A munkavállalók és munkaadók számára címmel szervez az EURES Nemzeti Koordinációs Iroda október 8-án (csütörtökön) 10.00-16.00 óra között állásbörzét Magyar Állás Nap címmel.

Az esemény lehetőséget teremt cégbemutatkozásra, a munkáltatói márka és a szabad pozíciók népszerűsítésére, a potenciális jelöltek előválogatására és interjúztatására is. Az online eseményen az álláskeresők feltöltött szakmai önéletrajzukkal jelentkezhetnek a meghirdetett állásokra, kérdezhetnek a kiállító cégek képviselőitől, és részt vehetnek akár online felvételi interjún is.
Az EURES Magyarország munkatársai az érdeklődő látogatóknak díjmentes tanácsadást nyújtanak a hazai munkalehetőségekről, élet- és munkakörülményekről, álláskeresési tudnivalókról és mindenről, ami az uniós munkaerő-mobilitáshoz tartozik.

Az online állásbörzén való részvétel teljesen díjmentes és biztonságos. További információ az EURES Magyarország weboldalán (eures.munka.hu) és az Európai Online Állásbörze weboldalán (www.europeanjobdays.eu)

(GYMSMKH Kormánymegbízotti Kabinet)