Győr-Moson-Sopron Megyei Kormányhivatal

Széles Sándor

kormánymegbízott

Vezető hírek

KORMÁNYHIVATALOK, 2021. április 16. 9:54

Elindult a Közfoglalkoztatásból versenyszférába program

A teljes foglalkoztatottság elérésének érdekében a kormány 2021. április 15-től ismételten meghirdette a „Közfoglalkoztatásból versenyszférába programot”, amelynek keretében a versenyszférában munkát találó közfoglalkoztatottak 45.600 forint elhelyezkedési juttatásban részesülhetnek havonta. Az erre vonatkozó kérelem a kormányhivataloknál és online is benyújtható.

Győr-Moson-Sopron Megyei Kormányhivatal, 2021. április 8. 8:18

Miniszteri elismerést kapott a Győr-Moson-Sopron Megyei Kormányhivatal munkatársa

Gulyás Gergely miniszterelnökséget vezető miniszter nemzeti ünnepünk, március 15-e alkalmából Miniszteri Elismerő Oklevelet adományozott Holczerné Pirk Mónika főosztályvezető részére.

Győr-Moson-Sopron Megyei Kormányhivatal, 2021. április 6. 14:17

Adományozás Győrben

Harmadik alkalommal szerveztek gyűjtést idén a Győr-Moson-Sopron Megyei Kormányhivatal munkatársai.

Győr-Moson-Sopron Megyei Kormányhivatal, 2021. március 31. 12:40

Kinevezték a Győr-Moson-Sopron Megyei Kormányhivatal két osztályvezetőjét

A Miniszterelnökség jóváhagyását követően 2021. március 31-én két kolléga vett át vezetői kinevezést Széles Sándor kormánymegbízottól.

Győr-Moson-Sopron Megyei Kormányhivatal, 2021. március 17. 8:21

Szünetel a telefonos kapcsolatfelvétel a győri családtámogatási osztályon

Tájékoztatjuk Ügyfeleinket, hogy a Családtámogatási és Társadalombiztosítási Főosztály Családtámogatási és Pénzbeli Ellátási Osztályának lakáscélú állami támogatásokkal kapcsolatos feladatai tekintetében a telefonon történő kapcsolatfelvétel technikai okokból várhatóan 2021. március 26-ig szünetel.

Győr-Moson-Sopron Megyei Kormányhivatal, 2021. március 11. 8:44

Motorozz felelősen!

A győri, illetve Győr környéki természetvédelmi oltalom alatt álló területeken is egyre jelentősebb probléma az illegális motokrossz tevékenység, és az ennek eredményeképpen létrejövő tájsebek, illetve a nem megfelelő helyen és időszakban történő motorozás értékes élőhelyek károsodását, természetvédelmi oltalom alatt álló növény- és állatfajok pusztulását, zavarását okozza.