Győr-Moson-Sopron Megyei Kormányhivatal

Széles Sándor

kormánymegbízott

Vezető hírek

Győr-Moson-Sopron Megyei Kormányhivatal, 2021. szeptember 22. 14:20

Újra ruhagyűjtési akció a Kormányhivatalban

Az idei évben már harmadik alkalommal fogott össze a Családtámogatási és Társadalombiztosítási Főosztály Adategyeztetési és Nyugdíjbiztosítási Osztály 2. dolgozóinak egy csoportja. Az akció keretein belül ruhákat gyűjtöttek össze a Kormányhivatal kollégái rászoruló családoknak az „Együtt a hajlék nélküliekért” csoport közreműködésével.

Győr-Moson-Sopron Megyei Kormányhivatal, 2021. szeptember 16. 15:26

A Soproni és Mosonmagyaróvári Járási Hivatal épületei ismét látogathatók a Kulturális Örökség Napjain

A Kulturális Örökség Napjai rendezvénysorozaton több száz rendezvény, több mint kétszázötven vezetett séta és közel háromszáz rejtett hazai műemlék várja az érdeklődőket országszerte ingyenes programokkal 2021. szeptember 18-19. között. A rendezvénysorozathoz a Győr-Moson-Sopron Megyei Kormányhivatal is csatlakozott.

Győr-Moson-Sopron Megyei Kormányhivatal, 2021. szeptember 13. 15:52

A kormányhivatalok focicsapatai közül a győr-moson-sopron megyei az ország legjobbja

Szeptember 11-én már kilencedik alkalommal rendezték meg Budapesten a Közig Focikupát és Családi Napot. Az eseményen minden évben képviseltette magát a korábbiakban is a Győr-Moson-Sopron Megyei Kormányhivatal, így idén is összeállt egy-egy főző- és focicsapatunk.

Győr-Moson-Sopron Megyei Kormányhivatal, 2021. szeptember 13. 8:00

Ügyintézési szünet a soproni ügyfélszolgálaton

Értesítjük Tisztelt Ügyfeleinket, hogy a Sopron, Kis János u. 4. szám alatti telephelyen a Családtámogatási és Társadalombiztosítási Főosztály egészségbiztosítási-, és nyugdíjbiztosítási ügyeket érintő ügyfélszolgálatai 2021. szeptember 14. napján a Magyar Államkincsár által megrendezésre kerülő magyar-osztrák tanácsadó napok miatt szünetelnek.

Győr-Moson-Sopron Megyei Kormányhivatal, 2021. szeptember 9. 16:21

Osztrák-magyar összefogás a parlagfű ellen

A parlagfű elleni védekezés fontosságát nem lehet elégszer hangsúlyozni, ellene közösen kell fellépnünk. Korábban Burgenland és Győr-Moson-Sopron megye fogott össze a gyomnövény ellen, most pedig Alsó-Ausztria és Stájerország, valamint Vas és Zala megye is becsatlakozott a Sustainable Ambrosia Management (SAM) nevű projektbe, amelynek nyitórendezvényét online tartották.

Győr-Moson-Sopron Megyei Kormányhivatal, 2021. szeptember 9. 7:38

Koronavírus elleni antitestet tesztelnek Győrben

A Népegészségügyi Főosztály Humán Mikrobiológiai Laboratóriuma 2021. szeptember 13. napjától koronavírus elleni antitest kimutatást végez.