Heves Megyei Kormányhivatal

Dr. Pajtók Gábor

kormánymegbízott

Vezető hírek

Heves Megyei Kormányhivatal, 2022. január 3. 12:09

Oltási akciónapok Heves megyében

Januárban minden csütörtök és péntek délután, valamint szombatonként lehetőség lesz időpontfoglalás nélkül oltást kérni öt Heves megyei helyszínen. Az egri, a gyöngyösi és hatvani kórházak oltópontjai mellett a füzesabonyi egészségügyi központban és a hevesi szakrendelőben tartanak oltási akciónapokat.

Heves Megyei Kormányhivatal, 2022. január 21. 11:00

Félnapos szünet lesz a füzesabonyi földhivatal ügyfélszolgálatán

Tájékoztatjuk Tisztelt Ügyfeleinket, hogy a Heves Megyei Kormányhivatal Földhivatali Főosztály Földhivatali Osztály 2. /Füzesabony, Széchenyi út 7./ ügyfélszolgálata 2022. február 9-én, szerdán 8-tól 14 óráig áramszünet miatt zárva tart.

Heves Megyei Kormányhivatal, 2022. január 4. 16:05

Megyénkben is gyakori az év madara és hala

A zöld küllő és bodorka kap 2022-ben kiemelt figyelmet a Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület, valamint a Magyar Haltani Társaság közönségszavazásának eredményeként.

Heves Megyei Kormányhivatal, 2021. december 21. 17:30

Átadták a rajzpályázat díjait

Színvonalas alkotások érkeztek a Heves Megyei Kormányhivatal novemberben, Készség és Képzelet a fenntARThatóságért címmel meghirdetett rajzpályázatára. A legjobb pályamunkákért kedden vehették át jutalmukat a díjazott alsó tagozatos diákok. Dr. Pajtók Gábor kormánymegbízott gratulált a gyerekeknek és köszönetet mondott az őket támogató szülőknek, pedagógusoknak.

Heves Megyei Kormányhivatal, 2021. december 15. 14:56

Példaértékű közmunkaprogramért kapott díjat Bükkszenterzsébet

A Belügyminisztérium a közfoglalkoztatásban végzett kimagasló eredményeket jutalmazta a Start Plusz 2021 díjjal. Heves megyéből Bükkszenterzsébet önkormányzata részesült az országos elismerésben, amelyet ünnepélyes keretek között dr. Pajtók Gábor kormánymegbízott adott át Ortó Szilárd polgármesternek.

Heves Megyei Kormányhivatal, 2021. december 15. 16:51

Befogadó játszóteret adtak át Egerben

„Egri Csillagok" tematikával nyitotta meg kapuit a befogadó játszótér Egerben. A Szerencsejáték Zrt. „A játék összeköt” című programja keretében épült új közösségi tér játékelemeit fogyatékossággal élő és ép gyerekek egyaránt tudják használni.