Hajdú-Bihar Megyei Kormányhivatal

Rácz Róbert

kormánymegbízott

Vezető hírek

Hajdú-Bihar Megyei Kormányhivatal, 2021. május 5. 0:01

Karbantartás lesz a kormányablakokban

­Tájékoztatjuk Tisztelt Ügyfeleinket, hogy a Hajdú-Bihar Megyei Kormányhivatal kormányablakaiban - az infokommunikációs eszközök karbantartása miatt – májusban az alábbiak szerint szünetel az ügyfélfogadás:

Hajdú-Bihar Megyei Kormányhivatal, 2021. április 28. 0:01

Elektronikusan érkezik az értesítés az érettségi vizsgáról

­A Hajdú-Bihar Megyei Kormányhivatal az emelt szintű vizsgabeosztást is tartalmazó vizsgabehívókat az érettségi vizsgajelentkezést fogadó középiskolák számára elektronikusan elérhetővé tette, és ezúton hívja fel az érettségizők figyelmét arra, hogy - a járványhelyzetre tekintettel - az idei közép-, és emelt szintű érettségi vizsgák pontos időpontjáról, és helyszínéről az érettségi jelentkezést fogadó intézmény küld értesítést.

KORMÁNYHIVATALOK, 2021. április 23. 10:01

Megnyílt az online időpontfoglaló + videó

Mostantól minden érvényes regisztrációval rendelkező tud interneten oltási időpontot foglalni - közölte a Kormányzati Tájékoztatási Központ (KTK) pénteken az MTI-vel.

Hajdú-Bihar Megyei Kormányhivatal, 2021. április 22. 0:01

Személyre szabott kommunikációs akadálymentesítés

­A Nemzeti Fogyatékosságügyi- és Szociálpolitikai Központ Közhasznú Nonprofit Kft. online roadshow keretében mutatja be a kommunikáció támogatásának, fejlesztésének lehetőségeit. A programsorozat harmadik állomása Debrecenben volt 2021. április 20-án.

Hajdú-Bihar Megyei Kormányhivatal, 2021. április 20. 0:01

Pártfogó felügyelői álláslehetőség a kormányhivatalban

­A Hajdú-Bihar Megyei Kormányhivatal

pályázatot hirdet

pártfogó felügyelő

munkakör betöltésére.

KORMÁNYHIVATALOK, 2021. április 16. 9:54

Elindult a Közfoglalkoztatásból versenyszférába program

A teljes foglalkoztatottság elérésének érdekében a kormány 2021. április 15-től ismételten meghirdette a „Közfoglalkoztatásból versenyszférába programot”, amelynek keretében a versenyszférában munkát találó közfoglalkoztatottak 45.600 forint elhelyezkedési juttatásban részesülhetnek havonta. Az erre vonatkozó kérelem a kormányhivataloknál és online is benyújtható.