Győr-Moson-Sopron Megyei Kormányhivatal

Széles Sándor

kormánymegbízott

RSS feliratkozás

Hírek

Győr-Moson-Sopron Megyei Kormányhivatal, 2020. október 30. 12:51

Szünetel a nemzetközi oltóközpont tevékenysége és a HIV/AIDS-szűrés Győrben

Tájékoztatjuk Tisztelt Ügyfeleinket, hogy a Győr, Jósika utca 16. szám alatt működő nemzetközi oltóközpont tevékenysége, valamint a HIV/AIDS-szűrés visszavonásig szünetel.

Győr-Moson-Sopron Megyei Kormányhivatal, 2020. október 26. 7:54

Ingyenes zöldterületi kisgép-üzemeltető képzés indul Győr-Moson-Sopron megyében

Díjmentes zöldterületi kisgép-üzemeltető képzést indít álláskeresők részére a Győr-Moson-Sopron Megyei Kormányhivatal a GINOP-6.1.1-15. „Alacsony képzettségűek és közfoglalkoztatottak képzése” című kiemelt projekt keretében.

Győr-Moson-Sopron Megyei Kormányhivatal, 2020. október 26. 7:46

Ingyenes OKJ-s tb-ügyintéző képzés indul Győr-Moson-Sopron megyében

Díjmentes társadalombiztosítási ügyintéző képzést indít álláskeresők részére a Győr-Moson-Sopron Megyei Kormányhivatal a GINOP-6.1.1-15. „Alacsony képzettségűek és közfoglalkoztatottak képzése” című kiemelt projekt keretében.

Győr-Moson-Sopron Megyei Kormányhivatal, 2020. október 20. 12:15

Tájékoztató a gyermekek átmeneti gondozásáról

A gyermekek védelméről és a gyámügyi igazgatásról szóló törvény biztosítja azt az alapellátási rendszert, amely a családban nevelkedő, rászoruló gyermeket ideiglenes jelleggel átmeneti gondozásban részesíti. Az átmeneti gondozás a gyermekek vonatkozásban intézményben történő bentlakással valósul meg.

Győr-Moson-Sopron Megyei Kormányhivatal, 2020. október 19. 16:02

Ügyintézési szünet a Tatai úton

Értesítjük Tisztelt Ügyfeleinket, hogy a Közlekedési, Műszaki Engedélyezési, Mérésügyi és Fogyasztóvédelmi Főosztály Győr, Tatai út 3. szám alatti telephelyén 2020. október 26-án (hétfőn) - áramszünet miatt - szünetel az ügyintézés.

Győr-Moson-Sopron Megyei Kormányhivatal, 2020. október 19. 8:23

Ügyintézési szünet a kapuvári ingatlan-nyilvántartási osztályon

Tájékoztatjuk Tisztelt Ügyfeleinket, hogy 2020. október 21-én (szerdán) a Földhivatali Főosztály Ingatlan-nyilvántartási Osztály Kapuvár, Fő tér 1. szám alatti telephelyén - karbantartási munkálatok miatt - szünetel az ügyfélfogadás.

Győr-Moson-Sopron Megyei Kormányhivatal, 2020. október 16. 11:41

Költözik a Kapuvári Járási Hivatal Foglalkoztatási Osztálya

Tájékoztatjuk Tisztelt Ügyfeleinket, hogy 2020. október 22-én költözés miatt szünetel az ügyfélfogadás a Kapuvári Járási Hivatal Foglalkoztatási Osztályán.

Győr-Moson-Sopron Megyei Kormányhivatal, 2020. október 15. 8:30

Ügyintézési szünet a soproni Közlekedési Osztály telephelyén

Tájékoztatjuk Tisztelt Ügyfeleinket, hogy a Közlekedési, Műszaki Engedélyezési, Mérésügyi és Fogyasztóvédelmi Főosztály Közlekedési Osztály 9400 Sopron, Ipar krt. 33. szám alatti telephelyén átmenetileg szünetel az ügyintézés.A programozott műszaki vizsgákat a Győr, Tatai út 33. szám alatti telephelyen végzik a kollégák.

Győr-Moson-Sopron Megyei Kormányhivatal, 2020. október 7. 15:44

Magyary-díjban részesült munkatársunk, dr. Hercsel György megyei főállatorvos

A közigazgatásban végzett magas színvonalú szakmai munkája, elkötelezettsége elismeréseként Gulyás Gergely, a Miniszterelnökséget vezető miniszter Magyary Zoltán-díjban részesítette dr. Hercsel György megyei főállatorvost, a Győr-Moson-Sopron Megyei Kormányhivatal Agrárügyi Főosztályának főosztályvezetőjét.

Győr-Moson-Sopron Megyei Kormányhivatal, 2020. október 5. 15:49

Laboratóriumi vizsgálatokat vállal a kormányhivatal Győrben

A Kormányhivatal Népegészségügyi Főosztályának Laboratóriumi Osztálya (Győr, Jósika u. 16.) négy megyére (Győr-Moson-Sopron, Komárom-Esztergom, Vas és Zala) kiterjedő hatósági vizsgálatok mellett vállalkozási tevékenységet is folytat, amely keretében a Laboratóriumi Osztály helyszíni mintavételeket és laboratóriumi vizsgálatokat vállal a régió vállalkozásai és lakossága részére.