Hajdú-Bihar Vármegyei Kormányhivatal

Rácz Róbert

főispán

Videók

Hajdú-Bihar motorosai felkészültek a szezonra

Hajdú-Bihar motorosai felkészültek a szezonra2023. március 27.

Kormányhivatali akció segítette Debrecenben a kétkerekű járművek szezon előtti felkészítését ingyenes állapotfelméréssel és vezetéstechnikai tréninggel.
Már Nádudvaron is kormányablak várja az ügyfeleket

Már Nádudvaron is kormányablak várja az ügyfeleket2022. január 21.

Megnyílt Hajdú-Bihar megye 19. kormányablaka, amelynek ünnepélyes átadóját tegnap tartották Nádudvaron. A Fő út 119. szám alatti ügyfélszolgálat korábban okmányirodaként működött.
Folytatódik az intézményi tesztelés Hajdú-Biharban

Folytatódik az intézményi tesztelés Hajdú-Biharban2020. november 30.

Hétfőtől a Hajdú-Bihar Megyei Kormányhivatal szervezésében ismételten sor kerül az oktatási-nevelési intézmények dolgozóinak tesztelésére. Rácz Róbert kormánymegbízott is jelen volt azon az egyetemi hallgatók részére szervezett felkészítésen, amelyet az Országos Mentőszolgálat munkatársai tartottak vasárnap délután Debrecenben, a kormányhivatal Rózsahegy utcai épületében.
Átadták a debreceni nagyerdei strandot

Átadták a debreceni nagyerdei strandot2020. június 20.

Felavatták az új debreceni nagyerdei strandot: a 9,5 milliárd forintos beruházással, 7,1 milliárdos kormányzati támogatásból elkészült Aquaticum strandkomplexumot szombat reggel nyitják meg a közönség előtt.
Ott voltunk a Campus Fesztiválon

Ott voltunk a Campus Fesztiválon2019. július 23.

A Hajdú-Bihar Megyei Kormányhivatal idén több mint ötszáz fesztiválozónak intézett ügyet, nyújtott segítséget a debreceni Campuson. A Kormányhivatal.hu-nak Rácz Róbert kormánymegbízott nyilatkozott.
900 ezredik ügyfelét köszöntötte Debrecen Piac utcai kormányablaka

900 ezredik ügyfelét köszöntötte Debrecen Piac utcai kormányablaka2019. május 10.

Az ügyintézéshez ismét elektronikus úton foglalt előzetesen időpontot Zun Krisztina, aki férjével és gyermekeivel érkezett tegnap a Piac utcai kormányablakba. Dr. Hajdu Sándor, a Hajdú-Bihar Megyei Kormányhivatal járási hivatalvezetője a 900 000. ügyfelet virágcsokorral, ajándékcsomaggal köszöntötte.
Akcióprogram indult a motorosok biztonságáért

Akcióprogram indult a motorosok biztonságáért2019. április 2.

Nagy érdeklődés mellett vette kezdetét szombaton a hat héten át tartó motoros közlekedésbiztonsági akcióprogram. Rácz Róbert kormánymegbízott a sorozat első állomásán arról beszélt, hogy főként a kétkerekű járművek műszaki állapotára helyeződik a hangsúly: a kormányhivatal szakemberei ingyenesen átvizsgálják a motorkerékpárokat, tanácsokat adnak a szabályos műszaki állapottal kapcsolatban, valamint a hatósági vizsgadíj megfizetése ellenében elvégezik a motorok időszakos műszaki vizsgálatát.
Megújul a tanügy

Megújul a tanügy2012. február 7.

Az új nemzeti köznevelési rendszer