelencsér János, az Egri Farkas Ferenc Zeneiskola népzene tanára vehette át Ignácz Balázs főispántól a Heves Vármegyei Kormányhivatal díját, a legeredményesebb tehetséggondozó pedagógusnak járó emlékplakettet.

Heves Vármegyei Kormányhivatal, 2023. június 5. 15:48

Pedagógus nap alkalmából köszöntötték a tankerület dolgozóit

A Líceumban tartotta pedagógus napi ünnepségét az Egri Tankerületi Központ, ahol elismerésben részesítették a munkájukat kiválóan végző, a gyermekek nevelésében elévülhetetlen érdemeket szerző pedagógusok munkáját.

Heves Vármegyei Kormányhivatal, 2023. május 25. 15:03

Jubilálnak a járások

Három kollégánk vehetett át emlékoklevelet kedden, a járások megalakulásának tízéves jubileumát ünneplő rendezvényen Budapesten, a Várkert Bazárban. Deli Liliána a bélapátfalvai, Lukács Balázs a füzesabonyi és dr. Tóthpál Csaba a hevesi járási hivatalokat vezetik, azok 2013-as megalakulása óta.

Heves Vármegyei Kormányhivatal, 2023. május 23. 16:16

Heves vármegyében is folytatódik a földértékesítési program

Heves vármegyében 15 településen, 25 tagban mintegy 863 hektár újabb állami földterület kerülhet a gazdálkodókhoz 2023. június 27. - 2023. június 30. között. Az agrártárca az intézkedéssel a kis- és közepes gazdaságokat és a helyi termelők földhöz juttatását segíti.