Győr-Moson-Sopron Megyei Kormányhivatal

Széles Sándor

kormánymegbízott

Vezető hírek

Győr-Moson-Sopron Megyei Kormányhivatal, 2021. május 14. 14:42

Felnőttképzők figyelem!

A Nemzeti Szakképzési és Felnőttképzési Hivatal oldalán megjelent a felnőttképzők számára közzétett ajánlattételi felhívás. Az ajánlatokat 2021. május 26-a (szerda) 16:00 óráig nyújthatják be az „Alacsony képzettségűek és közfoglalkoztatottak képzése” című kiemelt projekt keretében.

Győr-Moson-Sopron Megyei Kormányhivatal, 2021. május 14. 9:25

Nemzetközi Klímaváltozási Akciónap

2007 óta minden év május 15. napján a Nemzetközi Klímaváltozási Akciónap keretében a világ minden részén felhívják az emberek figyelmét a klímaváltozás hatásaira és arra, hogy mit tehetünk a Földért.

Győr-Moson-Sopron Megyei Kormányhivatal, 2021. május 13. 14:12

Mutatjuk, mely Győr-Moson-Sopron megyei településeken fordul meg a Kormányablakbusz a következő héten

A 20. héten Sopronhorpácsra, Zsirára, Rábakecölre, Himodra, Babótra, Vitnyédre, Öttevényre, Abdára, Écsre és Töltéstavára látogat el a Mobilizált Ügyfélszolgálat.

Győr-Moson-Sopron Megyei Kormányhivatal, 2021. május 12. 8:03

Letette esküjét a mosonmagyaróvári hivatalvezető

Ünnepélyes keretek között kedd délelőtt tette le hivatali esküjét a Mosonmagyaróvári Járási Hivatal korábbi hivatalvezető-helyettese és osztályvezetője, Hunyaddobrai Éva Mária.

Győr-Moson-Sopron Megyei Kormányhivatal, 2021. május 10. 9:32

Győr-Moson-Sopron megyében újfent házhoz megy a kormányablakbusz

A beoltottak számának emelkedésével, illetve a járványügyi helyzet fokozatos javulásával egyidejűleg megyénkben is ismét kitelepül a mobilizált ügyfélszolgálat. Május második hetében hétfőtől szombatig a Pannonhalmi és a Soproni járásban, összesen 11 településen áll majd az ügyfelek rendelkezésére.

Győr-Moson-Sopron Megyei Kormányhivatal, 2021. május 6. 15:49

Cél az államigazgatás hatékonyságának további növelése

Győrben is lezárult A szolgáltató kormányhivatali és közigazgatási modell bevezetése elnevezésű országos projekt, amelynek célja a közigazgatási stratégiában szereplő „jó állam” megvalósítása, az államigazgatás szervezetrendszer további egyszerűsítése és hatékonyságának további növelése.