Győr-Moson-Sopron Megyei Kormányhivatal

Széles Sándor

kormánymegbízott

Vezető hírek

Győr-Moson-Sopron Megyei Kormányhivatal, 2020. október 20. 12:15

Tájékoztató a gyermekek átmeneti gondozásáról

A gyermekek védelméről és a gyámügyi igazgatásról szóló törvény biztosítja azt az alapellátási rendszert, amely a családban nevelkedő, rászoruló gyermeket ideiglenes jelleggel átmeneti gondozásban részesíti. Az átmeneti gondozás a gyermekek vonatkozásban intézményben történő bentlakással valósul meg.

Győr-Moson-Sopron Megyei Kormányhivatal, 2020. október 19. 16:02

Ügyintézési szünet a Tatai úton

Értesítjük Tisztelt Ügyfeleinket, hogy a Közlekedési, Műszaki Engedélyezési, Mérésügyi és Fogyasztóvédelmi Főosztály Győr, Tatai út 3. szám alatti telephelyén 2020. október 26-án (hétfőn) - áramszünet miatt - szünetel az ügyintézés.

Győr-Moson-Sopron Megyei Kormányhivatal, 2020. október 19. 8:23

Ügyintézési szünet a kapuvári ingatlan-nyilvántartási osztályon

Tájékoztatjuk Tisztelt Ügyfeleinket, hogy 2020. október 21-én (szerdán) a Földhivatali Főosztály Ingatlan-nyilvántartási Osztály Kapuvár, Fő tér 1. szám alatti telephelyén - karbantartási munkálatok miatt - szünetel az ügyfélfogadás.

Győr-Moson-Sopron Megyei Kormányhivatal, 2020. október 16. 11:41

Költözik a Kapuvári Járási Hivatal Foglalkoztatási Osztálya

Tájékoztatjuk Tisztelt Ügyfeleinket, hogy 2020. október 22-én költözés miatt szünetel az ügyfélfogadás a Kapuvári Járási Hivatal Foglalkoztatási Osztályán.

KORMÁNYHIVATALOK, 2020. október 16. 8:22

Még két hónapig érvényesek a veszélyhelyzet ideje alatt lejárt okmányok

December 15-ig még érvényesek Magyarország területén azok az okmányok, amelyek a tavaszi veszélyhelyzet ideje alatt jártak le. A kormányhivatalok arra kérik az ügyfeleket, hogy akik még nem hosszabbíttatták meg személyi igazolványukat, útlevelüket vagy vezetői engedélyüket minél hamarabb, és lehetőség szerint előzetes időpontfoglalást követően keressék fel a kormányablakokat.

Győr-Moson-Sopron Megyei Kormányhivatal, 2020. október 15. 8:30

Ügyintézési szünet a soproni Közlekedési Osztály telephelyén

Tájékoztatjuk Tisztelt Ügyfeleinket, hogy a Közlekedési, Műszaki Engedélyezési, Mérésügyi és Fogyasztóvédelmi Főosztály Közlekedési Osztály 9400 Sopron, Ipar krt. 33. szám alatti telephelyén átmenetileg szünetel az ügyintézés.A programozott műszaki vizsgákat a Győr, Tatai út 33. szám alatti telephelyen végzik a kollégák.