Fotógalériák

Átvették kinevezésüket a kormánymegbízottak

Átvették kinevezésüket a kormánymegbízottak2022. június 21.

Átadta a kinevezési okiratot a fővárosi és a megyei kormánymegbízottaknak Orbán Viktor miniszterelnök hétfő délután a Karmelita kolostorban, akik ezután letették hivatali esküjüket – tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke.
Újabb fejlesztések segítik a siketeket és nagyothallókat a kormányablakokban

Újabb fejlesztések segítik a siketeket és nagyothallókat a kormányablakokban2021. január 27.

A kormányablakokban ezentúl maszk helyett arcpajzsot viselhetnek az ügyintézők, így könnyítve meg a szájról olvasást is magában foglaló kommunikációt a siket és nagyothalló ügyfelekkel. Emellett 301 ügyfélszolgálaton már rendelkezésére áll a videóalapú Kontakt jelnyelvi szolgáltatás is.
Országszerte zajlanak a csoportos tesztelések

Országszerte zajlanak a csoportos tesztelések2020. november 24.

November 23-án megkezdődött a bölcsődében, óvodában és iskolában dolgozók célzott tesztelése, amely során közel 17 ezer helyszínen, mintegy 237 ezer embertől vesznek mintát.
Vigyázunk Rád a Bakonyban

Vigyázunk Rád a Bakonyban2019. április 6.

Vigyázunk Rád a Bakonyban” címmel készített térképes tájékoztató kiadványt a Veszprém Megyei Kormányhivatal. A bemutatón Tuzson Bence, a Miniszterelnökség közszolgálatért felelős államtitkára arról beszélt: a biztonság kérdése helyi és országos szinten is elsődleges.
Fotó: Ligeti Edina
Átadták a veresegyházi kormányablakot

Átadták a veresegyházi kormányablakot2019. április 5.

Átadták a veresegyházi kormányablakot.
Fotó: Ligeti Edina
Budapestre látogatott Bécs főjegyzője

Budapestre látogatott Bécs főjegyzője2019. március 27.

A Nyugati pályaudvaron található kormányablakot, és egy kormányablak buszt is megtekintett budapesti látogatásán Bécs főjegyzője. Dr. Erich Hechtnert Tuzson Bence közszolgálatért felelős államtitkár és dr. GyörgyIstván kormánymegbízott fogadta a fővárosban. (Fotó: Ligeti Edina)
Kormányhivatali dolgozók kaptak miniszteri elismerést

Kormányhivatali dolgozók kaptak miniszteri elismerést2019. március 14.

Nemzeti ünnepünk alkalmából Miniszteri Elismerő Okleveleket adott át több megyei kormányhivatal tisztviselőjének Gulyás Gergely. A Várkert Bazárban tartott ünnepélyes ceremónián a Miniszterelnökséget vezető miniszter úgy fogalmazott: Magyarország akkor és attól megy előre, ha sokan végzik el lelkiismeretesen a saját munkájukat.
„Tanulj SzakMÁt!” Budapest 2019

„Tanulj SzakMÁt!” Budapest 20192019. március 6.

Negyedik alkalommal rendezte meg Budapest Főváros Kormányhivatala a Tanulj Szakmát! elnevezésű Pályaorientációs és Szakképzési Börzét a MOM Sportközpontban. Fotó: Ligeti Edina
Új kormányablak nyílt Ócsán

Új kormányablak nyílt Ócsán 2019. március 1.

A gazdaság erősítése, a magyar kultúra megőrzése és a családok támogatása mellett a közigazgatás korszerűsítése is hozzátartozik ahhoz, hogy Magyarország Európa leginkább élhető országai közé zárkózzon fel 2030-ra.
Fotó: Ligeti Edina
Átadták  a Komárom-Esztergom megyei kormányhivatal agrár- és vidékfejlesztést támogató főosztályának felújított épületét

Átadták a Komárom-Esztergom megyei kormányhivatal agrár- és vidékfejlesztést támogató főosztályának felújított épületét2019. február 11.

A Komárom-Esztergom megyei kormányhivatal agrár- és vidékfejlesztést támogató főosztályának felújított épületét pénteken adták át Tatabányán.
A Tatabánya Győri út 13. szám alatti – teljesen felújított – önálló ingatlanba költözött a főosztály. Az átadón, a dolgozók mellett, részt vett dr. Tuzson Bence államtitkár, Bencsik János, a Tatai-medence országgyűlési képviselője és dr. Kancz Csaba kormánymegbízott.
Fotó: Ligeti Edina
Épületenergetikai fejlesztések a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei kormányhivatalnál

Épületenergetikai fejlesztések a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei kormányhivatalnál2019. február 8.

Összesen hét ingatlan újult meg 600 millió forintból, s vált a 21. század elvárásainak is megfelelő intézménnyé, a megyei intézményhálózat 4 ingatlana mellett ide értve a nagyhalászi, a rakamazi, és a záhonyi kormányablakokat is. Mivel elsősorban az energiamegtakarítás volt a beruházás legfontosabb célja, az épületeken nyílászárócserét, homlokzatszigetelést, fűtés korszerűsítés, vagy éppen tetőszigetelést végeztek a szakemberek, attól függően, hogy melyik ingatlan milyen típusú átalakításra szorult rá éppen.
Fotó: Ligeti Edina
Kormányhivatali fejlesztés Kőbányán

Kormányhivatali fejlesztés Kőbányán2019. január 31.

Átadták a Kőrösi Irodaházat Kőbányán.
Fotó: Ligeti Edina
Átadták a törökbálinti kormányablakot

Átadták a törökbálinti kormányablakot2019. január 21.

A kormány olyan döntéseket szeretne hozni, amelyekkel csökkenteni lehet az állampolgárok elintézendő ügyeinek számát, párhuzamosan az ügyintézés színvonalának emelésével - erről a Miniszterelnökség közszolgálatért felelős államtitkára beszélt hétfőn a törökbálinti kormányablak átadásán.
Fotó: Ligeti Edina
Fogyasztóvédelmi ellenőrzések

Fogyasztóvédelmi ellenőrzések 2018. december 6.

A fogyasztóvédelmi ellenőrzések az emberek biztonságát garantálják, és védik a tisztességes vállalkozásokat. Tuzson Bence, a Miniszterelnökség közszolgáltatásért felelős államtitkára hangsúlyozta, szeretnék, hogy a magyar családok biztonsága garantált legyen az ünnepek előtt és alatt is.
Fotó: Ligeti Edina
Kormányablak átadó és energetikai fejlesztés Komárom-Esztergom megyében

Kormányablak átadó és energetikai fejlesztés Komárom-Esztergom megyében2018. december 4.

A Komárom-Esztergom Megyei Kormányhivatal energia-megtakarítást eredményező felújításokat végzett kilenc középületen a Környezeti és Energiahatékonysági Operatív Program keretében. Dr. Tuzson Bence közszolgálatért felelős államtitkár köszöntőjében arra mutatott rá, hogy hazánk élen jár az ilyen jelentős beruházások megvalósításában, ahol XXI. századi követelményként az energia ésszerű fogyasztása valósulhat meg. A fejlesztések révén jelentős mértékben csökkenek az épület fenntartási költségei.

Fotó: Ligeti Edina
A megújuló Szent Miklós park ünnepélyes alapkőletétele

A megújuló Szent Miklós park ünnepélyes alapkőletétele2018. december 4.

Tuzson Bence államtitkár helyezte el a megújuló Szent Miklós Park alapkövét Gyulán. A Miniszterelnökség közszolgálatért felelős államtitkára történelmi városnak, egyben a megújulás városának nevezte Gyulát és beszédében úgy fogalmazott, hogy a jövőben is nagy szerep hárul a településre, amely a trianoni Magyarország keleti kapuja, de a történelmi Magyarország közepén fekszik.
Fotó: Ligeti Edina