A napokban két új osztályvezetőt neveztek ki a Győr-Moson-Sopron Megyei Kormányhivatal szervezetén belül. Dr. Giczi Edina a Környezetvédelmi, Természetvédelmi és Hulladékgazdálkodási Főosztály Hulladékgazdálkodási Osztályának osztályvezetője, míg Dr. Németh-Csigai Krisztina a Győri Járási Hivatal Kormányablak Osztály 3. osztályvezetője lett.

Dr. Giczi Edina okleveles agrármérnökként végzett a Nyugat-magyarországi Egyetemen, ahol egyben PhD fokozatot is szerzett. A frissen kinevezett osztályvezető 2015-től dolgozik a Győr-Moson-Sopron Megyei Kormányhivatalnál a környezetvédelem szakterületen. A legutóbbi szervezeti átalakulás nyomán a Környezetvédelmi, Természetvédelmi és Hulladékgazdálkodási Főosztály Hulladékgazdálkodási Osztályának kinevezett osztályvezetője lett. Kinevezését Széles Sándor kormánymegbízottól vette át.

Széles Sándor kormánymegbízott és dr. Giczi Edina

Dr. Németh-Csigai Krisztina a Szent István Egyetemen okleveles kertészmérnökként végzett, majd a Budapesti Corvinus Egyetemen növénytermesztési és kertészeti tudományok doktorává avatták. 2014-ben került a Győr-Moson-Sopron Megyei Kormányhivatal állományába. Dr. Németh-Csigai Krisztina a mai napon a győri vasútállomáson 2021. január 4-én nyílt kormányablak vezetésére feljogosító osztályvezetői kinevezését dr. Tavaszi Virágtól, a Győri Járási Hivatal hivatalvezetőjétől és dr. Bors Szabolcs hivatalvezető-helyettestől vette át.

Dr. Bors Szabolcs, Dr. Németh-Csigai Krisztina és Dr. Tavaszi Virág

(GYMSMKH Kormánymegbízotti Kabinet)