Heves Megyei Kormányhivatal

Dr. Pajtók Gábor

kormánymegbízott

Vezető hírek

Heves Megyei Kormányhivatal, 2021. április 21. 13:47

Ütemezetten zajlik az oltás

Moderna-szállítmány érkezett kedden Egerbe, a kormányhivatal népegészségügyi főosztályára. A háziorvosok szerdán Pfizer- és Sinopharm-oltóanyagot is kapnak, amelyek kiszállításáról – a Modernáéval együtt – a Megyei Oltási Munkacsoport gondoskodik. Mind a rendelőkben, mind a kórházi oltópontokon is folyamatosak az első és második körös oltások.

KORMÁNYHIVATALOK, 2021. április 16. 9:54

Elindult a Közfoglalkoztatásból versenyszférába program

A teljes foglalkoztatottság elérésének érdekében a kormány 2021. április 15-től ismételten meghirdette a „Közfoglalkoztatásból versenyszférába programot”, amelynek keretében a versenyszférában munkát találó közfoglalkoztatottak 45.600 forint elhelyezkedési juttatásban részesülhetnek havonta. Az erre vonatkozó kérelem a kormányhivataloknál és online is benyújtható.

Heves Megyei Kormányhivatal, 2021. április 19. 15:41

Egynapos szünet az egri kormányablakban

Tájékoztatjuk Tisztelt Ügyfeleinket, hogy az Eger, Barkóczy utca 7. szám alatt működő kormányablakban 2021. április 27-én (kedd) - az informatikai eszközök éves karbantartása miatt - szünetel az ügyfélfogadás.

Heves Megyei Kormányhivatal, 2021. április 7. 16:30

Gazdálkodók figyelmébe: megnyílt az egységes kérelem benyújtó felülete!

Ismét elkezdődött a mezőgazdasági termelők számára az egységes kérelem benyújtási időszaka. Heves megyében idén 5600 ügyféltől összesen 165 ezer hektár vonatkozásában számít támogatási igényre a kormányhivatal agrár- és vidékfejlesztési főosztálya.

Heves Megyei Kormányhivatal, 2020. november 12. 14:39

Így foglalhat időpontot a Heves Megyei Kormányhivatal ügyfélszolgálataira

A koronavírus-járvány terjedésének fékezése érdekében 2020. november 11-től csak előzetes időpontfoglalással érkező ügyfeleket fogadnak a kormányablakok, okmányirodák és az egyéb kormányhivatali ügyfélszolgálatok is.

Heves Megyei Kormányhivatal, 2021. március 30. 16:23

Csodás rajzok készültek a víz világnapja alkalmából!

„Vízben, vízparton” címmel hirdetett rajzpályázatot óvodásoknak a kormányhivatal népegészségügyi főosztálya. A rendhagyó egészségfejlesztő program üzenete megegyezett a 2021-es világnap jelmondatával: „A víz érték! Becsüld meg!”