Heves Megyei Kormányhivatal

Dr. Pajtók Gábor

kormánymegbízott

Vezető hírek

Heves Megyei Kormányhivatal, 2021. január 22. 10:10

Kártalanítást igényelhetnek egyes földtulajdonosok

Január 1-től a törvény erejénél fogva állami tulajdonba kerülnek bizonyos termőföldek, így kártalanítást igényelhetnek a földtulajdonosok.

Heves Megyei Kormányhivatal, 2021. január 11. 13:15

A Heves megyei idősotthonokban is megkezdődött a védőoltás beadása

Szombaton három Heves megyei, 150 főnél nagyobb létszámú idősotthon lakói és dolgozói kapták meg a koronavírus elleni védőoltást.

Heves Megyei Kormányhivatal, 2020. november 12. 14:39

Így foglalhat időpontot a Heves Megyei Kormányhivatal ügyfélszolgálataira

A koronavírus-járvány terjedésének fékezése érdekében 2020. november 11-től csak előzetes időpontfoglalással érkező ügyfeleket fogadnak a kormányablakok, okmányirodák és az egyéb kormányhivatali ügyfélszolgálatok is.

KORMÁNYHIVATALOK, 2020. december 8. 8:08

Elindult a regisztráció a koronavírus elleni oltásra

Megnyílt a regisztráció lehetősége az interneten a koronavírus elleni védőoltásra: a vakcinainfo.gov.hu weboldalon mindenki jelezheti az oltás iránti igényét.

Heves Megyei Kormányhivatal, 2020. november 13. 12:07

Földhivatali ügyintézés a veszélyhelyzet időtartama alatt

A Földhivatali Főosztály ügyfélszolgálatain a veszélyhelyzet ideje alatt is folyamatosan biztosított az ügyintézés lehetősége, de arra személyesen kizárólag előzetesen foglalt időpontban van mód. Az alábbi összefoglalóban az elektronikusan intézhető földhivatali ügyekről és az ügyfélszolgálatok működéséről olvashatnak tájékoztatást.

KORMÁNYHIVATALOK, 2020. december 7. 17:04

Tájékoztatás a mozgásában korlátozott személy parkolási igazolványának igényléséről

Magyarország külön intézkedésekkel segíti a fogyatékossággal élőket, mely gondoskodás egyik formája a mozgáskorlátozott személyek részére kiállításra kerülő parkolási igazolvány, amely különböző kedvezmények igénybevételére jogosítja a mozgásában korlátozott személyt vagy az őt szállító jármű vezetőjét.