Győr-Moson-Sopron Megyei Kormányhivatal

Széles Sándor

főispán

Vezető hírek

Győr-Moson-Sopron Megyei Kormányhivatal, 2022. augusztus 12. 13:35

Egészségügyi előadások a nyári táborokban

A Győr-Moson-Sopron Megyei Kormányhivatal Népegészségügyi Főosztály munkatársai a nyári táborok során több alkalommal is tartottak előadásokat táborozó gyermekek részére.

Győr-Moson-Sopron Megyei Kormányhivatal, 2022. augusztus 4. 11:00

Megkezdődik Győr-Moson-Sopron megyében a parlagfű légi felderítése

A Győr-Moson-Sopron Megyei Kormányhivatal munkatársai folyamatosan ellenőrzik a parlagfűvel fertőzött területeket helyszíni ellenőrzések keretében, azonban a 32. héten megkezdődik a légi felderítés is. A levegőből történő szemle különösen a nagy, nem belátható táblák, illetve a nehezen megközelíthető földek ellenőrzését könnyíti meg.

Győr-Moson-Sopron Megyei Kormányhivatal, 2022. augusztus 1. 15:04

Ügyintézési szünet a kapuvári kormányablakban

Tájékoztatjuk Tisztelt Ügyfeleinket, hogy 2022. augusztus 9-én 8:00-12:00 óra között, a 9330 Kapuvár, Fő tér 1. szám alatti kormányablakban - az informatikai eszközök éves karbantartása miatt - szünetel az ügyfélfogadás és az ügyintézés.

Győr-Moson-Sopron Megyei Kormányhivatal, 2022. július 29. 15:21

Ügyintézési szünet a Győr, Czuczor Gergely utcai kormányablakban

Tájékoztatjuk Tisztelt Ügyfeleinket, hogy 2022. augusztus 4-én, csütörtökön a Győr, Czuczor Gergely utca 36. szám alatti kormányablakban - az informatikai eszközök éves karbantartása miatt - szünetel az ügyfélfogadás és az ügyintézés.

Győr-Moson-Sopron Megyei Kormányhivatal, 2022. július 22. 11:59

Ügyintézési szünet a pannonhalmi kormányablakban

Értesítjük Tisztelt Ügyfeleinket, hogy a Pannonhalma, Dallos Sándor utca 2. szám alatti kormányablakban 2022. július 28-án (csütörtökön) – hálózati karbantartás miatt – szünetel az ügyintézés.

Győr-Moson-Sopron Megyei Kormányhivatal, 2022. július 21. 8:41

Környezetvédelmi és -ismereti előadásokat tartott napköziseknek a kormányhivatal

A győri Család- és Gyermekjóléti Központ idén nyáron is biztosítja a gyermekfelügyeletet a győri általános iskolákba járó gyermekek számára. Ennek apropóján kapott meghívást július 19-én a Kormányhivatal Környezetvédelmi, Természetvédelmi és Hulladékgazdálkodási Főosztálya, hogy a környezettudatosság, fenntarthatóság és környezetismeret tárgyában tartson előadást a napközisek részére.