A járvány terjedésének és a személyes kontaktusok számának csökkentése érdekében 2020. november 11-től kizárólag előzetes időpontfoglalást követően intézhetőek az ügyek a kormányablakokban és az egyéb kormányhivatali ügyfélszolgálatokon.

Kérjük tisztelt ügyfeleinket, hogy a járvány elleni védekezés elősegítése érdekében válasszák az elektronikus ügyintézési felületeket és telefonon kérjenek tájékoztatást. Kérjük, csak akkor keressék fel személyesen ügyfélszolgálatainkat, amennyiben elengedhetetlenül szükséges a személyes jelenlét.

A kormányablakokban intézhető ügyekben az időpontfoglalásra az idopontfoglalo.kh.gov.hu oldalon, a megújult magyarorszag.hu oldalon, illetve a 1818 ingyenesen hívható telefonszámon van lehetőség. A Központi Időpontfoglaló Alkalmazásban – a gépjármű ügyintézéssel kapcsolatos ügykörök kivételével – az ügyfelek ügyfélkapu regisztráció nélkül is foglalhatnak időpontot.

A kormányhivatal többi ügyfélszolgálatán telefonos, illetve e-mailben történő időpontfoglalás lehetséges. Az ehhez szükséges elérhetőségek a https://www.kormanyhivatal.hu/hu/gyor-moson-sopron/elerhetosegek-szervezet oldalon találhatóak.

(GYMSMKH Kormánymegbízotti Kabinet)